- Reaction score
- 141.617
Δηλαδή χαζοί είναι όσοι θα το πάρουν; 

Αυτό λες;

Αυτό λες;

είχα 3 μέχρι τώρα, το τελευταίο ηλεκτρικόΔεν ξέρω ούτε έναν, ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ, που να είχε ή έχει κρατήσει VAG (εκτός Porsche) και να μη βρίζει.
Πόσα χρόνια είχες το κάθε θερμικό και στα πόσα χλμ τα άλλαζες;είχα 3 μέχρι τώρα, το τελευταίο ηλεκτρικό
το sosftware του ηλεκτρικού είναι πίσω σε σχέση με άλλα, αλλά χωρίς κάποιο κρίσιμο πρόβλημα για το δρόμο
κατά τα υπόλοιπα και τα τρία που είχα ήταν άψογα για την κατηγορία τους
17 το ένα και 13 το άλλο (για κάμποσα χρόνια, 6-8 δε θυμάμαι, είχα τα 2 θερμικά ταυτόχρονα)Πόσα χρόνια είχες το κάθε θερμικό και στα πόσα χλμ τα άλλαζες;
Και βέβαια. Απλώς αυτά δεν απασχολούν το σέρβις και τα ΚΤΕΟ, οπότε πρέπει να ζητήσεις την αρκετά σκριβή επισκευή.η αίσθηση των αναρτήσεων με το κοπάνημα στις γούρνες - το έχω απορία, φτιάχνεται αυτό;
Αυτό οφείλεται κυρίως στη φθορά εξαρτημάτων όπως τα σάιλεντ-μπλοκς στις διάφορες αρθρώσεις, οι σφαιρικοί σύνδεσμοι και τα ντιζάκια ζανφόρ. Δευτερευόντως σε άλλα στοιχεία της ανάρτησης, μηχανικά μέρη ή στοιχεία του αμαξώματος που φθείρονται και χαλαρώνουν με τα χρόνια. Σε όλα αυτά προστίθεται η πτώση απόδοσης της ηχομόνωσης του οχήματος που σίγουρα δεν κάνει τα πράγματα καλύτερα.το μόνο που με χάλαγε όταν παλιώσανε (πάνω από 10 χρόνια) ήταν η αίσθηση των αναρτήσεων με το κοπάνημα στις γούρνες - το έχω απορία, φτιάχνεται αυτό;
Μη μου βάζεις ιδέες πάλι, είχα αποφασίσει μερτσέντεςΚι έτσι στα καλά καθούμενα που λένε, εκεί που οι πωλήσεις είναι στα χάι τους, να μια πτώση τιμής έως και 10 χιλιάρικα στα EV της φολγκζβάγκεν, μπας και γίνουν ανταγωνιστικά.
![]()
Volkswagen: «Χτυπάει» τις τιμές μέχρι 10.000 ευρώ
Μειώσεις τιμών ανάλογα το μοντέλο σε συνδυασμό με επιτόκιο 0%www.newsit.gr
Άλλη μια τέτοια θέλει. Ίσως κι άλλη μια.
Για να μην τα δίνουν σε χώρους αποθήκευσης. Θα χρειαστούν πολλούς.Η Tesla δεν έχει καμία ανάγκη να πιάσει στόχους CO2. Για άλλους λόγους έκανε - κάνει εκπτώσεις. Όποιοι και να είναι αυτοί.
Όταν η Τέσλα έκανε μειώσεις τιμών, γκρινιάζατε γιατί χάνουν αξία τα αυτοκίνητα του κόσμου που τα πήραν στο προηγούμενο διάστημα.Όταν η Τεσλα έκανε εκπτώσεις ήταν γιατί προσέχει τους πελάτες της και έχει φοβερό ποσοστό κέρδους
Καλά εκεί θα προλαβαίνω για πάντα…
Όχι, πάρε Μερτσέντες εσύ.Καλά εκεί θα προλαβαίνω για πάντα…