Most visitors online was 3240 , on 5 May 2025
Μπααα, σα τα Zeekr δεν είναιΤο ξέρατε ότι η Huawei πουλάει κανονικά τα EV με τη φίρμα της εκεί πέρα;![]()
Ούτε σκούπα από αυτούςHuawei
Δεν τα βγάζει.Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να γίνουν τα 350 χλμ πιο γρήγορα από 3.5 ώρες με την 58άρα μπαταρία,
Το λέμε εξελιξη αυτό;Μέχρι Λαμία εθνική. Μετά από παλιά. Λιγότερα χιλιόμετρα και έφτασες σχεδόν στον ίδιο χρόνο. 310 αντί για 350. Χωρίς καμία φόρτιση.![]()
Μέχρι Λαμία εθνική. Μετά από παλιά. Λιγότερα χιλιόμετρα και έφτασες σχεδόν στον ίδιο χρόνο. 310 αντί για 350. Χωρίς καμία φόρτιση.![]()
αυτό,Το λέμε εξελιξη αυτό;
Να πηγαίνεις από επαρχιακό δίκτυο συμπεριλαμβανομένου και τμήματος,του διάσημου για τους νεκρούς από τροχαία ατυχήματα,πετάλου του Μαλιακού;
Θα φτάσεις χωρίς επιπλέον φόρτιση αλλά θα κινδυνέψεις πολλαπλά από κάθε λογής οχήματα που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα και φορτηγά οχήματα που επιλέγουν το παλιο δίκτυο για αποφυγή διοδίων!
κοίτα, δεν ξέρω με τι ταχύτητα ακριβώς κινήθηκα, καθώς δεν το έβαλα στο αυτόματο (που μου τη σπάει καθώς κάθε λίγο και λιγάκι έχει κάτι πινακίδες με 100 και 80 και φρενάρει για να είναι στο όριο),Δεν τα βγάζει.
Πχ κατ'επαναληψιν στο Θεσσαλονίκη Βόλος, η απόσταση από το σπίτι μου είναι 270χλμ και με 110 χλμ/Ω στο κοντέρ, φτάνω με υπόλοιπο 50-60χλμ.
Με 110 στο κοντέρ, βγάζει συνολική αυτονομία 320-330χλμ.
Δηλαδή με 110, δε βγάζει 350 χλμ. Του λείπουν 20.
Από 100% έχω στεγνώσει αρκετές φορές την μπαταρία, μέχρι 1-2-3%, και το ανωτέρω το έχω επιβεβαιώσει κατ'επαναληψιν, είναι πλέον δεδομένο.
Άμα θέλω να βγάλει 350, ξέρω πως γίνεται, εύκολο, θα πέσω στα 100 χλμ/Ω.
Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
Καλά έκανες τις στάσεις φόρτισης, αλλά συμπέρασμα ακριβές δεν βγάζεις έτσι περί αυτονομίας. Στο πάνω κάτω...
Μπορείς να το απενεργοποιήσεις χωρίς πρόβλημα απο το μενούπου μου τη σπάει καθώς κάθε λίγο και λιγάκι έχει κάτι πινακίδες με 100 και 80 και φρενάρει για να είναι στο όριο
ντροπή που το λέω,Μπορείς να το απενεργοποιήσεις χωρίς πρόβλημα απο το μενού