- Reaction score
- 88.582
Να ξέρεις, δεν υπάρχουν αρκετοί πελάτες με την δική σου προσέγγιση. Είναι τραγική μειοψηφία.Γέρασες Μήτσομ![]()
![]()
Να ξέρεις, δεν υπάρχουν αρκετοί πελάτες με την δική σου προσέγγιση. Είναι τραγική μειοψηφία.Γέρασες Μήτσομ![]()
![]()
Εμ αυτά γράφεις και φαίνεται πως είσαι αλλού για αλλούΝα ξέρεις, δεν υπάρχουν αρκετοί πελάτες με την δική σου προσέγγιση. Είναι τραγική μειοψηφία.
Όταν θα είναι διαθέσιμο για Ελλάδα, να λειτουργεί πλήρως (όχι όπως τώρα), τότε θα το αγοράσω, κατευθείαν.Όσο για το FSD στην Ελλάδα, αν υπήρχε και είχα Tesla θα το είχα βάλει με συνδρομή για μερικούς μήνες 100%. Τώρα που μιλάμε, σήμερα. Όχι αργότερα. Αργότερα θα το αγόραζα 1000%.
Νόμιζα πως ήταν λειτουργικό, δεν είχα ιδέα πως είναι ΓΤΠΚόπως ήταν κάποτε έτοιμος να αγοράσει πακέτο το FSD όταν έλεγε πως θα πάρει το μοντελ 3!![]()
Δεν με ενδιαφέρει ποιο από τα δύο θα με σκοτώσει πιο συχνάΑν αυτό είναι ΓΤΠΚ της μερτσεντέ τι είναι;![]()
Για βρες εδώ μέσα δυο τρεις (εκτός από τον άλλον τον πιστό) που να συμφωνούν με την δική σου θεώρηση. Και είσαι και σε φόρουμ τεχνολογικού χόμπι.Εμ αυτά γράφεις και φαίνεται πως είσαι αλλού για αλλού. Σε άλλη εποχή, κυριολεκτικά.
![]()
Μόνο εσύ έχεις πρόβλημα. Εμεις μια χαρά είμαστε.Μα αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα
Η αυτοκίνηση είναι οδηγοκεντρικό σπορ. Όσο υπάρχει η απόλαυση της οδήγησης, το όνειρό σου είναι ουτοπία. ΔΕΝ θέλω να είμαι επιβάτης αυτού που οδηγώ, θέλω να έχω τον απόλυτο έλεγχο, αυτά που μου προσφέρει το αυτοκίνητό μου να συνεισφέρουν στην απόλαυση, την πληροφόρηση και την ασφάλειά μου.Άσε που μεγαλύτερη πολυτέλεια από τον προσωπικό σοφέρ δεν υπάρχει στο αυτοκίνητο.
Το χειρότερο ξέρεις ποιο είναι; Όχι ότι έχεις αυτή την άποψη. Σεβαστή.Μα αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Σε φόρουμ τεχνολογίας ασχολείστε με δέρματα.
Δεν έχετε και μεγάλη διαφορά από τα καλώδια. Με το συμπάθιο.![]()
Κάθε άλλο. Είναι πολύ κοντά. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου πως οδηγεί ο άλλος. Ας κάνει ότι γουστάρει. Το μόνο που με νοιάζει είναι να έχω την επιλογή όποτε το θελήσω να με πηγαίνει αυτό. Τώρα αν αυτό θα είναι σπάνιο ή συνέχεια θα φανεί στην πορεία. Το βέβαιο είναι πως στο 100% των περιπτώσεων με κίνηση θα το βάζω στον αυτόματο. Όχι απλά σταμάτα ξεκινά στις ευθείες. Βάζω προορισμό στο FSD και γειά σας.Η αυτοκίνηση είναι οδηγοκεντρικό σπορ. Όσο υπάρχει η απόλαυση της οδήγησης, το όνειρό σου είναι ουτοπία. ΔΕΝ θέλω να είμαι επιβάτης αυτού που οδηγώ, θέλω να έχω τον απόλυτο έλεγχο, αυτά που μου προσφέρει το αυτοκίνητό μου να συνεισφέρουν στην απόλαυση, την πληροφόρηση και την ασφάλειά μου.
Όσο ο ιδιοκτήτης/χρήστης θέλει να είναι εκείνος που επιλέγει αυτά που θέλει από το αυτοκίνητο, τόσο θα έχουν μεγαλύτεη σημασία τα δέρματα, τα όργανα, τα HUD, τα φλας, το γκάζι ή το φρένο.
Εναλλακτική αυτού που περιγράφεις είναι συνδρομητικό ταξί. Άλλο ζώο. Πάρε UBER.
Και χωρίς FSD, στο Τέσλα δίνω το τιμόνι να βγάζει όλη την Τσιμισκή, όλη την παραλιακή, την Εγνατία, όλη την περιφερειακή οδό με μποτιλιάρισμα. Όταν έχει μποτιλιάρισμα, χαζεύω στο ίντερνετ και οδηγεί αυτό.Το βέβαιο είναι πως στο 100% των περιπτώσεων με κίνηση θα το βάζω στον αυτόματο
Κάνεις μεγάλο λάθος. Ποτέ δεν είπα πως δεν μου αρέσει το Model 3 εξωτερικά. Το θεωρώ από τα ομορφότερα οχημάτα. Ειδικά το πίσω μέρος ίσως το ομορφότερο όλων. Και σε κόκκινο είναι νάρα. Αυτό που είχα πει είναι για το εσωτερικό και το ταμπλό που (ναι το είπα, δεν αντιλέγω) είναι σαν τάβλα με ένα τιμόνι και ένα tablet. Αυτά μέχρι να μπω μέσα να το πάρω και να φύγω. Ακόμη και όταν είχα μπει σε στατικά μοντέλα δεν είχα αλλάξει άποψη. Όταν το πήρα και έφυγα όμως άλλαξαν όλα. Πλέον τα υπόλοιπα τα θεωρώ πολύ busy. Πολύ φασαρία στα μάτια μου. Ακόμη και το BYD Seal που έπαθα πλάκα όταν μπήκα για πρώτη φορά πλέον δεν μου αρέσει. Και το έχω οδηγήσει και αυτό. Πολύ πράγμα χωρίς λόγο. Αυτό μου βγάζουν πλέον.Το χειρότερο ξέρεις ποιο είναι; Όχι ότι έχεις αυτή την άποψη. Σεβαστή.
Το χειρότερο είναι πως είσαι ο ίδιος που σε άλλα θέματα, με ακριβώς το ίδιο ύφος χιλίων καρδιναλίων μας λες ακριβώς τα αντίθετα. Και το παίζεις θεματοφύλακας της αισθητικής (που οι άλλοι πάλι δεν καταλαβαίνουν) και μας λες με στόμφο πώς για σένα δεν έχει σημασία πόσο καλά παίζει κάτι (ή κάτι αντίστοιχο) αν δεν είναι όμορφο και αν δεν ταιριάζει με την αισθητική του χώρου κλπ.
Και στα αυτοκίνητα, επειδή ξαφνικά είδες το φως το αληθινό με την Τέσλα (που μέχρι πρότινος έκραζες, αλλά τότε δεν είχες δίκιο και τώρα έχεις) και τα εκτρώματά της, ξαφνικά μας απαντάς με ειρωνία για τα "δέρματα" και πόσο Νεάντερταλ είμαστε που δεν έχουμε καταλάβει το όραμα του Ελον.
Εντάξει.
Αυτό ακριβώς λένε όλοι. Αν δεν το ζήσεις δεν ξέρεις τίποτα. Πολλοί επίσης λένε πως είναι πολύ φθηνό για όσα κάνει. Στο FSD αναφέρομαι.Δεν φαντάζεστε και δε μπορείτε να το φανταστείτε, εάν δε το ζήσετε, μιλάτε για πράγματα που δε ξέρετε.