melina
Cargo 200
- Reaction score
- 44.522
Δεν θες να το πάρεις από Γερμανία;Οχι. Εδώ
Δεν θες να το πάρεις από Γερμανία;Οχι. Εδώ
Εσύ ζεις και όσοι νομίζουν ότι η Tesla πάει πέθανε. Σας γλεντάει αλλά ακόμα κοιτάτε μαλακίες με χέρια και πόδια. Θα σας περάσει είναι θέμα χρόνου.Εσύ ζεις σε παράλληλο σύμπαν μάλλον.
Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείς να περιμένεις το 1. Διαφορετικά το 2.Για να συνεχιστεί η συζήτηση χωρίς πολιτικά, ας πούμε πως δεν μου αρέσει επειδή δεν έχει χειριστήριο φλας (για να τελειώνουμε με τον Ναζί)
Επιλογές:
Στο 2-3, έχω την επιλογή του χρόνου τον Αύγουστο να δώσω πίσω το υπάρχον ID3 και να πάρω τότε το Mercedes.
- Περιμενω
- Παίρνω το GTX και βολευόμαστε εύκολα με δυο ίδια με την γυναίκα για να μην μπλέκω στο παρκινγκ
- Βλέπω το Mini Cooper
Κάπου στο 2-3 μάλλον.
Δεν διάβασες καλά αυτό που έγραψα. Πάμε πάλι:Εσύ ζεις και όσοι νομίζουν ότι η Tesla πάει πέθανε
Για τους ασυνείδητους δεν έχει πεθάνει. ΟΚ;Η Τεσλα έχει πεθάνει για οποιονδήποτε συνειδητό πολίτη.
Κατά την άποψη μου το 3 το ξεχνάςΕσύ ζεις σε παράλληλο σύμπαν μάλλον.
Για να συνεχιστεί η συζήτηση χωρίς πολιτικά, ας πούμε πως δεν μου αρέσει επειδή δεν έχει χειριστήριο φλας (για να τελειώνουμε με τον Ναζί)
Επιλογές:
Στο 2-3, έχω την επιλογή του χρόνου τον Αύγουστο να δώσω πίσω το υπάρχον ID3 και να πάρω τότε το Mercedes.
- Περιμενω
- Παίρνω το GTX και βολευόμαστε εύκολα με δυο ίδια με την γυναίκα για να μην μπλέκω στο παρκινγκ
- Βλέπω το Mini Cooper
Κάπου στο 2-3 μάλλον.
βάλε και μένα μέσα, 2 στον πλανήτη,Τα της Tesla, στο άλλο θρεντ.
Ας δεχτούμε πως μόνο εγώ σε όλον τον πλανήτη δεν θέλω σήμερα να αγοράσω swasticar. Όλοι οι άλλοι δεν τα παίρνουν για άλλο λόγο, όλα καλά, ας μην το συζητήσουμε εδώ.
Βλέπω σαν λογική λύση ένα δεύτερο ID3 τούμπανο, και του χρόνου δίνω πίσω το παλιό και παίρνω την mercedes.
Θα δούμε και το cooper που είναι παλιό απωθημένο.
Κάτι άλλο δεν έχει νόημα μάλλον με αυτά τα δεδομένα.
Το 6 είναι καλό. Αλλά ακριβό, οπότε δεν μπορεί να θεωρηθεί δεύτερο αυτοκίνητο του χρόνου που θα έρθει το Mercedes. Μόνο για πρώτο. Επίσης καλό είναι και το BMW sedan.Τα Αούντια τι λένε?
Καθόλου κατά εκεί. VW, Mercedes, BMW, Audi, Porsche μόνο.@Dimifoot Κάποιο από τα μικρά της Renault ή το EV3 της ΚΙΑ, ίσως;
Δεν ξέρω αν θα πουληθεί ή θα κρατηθεί. Δεν νομίζω να υπάρχει ζήτηση. Δεν θα το σκοτώσω, καλύτερα να το έχω να το βλέπω.βέβαια αυτοκίνητο σαν το cls δεν θα ξαναοδηγήσεις ποτέ.
Τότε, δες το BMW iX1. Έχω προσωπική εμπειρία ως επιβάτης - πολύ θετική. Ο ιδιοκτήτης "πίνει νερό στο όνομα του" - το προηγούμενο του όχημα ηταν Audi A4.Καθόλου κατά εκεί. VW, Mercedes, BMW, Audi, Porsche μόνο.