- Reaction score
- 88.557
Να ξέρεις, δεν υπάρχουν αρκετοί πελάτες με την δική σου προσέγγιση. Είναι τραγική μειοψηφία.Γέρασες Μήτσομ![]()
![]()
Να ξέρεις, δεν υπάρχουν αρκετοί πελάτες με την δική σου προσέγγιση. Είναι τραγική μειοψηφία.Γέρασες Μήτσομ![]()
![]()
Εμ αυτά γράφεις και φαίνεται πως είσαι αλλού για αλλούΝα ξέρεις, δεν υπάρχουν αρκετοί πελάτες με την δική σου προσέγγιση. Είναι τραγική μειοψηφία.
Όταν θα είναι διαθέσιμο για Ελλάδα, να λειτουργεί πλήρως (όχι όπως τώρα), τότε θα το αγοράσω, κατευθείαν.Όσο για το FSD στην Ελλάδα, αν υπήρχε και είχα Tesla θα το είχα βάλει με συνδρομή για μερικούς μήνες 100%. Τώρα που μιλάμε, σήμερα. Όχι αργότερα. Αργότερα θα το αγόραζα 1000%.
Νόμιζα πως ήταν λειτουργικό, δεν είχα ιδέα πως είναι ΓΤΠΚόπως ήταν κάποτε έτοιμος να αγοράσει πακέτο το FSD όταν έλεγε πως θα πάρει το μοντελ 3!![]()
Δεν με ενδιαφέρει ποιο από τα δύο θα με σκοτώσει πιο συχνάΑν αυτό είναι ΓΤΠΚ της μερτσεντέ τι είναι;![]()
Για βρες εδώ μέσα δυο τρεις (εκτός από τον άλλον τον πιστό) που να συμφωνούν με την δική σου θεώρηση. Και είσαι και σε φόρουμ τεχνολογικού χόμπι.Εμ αυτά γράφεις και φαίνεται πως είσαι αλλού για αλλού. Σε άλλη εποχή, κυριολεκτικά.
![]()
Μόνο εσύ έχεις πρόβλημα. Εμεις μια χαρά είμαστε.Μα αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα
Η αυτοκίνηση είναι οδηγοκεντρικό σπορ. Όσο υπάρχει η απόλαυση της οδήγησης, το όνειρό σου είναι ουτοπία. ΔΕΝ θέλω να είμαι επιβάτης αυτού που οδηγώ, θέλω να έχω τον απόλυτο έλεγχο, αυτά που μου προσφέρει το αυτοκίνητό μου να συνεισφέρουν στην απόλαυση, την πληροφόρηση και την ασφάλειά μου.Άσε που μεγαλύτερη πολυτέλεια από τον προσωπικό σοφέρ δεν υπάρχει στο αυτοκίνητο.