- Reaction score
- 36.676
Καλα η φορτιση , με τις μουτρωμενες γυναικες τι γινεται?

Δεν χρειάζεται τίποτα.Στην California τρέχει εξάμηνο πιλοτικό εθελοντικό πρόγραμμα όπου η δήλωση χιλιομέτρων θα γίνεται με τρείς τρόπους.
Στείλε ένα email να μην ψάχνονται.Δεν χρειάζεται τίποτα.
Θα στέλνει το όχημα πόσα χιλιόμετρα κάνει το μήνα ή το έτος, και δε θα σε ρωτάει καν.
Τα ξέρουν ήδη.Στείλε ένα email να μην ψάχνονται.
Κατά τη διάρκεια εγκατάστασης ένα σωρό app στο iD.3 ζητάνε (κατ'επαναληψιν) άδεια χρήσης προσωπικών δεδομένων.τα άλλα δύο παίζει σοβαρά να αποτελούν προσωπικά δεδομένα τα οποία πρέπει να συμφωνήσεις για να τα λάβει.
Δεν καταλαβαίνεις τι λέω. Εξάλλου αν ήταν τόσο απλό δεν θα το έψαχναν.Κατά τη διάρκεια εγκατάστασης ένα σωρό app στο iD.3 ζητάνε (κατ'επαναληψιν) άδεια χρήσης προσωπικών δεδομένων.
Ομοίως στο τέσλα.
Όπως και στο κινητό.
Όπως και στα διόδια, που περνάμε με το μηχανάκι να κάνει μπιπ και να τρώει και λεφτά, ξέρει ποιος είσαι.
Ποια προσωπικά δεδομένα, όλα τα'χουν ήδη.
Α, ναι. Έχω πρόβλημα κατανόησης.Δεν καταλαβαίνεις τι λέω
Κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις μου φαίνεται. Παράδειγμα. Τραβάς μια φωτογραφία με το κινητό σε δημόσιο χώρο.Τα χλμ του οχήματος που γίνονται; σε ράουλα;![]()
Φρίκη.H California, και οι Σκανδιναβοί, ψάχνουν τρόπους πως θα μαζέψουν στο μέλλον τα χρήματα που χάνουν από την φορολογία καυσίμων. Τελευταία σκέφτονται να υπάρχει χρέωση με το χλμ, και πληρωμή με το μήνα. Στην California τρέχει εξάμηνο πιλοτικό εθελοντικό πρόγραμμα όπου η δήλωση χιλιομέτρων θα γίνεται με τρείς τρόπους. Τοποθέτηση μηχανισμού που θα στέλνει δεδομένα, απομακρυσμένη πρόσβαση στο όχημα ή ανάρτηση φωτογραφίας.
Road Charge Collection Pilot | California Road Charge
caroadcharge.com
Στην Ελλάδα παίζει να το καταντήσουν ακριβότερο και από το θερμικό. Τους έχω ικανούς. Όσοι δεν θα αποκτήσουν ποτέ πρόσβαση σε οικιακή φόρτιση είναι ήδη σχεδόν μια η άλλη με θερμικό