Ηλεκτρικά οχήματα (εκτός Tesla και BYD)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.571
EQS 😍

Εσείς πάρτε Xantia :tongue:
Ρε τρελαμένε βαγκίτη πάρε λίγο ξυδάκι τώρα για τις σαφώς υποδεέστερες επιδόσεις της εν λόγω Μερτσέντες (όπως και των BMW) σε σχέση με το κορυφαίο Τέσλα, κι άσε την ξανθιά που ήταν σε διαφορετικών παραμέτρων τεστ εκείνη την εποχή, αλλά επίσης κορυφαία για την εποχή της (σε σχέση με τα γερμανικά κουβαδάκια της εποχής). 😎

ΥΓ. Επί της ευκαιρίας: 😂🤪🤣😁

Και το τελειωτικό χτύπημα:

Τζέρμαν τεκνόλοτζι μάι ας! 🤪🤣😁😂

Last edited:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.078
Ρε τρελαμένε βαγκίτη πάρε λίγο ξυδάκι τώρα για τις σαφώς υποδεέστερες επιδόσεις της εν λόγω Μερτσέντες
Τα κριτήρια σου στην επιλογή οχήματος απέχουν παρασάγγας από τα δικά μου.
Για πες μου για τις επιδόσεις στην ασχήμια :tongue: :fuckyou:
Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο τρισεκατομμύριο να διαλέξω Τέσλα αντί για Μερσέντες, στο αιώνα τον άπαντα. Γιατί να το κάνω; Γιατί έχουν διαφορετικό software και regeneration? Να πάρω model Y αντί για EQS για αυτόν τον λόγο;
:lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign:

Το αυτοκίνητο είναι ο χώρος που μπορεί να περάσω 2+ ώρες την ημέρα, με τα διάφορα πέρα δώθε. Αυτό είναι το 1/8 περίπου της ημέρας που δεν κοιμάμαι. Και πρέπει να μου αρέσει. Αν δεν μου αρέσει, αν είναι μια φτηγοτσιγγουνοκατασκευή τύπου ΙΚΕΑ με ένα τάμπλετ στην μέση, αδιαφορώ πλήρως για το όχημα.
Δεν είναι για μένα αυτά, περάστε έξω κύριε :tongue:
Εφόσον υπάρχει επιλογή, και μπάτζετ, το Τεσλα χάνει από χέρι, και δεν είναι μόνο θέμα Έλον, δεν πα να έχει CEO και τον Τσε Γκεβάρα.
Πότε θα γίνει καλύτερη η Τέσλα από τα Γερμανικά;
Ποτέ
Ποτέ
Ποτέ Ποτέ Ποτέ :tongue:
κι άσε την ξανθιά που ήταν σε διαφορετικών παραμέτρων τεστ εκείνη την εποχή, αλλά επίσης κορυφαία για την εποχή της (σε σχέση με τα γερμανικά κουβαδάκια της εποχής). 😎
H Xantia είχε καλύτερο moose test από την Porsche 911GT3 εκείνη την εποχή.
Φαντάζομαι κάποιον εκείνη την εποχή με Xantia να λέει “ξυδάκι για την καλύτερη επίδοση κτλ” στις 911 και σκάω στα γέλια 😛😝😜🤪🥳

Last edited:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.740
Members
38.490
Νεότερο μέλος
Nikos88