Ηλεκτρικά οχήματα (εκτός Tesla και BYD)

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.115
Καταρχήν δεν σου είπε κανένας πως στα videos σου λένε τι να κάνεις και τι πρέπει να σου αρέσει. Aλλά ακόμη και αν το έκαναν έχεις και ένα μυαλό να κάνεις ξεσκαρτάρισμα. Κατά δεύτερον η συντριπτικότατη πλειοψηφία των πολιτών σε παγκόσμιο επίπεδο επιλέγει τα οπτικά μέσα για ενημέρωση. Την κινούμενη εικόνα, τα videos. Αυτό το βλέπουν οι πάροχοι ενημέρωσης αλλά και όλοι όσοι ξέρουν 5 πράγματα και θέλουν να τα πουν και προς τα έξω. Άνθρωποι με πολλά χρόνια στην πλάτη στο επάγγελμα τους, που τα παράτησαν όλα και άνοιξαν κανάλια, μεταξύ άλλων, για ενημέρωση και παράλληλα έσοδα. Κάπως έτσι το ΥΤ είναι το πρώτο μέσο. Το επόμενο λάθος που κάνουν όσοι δεν γνωρίζουν είναι πως ο κόσμος βλέπει μόνο το κινητό του. Το μεγαλύτερο traffic το YT το έχει από τις τηλεοράσεις. Που σημαίνει πως ο κόσμος πάει σπίτι και ανοίγει ΥΤ για να δει ότι τον ενδιαφέρει. Ε, όλη η ενημέρωση είναι στο ΥΤ. Τι α κάνουμε. Τα έντυπα πάνε κατά διαόλου. Κάθε πέρσι και καλύτερα.

Να ξέρεις, δεν υπάρχουν αρκετοί πελάτες με την δική σου προσέγγιση. Είναι τραγική μειοψηφία.
Εμ αυτά γράφεις και φαίνεται πως είσαι αλλού για αλλού 😋. Σε άλλη εποχή, κυριολεκτικά. 😄

Όσο για το FSD στην Ελλάδα, αν υπήρχε και είχα Tesla θα το είχα βάλει με συνδρομή για μερικούς μήνες 100%. Τώρα που μιλάμε, σήμερα. Όχι αργότερα. Αργότερα θα το αγόραζα 1000%.

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.905
Μη σκας, άμα βγάλει (έστω beta του beta) ένα "FSD" η Μερτσέντες, θα ξαναγίνει οπαδός του FSD, όπως ήταν κάποτε έτοιμος να αγοράσει πακέτο το FSD όταν έλεγε πως θα πάρει το μοντελ 3! 😁🤣😂
Όσο για το FSD στην Ελλάδα, αν υπήρχε και είχα Tesla θα το είχα βάλει με συνδρομή για μερικούς μήνες 100%. Τώρα που μιλάμε, σήμερα. Όχι αργότερα. Αργότερα θα το αγόραζα 1000%.
Όταν θα είναι διαθέσιμο για Ελλάδα, να λειτουργεί πλήρως (όχι όπως τώρα), τότε θα το αγοράσω, κατευθείαν.

Μέχρι τότε, δε δίνω "προκαταβολές" σε κανέναν.

Πολλοί όμως, το έχουν ήδη πληρώσει εδώ στην Ελλάδα, για όσα (λίγα) προσφέρει.

alexis

Reaction score
32.115
Καλά κάνεις. Αφού θα πάρεις το άλλο κράτα καλά το τιμόνι.

Στο Tesla δεν χρειάζεται. :roflmao:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
88.565
Εμ αυτά γράφεις και φαίνεται πως είσαι αλλού για αλλού 😋. Σε άλλη εποχή, κυριολεκτικά. 😄
Για βρες εδώ μέσα δυο τρεις (εκτός από τον άλλον τον πιστό) που να συμφωνούν με την δική σου θεώρηση. Και είσαι και σε φόρουμ τεχνολογικού χόμπι.
Κανείς δεν τρώει τον παπά, εκτός από σας.

alexis

Reaction score
32.115
Μα αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Σε φόρουμ τεχνολογίας ασχολείστε με δέρματα. 😋
Δεν έχετε και μεγάλη διαφορά από τα καλώδια. Με το συμπάθιο. :)

Στην εποχή του smartphone συζητάτε για τα flip phones. :)

Άσε που μεγαλύτερη πολυτέλεια από τον προσωπικό σοφέρ δεν υπάρχει στο αυτοκίνητο.

Last edited:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
100.866
Άσε που μεγαλύτερη πολυτέλεια από τον προσωπικό σοφέρ δεν υπάρχει στο αυτοκίνητο.
Η αυτοκίνηση είναι οδηγοκεντρικό σπορ. Όσο υπάρχει η απόλαυση της οδήγησης, το όνειρό σου είναι ουτοπία. ΔΕΝ θέλω να είμαι επιβάτης αυτού που οδηγώ, θέλω να έχω τον απόλυτο έλεγχο, αυτά που μου προσφέρει το αυτοκίνητό μου να συνεισφέρουν στην απόλαυση, την πληροφόρηση και την ασφάλειά μου.

Όσο ο ιδιοκτήτης/χρήστης θέλει να είναι εκείνος που επιλέγει αυτά που θέλει από το αυτοκίνητο, τόσο θα έχουν μεγαλύτεη σημασία τα δέρματα, τα όργανα, τα HUD, τα φλας, το γκάζι ή το φρένο.

Εναλλακτική αυτού που περιγράφεις είναι συνδρομητικό ταξί. Άλλο ζώο. Πάρε UBER.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.905
Για μένα όλες αυτές οι εσωτερικές και εξωτερικές "πολυτέλειες", είναι σημαντικά ατού και τα θέλω.

Και τα Μάτριξ φώτα που στρίβουν με το τιμόνι τα θέλω, και να είναι adaptive να μη τυφλώνουν τον απέναντι.

Και δέρματα, και immersive σύστημα ήχου, και keyless entry, και όλα τα καλούδια, και HUD φυσικά.

Αυτά είναι για μένα η απόλαυση στο αυτοκίνητο.

Η Τέσλα προσφέρει πολλά στο πακέτο της, αλλά έχει ελλείψεις, δεν είναι πλήρες, και δεν πλησιάζει ούτε για πλάκα τις δυνατότητες διαμόρφωσης των Γερμανών, και αυτό αποτελεί σοβαρό μειονέκτημα της φίρμας.

Από την άλλη όμως, τις δυνατότητες διαμόρφωσης των Γερμανών τις πληρώνεις χρυσάφι, και από σοφτγουερ και FSD είναι βαθιά νυχτωμενοι, όπως και στη διαχείριση της μπαταρίας, έχουν θέματα.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
100.866
Μιλάμε για άλλο πράγμα. Από την ανακήρυξη του FSD ως κύριου κριτήριου στην επιλογή αυτοκινήτου από τον Αλέξη, η απόστασή μου από το τι θέλω εγώ από το αυτοκίνητο είναι έτη φωτός.

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.712
Μα αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Σε φόρουμ τεχνολογίας ασχολείστε με δέρματα. 😋
Δεν έχετε και μεγάλη διαφορά από τα καλώδια. Με το συμπάθιο. :)
Το χειρότερο ξέρεις ποιο είναι; Όχι ότι έχεις αυτή την άποψη. Σεβαστή.

Το χειρότερο είναι πως είσαι ο ίδιος που σε άλλα θέματα, με ακριβώς το ίδιο ύφος χιλίων καρδιναλίων μας λες ακριβώς τα αντίθετα. Και το παίζεις θεματοφύλακας της αισθητικής (που οι άλλοι πάλι δεν καταλαβαίνουν) και μας λες με στόμφο πώς για σένα δεν έχει σημασία πόσο καλά παίζει κάτι (ή κάτι αντίστοιχο) αν δεν είναι όμορφο και αν δεν ταιριάζει με την αισθητική του χώρου κλπ.

Και στα αυτοκίνητα, επειδή ξαφνικά είδες το φως το αληθινό με την Τέσλα (που μέχρι πρότινος έκραζες, αλλά τότε δεν είχες δίκιο και τώρα έχεις) και τα εκτρώματά της, ξαφνικά μας απαντάς με ειρωνία για τα "δέρματα" και πόσο Νεάντερταλ είμαστε που δεν έχουμε καταλάβει το όραμα του Ελον.

Εντάξει.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.075
Members
38.407
Νεότερο μέλος
wolf23