skaloumbakas
4Haris
- Reaction score
- 1.677
Παρακαλώ να μου διαγράψετε τον λογαριασμό μου στο AVSite
ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ!
ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ!
Παρακαλώ να μου διαγράψετε τον λογαριασμό μου στο AVSite
ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ!
Είσαι πολύ μικρός και πολύ νέος στα διαδικτυακά δρώμενα. Δεν έχεις ιδέα με ποιόν έχεις να κάνεις και κρίνεις από όσα βλέπεις τώρα ή όσα σου λέει ο πατέρας σου. Τουλάχιστον ο Τσαρουχάς σε αφήνει να γράφεις στο AVSite ενώ ο ίδιος δεν μπορεί να γράφει στο aca και να απαντά στις ηλιθιότητες που γράφονται μιας και ο πρόεδρας αντέχει μόνον τις κολακίες και όχι τον διάλογο. Μπορεί να είναι και ο μοναδικός διαδικτυακός τόπος στο πλανήτη που ο αρχηγός του, επιλέγει ποιός θα γραφτεί μέλος και θα συμμετέχει και ποιός όχι. Η λογοκρισία ξεκινάει από την εγγραφή κιόλας. Ένας νέος άνθρωπος σαν κι εσένα θα έπρεπε να έχει διαφορετικές απόψεις.Γι αυτό σου λέω ρώτα τον ίδιο...:102:
Καλά τώρα... Ο λόγος του πρόεδρα (ή αλλιώς βράχου) κα της γαϊδάρας οι χορδές. :114:Πω πω στεναχώριες...
Πρώτον κανένας λογαριασμός δεν διαγράφεται και για κανένα λόγο.
Δεύτερον πάμε στοίχημα ότι "πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις" πάλι θα είσαι εδώ. Είτε με αυτό το λογαριασμό, είτε με ψευδώνυμο.
Τρίτον ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω σου...
Αυτός ο "κάποιος" που θεώρησε οτι έγινε γνώστης των πραγμάτων διαβάζοντας 152,876 posts σε forum δέν μου λέει τίποτα.Είσαι πολύ μικρός και πολύ νέος στα διαδικτυακά δρώμενα. Δεν έχεις ιδέα με ποιόν έχεις να κάνεις και κρίνεις από όσα βλέπεις τώρα ή όσα σου λέει ο πατέρας σου. Τουλάχιστον ο Τσαρουχάς σε αφήνει να γράφεις στο AVSite ενώ ο ίδιος δεν μπορεί να γράφει στο aca και να απαντά στις ηλιθιότητες που γράφονται μιας και ο πρόεδρας αντέχει μόνον τις κολακίες και όχι τον διάλογο.
Σίγουρα έγινε μια ψηφιακή επανάσταση της ψηφιακής εικόνας.Φοβερή άνοδος της ποιότητας,κάθετη πτώση των τιμών κ.τ.λ.Αλλα ο sudoku σου λέει οτι ο ήχος δέν ακολούθησε την ίδια πορεία και ενώ πρίν χρόνια λέγαν οτι το πολυφωνικό θα κυριαρχήσει τελικά αυτό...έσβησε...Μάνο έχεις χάσει πολλά επεισόδια φίλε.
Τα τελευταία χρόνια έγινε μια μεγάλη επανάσταση. Αυτή η επανάσταση αφορά στην αναπαραγωγή εικόνας. Μετά από πολλές δεκαετίες ο μέσος χρήστης μπόρεσε με την βοήθεια της τεχνολογίας να πετάξει από το σπίτι του οποιοδήποτε απαρχαιωμένο αναλογικό μέσο αναπαραγωγής εικόνας και να υιοθετήσει αρχικά το dvd και κατόπιν το HD video. Αυτά μαζί με τους ψηφιακούς προβολείς ήταν ικανά για να φέρουν στο σπίτι του εικόνα ισάξια ή και καλύτερη από τις κινηματογραφικές αίθουσες. Τα προϊόντα αυτά έγιναν αμέσως αποδεκτά και η εξάπλωσή τους ήταν ραγδαία αφού το ευρύ καταναλωτικό κοινό χαρακτηρίζεται από κάτι που δεν υπάρχει ούτε στο ελάχιστο στο δικό μας χόμπι: Την "κοινή λογική". Εδώ ο κόσμος καίγεται και κάποιοι εξακολουθούν να λένε μπράβο σε έναν που έδωσε 40.000€ για να πάρει... πικάπ. Είτε τα έκλεψε, είτε τα έβγαλε μόνος του, είτε τα πήρε προίκα, πρόκειται για μια υπερβολή άνευ προηγουμένου που με βάση τα τεχνολογικά επιτεύγματα της εποχής απλά δεν στέκει. Το 2009 αυτό δεν είναι ρομαντισμός, είναι γραφικότητα.
Με βάση την ίδια "κοινή λογική" κανείς δεν μπορεί να απαξιώσει την αγάπη του χομπίστα για την εικόνα ή για την φωτογραφία και σου τα λέω εγώ αυτά που υποστηρίζω ότι η φωτογραφία στις μέρες μας είναι περισσότερο τεχνική παρά τέχνη. Υπάρχουν πολλά ψαγμένα άτομα στον τομέα της εικόνας και της φωτογραφίας που απλά δεν μπορούν να συνεννοηθούν μαζί μας γιατί εμείς οι μεγαλοχομπίστες του ήχου, έχουμε πλήρη άγνοια. Εδώ ο άλλος αγόρασε μια τηλεόραση του κ@λου και δεν ξέρει τι σήματα μεταφέρει το hdmi. Αυτός ο χομπίστας που δεν παρακολουθεί την τεχνολογία, δεν μπορεί παρά να έχει απαρχαιωμένες απόψεις σε όλα και να καταλήξει μια περίεργη φιγούρα που τα βάζει με τον οποιονδήποτε (σε Ελλάδα και εξωτερικό) του λέει απλά "άνοιξε τα μάτια σου και προχώρα".
Τα πράγματα είναι απλά. Ας μην απαξιώνουμε ότι δεν γνωρίζουμε, όσους έχουν διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων ή όσους αγαπούν ένα διαφορετικό χόμπι από το δικό μας. Αλλιώς θα μείνουμε με διαπιστώσεις που δεν ισχύουν (όπως αυτές που κάνεις) ή με αποφθέγματα του τύπου "το βινύλιο ζει" και στο τέλος θα μας κοροϊδεύουν ακόμη και τα παιδιά μας. Πολύ καλά κάνει λοιπόν το περιοδικό κι έχει και gadgets και φωτογραφικές μηχανές και home cinema. Σε πληροφορώ ότι το 90% των αναγνωστών που διάβασαν το εν λόγω τεύχος, χέστηκαν για το πικάπ του κυρίου "βράχου" μας. That's life.
...
"Έβρισε" όχι έσβησε είπα...Έσβησε; Που έσβησε στο ACA; :114:
...
Έσβησε..."Έβρισε" όχι έσβησε είπα...
...πρίν χρόνια λέγαν οτι το πολυφωνικό θα κυριαρχήσει τελικά αυτό...έσβησε...
Ρώτα τον greek lover. Δεν έχει αφήσει ούτε θηλυκό γατί χωρίς να του στείλει email. :114:Τώρα που είπες φάτσες στο Internet.Κανείς χρήστης facebook??
Ά...δε ξέρω, δέ συνεχίζω...πάς σε προσωπικά ζητήματα...όταν δώ κάτι θα σου πώ...Έσβησε...
Ρώτα τον greek lover. Δεν έχει αφήσει ούτε θηλυκό γατί χωρίς να του στείλει email.
...
Μου βγάζει 2.Έναν απο macedonia και έναν με κόκκινη φωτογραφία.Ποιός??Eγω!!!Mike Kanakakis ονομα. Κανε join και στο group hi-end audio greece!!
Δέν είμαι μέλος,απλά γράφω για να περνάει η ώρα...Πας καλά ρε Αλέξη; Τι λες τώρα; Μέχρι που θα φτάσετε εκεί πέρα αυτήν την αηδία; Συνέλθετε πριν είναι αργά.
...