Ηλεκτρικά οχήματα (εκτός Tesla και BYD)

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
88.086
Οχι θα πάρω του Έλον που φεύγουν κομμάτια του αμαξώματος 🤣

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.846
Αν δεν πάρει πίσω το 25% ο άλλος θα πέσει πολύ κλάμα σε VAG, BMW & Mercedes. Κυρίως όμως σε Audi & Porsche που έχουν μηδενική παραγωγή εκεί. Aν αληθεύουν τα νούμερα εισαγωγών που λένε, πολύ κλάμα. Το ίδιο Ιαπωνία και Κορέα.

Reaction score
24.618
ήταν η αίσθηση των αναρτήσεων με το κοπάνημα στις γούρνες - το έχω απορία, φτιάχνεται αυτό;
Top mounts , κάθε δεύτερη αλλαγή αμορτισέρ μπορεί να χρειαστεί αλλαγή/επισκευή αν σε ενοχλεί το γκουπ.

melina

Cargo 200
Reaction score
44.054
The US imported about eight million cars last year - accounting for about $240bn (£186bn) in trade and roughly half of overall sales. Mexico is the top supplier of cars to the US, followed by South Korea, Japan, Canada and Germany.

Για να δούμε ποιοι θα πονέσουνε περισσότερο; Μεξικό, Ν. Κορέα, Ιαπωνία, Καναδάς, Γερμανία που θα μειωθούν οι πωλήσεις τους (αν δεχτούμε ότι σταματάνε οι εξαγωγές από αυτές τις χώρες καθώς το +25% είναι αδύνατο να το πληρώσει ο αμερικανός πελάτης) ή οι αμερικάνοι που θα τους λείψουν τα μισά αυτοκίνητα; Μπορούν να τα αναπληρώσουν με δική τους παραγωγή (άλλα αυτοκίνητα βεβαίως) μέσα σε ένα χρόνο όπως ισχυρίζεται ο βλακάκος;
Του έχει μιλήσει κανείς για την προσφορά-ζήτηση και πως αυτή καθορίζει τις τιμές; Οι ντόπιοι παραγωγοί που θα δουν τη ζήτηση να αυξάνεται κατακόρυφα θα κρατήσουν τις τιμές ίδιες από πατριωτισμό;

Μη λέμε τα αυτονόητα κάθε φορά, οι τραμπικοί έχουν καταντήσει χειρότεροι και από τους ζαίους επί εποχής τσίπρα και βαρουφάκη. Το πιο πιθανό είναι να κάνει κωλοτούμπα άμεσα αλλά αλέξη. Νομίζει ότι με αυτή την απειλή θα κάνουν πίσω οι ευρωπαίοι (και καναδάς, ΗΒ) στο θέμα της Ουκρανίας, για αυτό γίνεται άλλως τε όλη η φασαρία. Του λέει ο πούτιν βρες τρόπο να τους σταματήσεις γρήγορα.

Dimifoot

Editor
Reaction score
88.086
Μη λέμε τα αυτονόητα κάθε φορά, οι τραμπικοί έχουν καταντήσει χειρότεροι και από τους ζαίους επί εποχής τσίπρα και βαρουφάκη.
Υπερτιμάς τους τραμπικούς, κατά πολύ

TGD

Reaction score
9.534
Όταν η Τέσλα έκανε μειώσεις τιμών, γκρινιάζατε γιατί χάνουν αξία τα αυτοκίνητα του κόσμου που τα πήραν στο προηγούμενο διάστημα.

Τώρα όμως δε βλέπω να γκρινιάζετε που κάνουν μειώσεις τιμών Γερμανοί και Γάλλοι, και Κινέζοι και δεξερωγωποιοί άλλοι.
Μα ποιος είχε αγοράσει γαλλογερμανοκινεζο για να ενοχληθεί;

Dimifoot

Editor
Reaction score
88.086
Δεν ξέρω πόσα χιλιόμετρα είχε, αλλά δεν μου άρεσε το ride.
Πάντως εδώ έχει άπειρα ηλεκτρικά, θέλουμε πολλά χρόνια για να τους φτάσουμε.
Απ´ όλα, swasticars πολλά και μεγάλα (X-S), VW, Polestar, Mercedes, BYD, lynx (κάπως έτσι) και κάτι άλλα που δεν τα αναγνωρίζω

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.401
Πρόσεχε, μη σου δαγκώσουν κανένα πορτοφόλι! :D

Ότι κι αν πουν οι γνωστοί... κακεντρεχείς, εγώ -να ξέρεις- θα σε υπερασπιστώ! :laugh:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.619
Δεν ξέρω πόσα χιλιόμετρα είχε, αλλά δεν μου άρεσε το ride.
Έχει μεταβαλλόμενες αεραναρτήσεις, ρυθμίζονται από το infotainment.

Το κάνεις όπως θες, από καρτ έως σιτροέν.

alexis

Reaction score
31.846
Αυτό είναι το Pleos Connect, το νέο software της Hyundai Motor Group, που θα μπει στα νέα ηλεκτρικά από το Q2 2026, και θα πατάει στο Google Android Automotive OS.

Η αυτοκινητοβιομηχανία επιταχύνει την ανάπτυξη του Pleos και του οικοσυστήματος λογισμικού «Cloud Mobility», όπου «όλες οι μορφές κινητικότητας συνδέονται μέσω λογισμικού στο cloud», συμπεριλαμβανομένων των αστικών υποδομών.

Looks like Tesla to me.

1000023947.jpg

Dimifoot

Editor
Reaction score
88.086
Μπήκα σε ένα συμπαθέστατο Skoda.
Έμαθα πως ήταν υποχρεωτικό όλα τα ταξί ηλεκτρικά μέχρι το 2025, οπότε πήραν όλοι. Μετά έδωσαν παράταση ως το 2028, αλλά μικρό ποσοστό έμεινε.
Και πολλά mustang.

alexis

Reaction score
31.846
Εμάς εδώ θέλουν να το πάνε 2035. Επίσης δεν πάει Σπάρτη και Αράχωβα. Που να τρέχεις τώρα. Ντιζελάκι και άγιος ο θεός. :headbang:

Μέχρι και οι Αλβανοί μας πέρασαν.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.852
Members
38.379
Νεότερο μέλος
dathanaso81