Ηλεκτρικά οχήματα (εκτός Tesla και BYD)

melina

Cargo 200
Reaction score
44.311
Και όπως λέγανε και οι παλιοί που ξέρανε πολλά, μετά τη μερσεντέ όλα τ' άλλα είναι απλώς αυτοκίνητα :roflmao: :roflmao: :roflmao:

Reaction score
164
Μου λένε από Δευτέρα να το δουν, γιατί λείπουν οι τεχνικοί σε άδεια Πάσχα.
Με τοσα ηλεκτρικα βοηθηματα τα ηλεκτρικα, δεν ειχες καποια προειδοποιητικη ενδειξη γι αυτο ?

το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να αλλάξω τις 12βολτες (δύο έχει το δικό μου) και το alert εξαφανίστηκε.
Τι κοστος ειχε η αλλαγη ?

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.749
Τι κοστος ειχε η αλλαγη ?
Κανονικές 12βολτες μπαταρίες είναι (Exide) οπότε ό,τι κόστος έχει για όλα τα αυτοκίνητα (τα σύγχρονα, όπως είπε και ο @Zizik), εκτός από το γεγονός ότι εμένα έχει 2 μπαταρίες. Για την ακρίβεια, πλήρωσα 160€ και για τις δύο.

Κατά τα άλλα τις άλλαξα μόνος μου οπότε δεν είχα κάποιο επιπλέον κόστος.

Reaction score
5.603
Με τοσα ηλεκτρικα βοηθηματα τα ηλεκτρικα, δεν ειχες καποια προειδοποιητικη ενδειξη γι αυτο ?
Αυτό ήταν το θέμα, ούτε ενδείξεις από το αυτοκίνητο, ούτε πρακτικά από μόνος σου να το καταλάβεις (να έχει πάρει με δυσκολία μπροστά στην αρχή της διαδρομής σου).

Και φαντάσου να είσαι σε ταξίδι και όταν χρειαστεί να φορτίσεις να προσπαθείς να καταλάβεις γιατί δεν δουλεύει ο ταχυφορτιστής. Πού να πάει το μυαλό σου στη 12βολτη εκείνη την ώρα.

Και το παράξενο ήταν, ότι όταν πήγαινα από φορτιστή σε φορτιστή και δοκίμαζα γιατί δεν φόρτιζε, κανονικά έπαιρνα μπροστά. Είχε ρεύμα η 12βολτη.
Έχω την υποψία ότι το όριο είναι ψηλό στη 12βολτη, κάτω από το οποίο διακόπτεται η δυνατότητα φόρτισης.

Last edited:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.131
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam