alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 32.130
Αν και έχω τις αμφιβολίες μου για την τιμή τιμολογίου στην ολική, θα κρατήσω μια πισινή επειδή δεν ξέρω το κόστος της συγκεκριμένης ασφάλειας. Τι κόστος έχει λοιπόν αυτή η ασφάλεια και τι ποσό λέει στο τιμολόγιο;Με την ασφάλιση που έχω κάνει, σε περίπτωση τρακαρίσματος που θα βγει ολική, είτε φταίει άλλος είτε φταίω εγώ, δεν μένω ούτε μια μέρα χωρίς αυτοκίνητο αντικατάστασης, και θα πάρω αποζημίωση την φουλ αξία του αυτοκινήτου. Ακριβώς όσο το αγόρασα, τιμή τιμολογίου.
Επίσης, σε περίπτωση καθυστέρησης έως την παραλαβή νέου αυτοκινήτου, υπάρχουν μηνιαία λιζινκ σε πολύ χαμηλό κοστολογιο, ακόμα και από 100€ το μήνα. Εγώ έχω 5 χρόνια λιζινγκ ένα γιαρις υβριδικό, με 153+ΦΠΑ το μήνα. Υπάρχουν και φτηνότερα, και χωρίς προκαταβολή.
Πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό, σα τη μεταφορά της μεγάλης τηλεόρασης στο σπίτι.
Ευχαριστώ.
Για ιδιώτη δεν συμφέρει. Για όλους τους άλλους που τα περνάνε στα έξοδα το Leasing συμφέρει και στα ICE, λένε. Αλλά και εκεί υπάρχει και η αντίθετη άποψη. Θεωρώ πως πάει κατά περίπτωση. Στους ιδιώτες όμως δεν.για όλους αυτούς του κινδύνους - αν είναι σημαντικοί - πας σε μίσθωση οχήματος με τα μειονεκτήματα που το συνοδεύουν.