- Reaction score
- 143.579

Ρε τρελαμένε βαγκίτη πάρε λίγο ξυδάκι τώρα για τις σαφώς υποδεέστερες επιδόσεις της εν λόγω Μερτσέντες (όπως και των BMW) σε σχέση με το κορυφαίο Τέσλα, κι άσε την ξανθιά που ήταν σε διαφορετικών παραμέτρων τεστ εκείνη την εποχή, αλλά επίσης κορυφαία για την εποχή της (σε σχέση με τα γερμανικά κουβαδάκια της εποχής).EQS
Εσείς πάρτε Xantia![]()
Τα κριτήρια σου στην επιλογή οχήματος απέχουν παρασάγγας από τα δικά μου.Ρε τρελαμένε βαγκίτη πάρε λίγο ξυδάκι τώρα για τις σαφώς υποδεέστερες επιδόσεις της εν λόγω Μερτσέντες
H Xantia είχε καλύτερο moose test από την Porsche 911GT3 εκείνη την εποχή.κι άσε την ξανθιά που ήταν σε διαφορετικών παραμέτρων τεστ εκείνη την εποχή, αλλά επίσης κορυφαία για την εποχή της (σε σχέση με τα γερμανικά κουβαδάκια της εποχής).![]()
Δεν είναι τελευταίο γράμμαEQA
EQB
EQE
EQS
![]()
Ασ' τα αυτά. Δικαιολογίες.Δεν είναι τελευταίο γράμμα
Οχι, sorry. Παρερμηνεύεις το Σύνταγμα.Ασ' τα αυτά. Δικαιολογίες.
Εξάλλου, η EQA είναι η EQ της σειράς Α, η EQΒ είναι η EQ της σειράς Β και πάει λέγοντας.
Μια χαρά τελευταίο είναι.![]()
Άϊ μαρή κοντέσσα που θα περιγράψεις έτσι το Τέσλα!αν είναι μια φτηγοτσιγγουνοκατασκευή τύπου ΙΚΕΑ με ένα τάμπλετ στην μέση, αδιαφορώ πλήρως για το όχημα.
Είναι πολύ καλύτερα αυτοκίνητα τα Τέσλα από τα γερμανικά, και δε το λέω εγώ, το λέει ο μουνρο που άνοιξε το Τέσλα κι έλεγε οι Γερμανοί πρέπει να μάθουν να φτιάχνουν έτσι τα αυτοκίνητα, και το λένε και ένα σωρό ιδιοκτήτες Μερτσέντες και μπεμβέ που πήγαν σε Τέσλα.Πότε θα γίνει καλύτερη η Τέσλα από τα Γερμανικά;
Εξαρτάται από τι έχεις συνηθίσει. Απο που έρχεσαι.Υπέροχο είναι από μέσα κι από έξω, αυτοκινητάρα, γουστάρω κάθε μέρα που μπαίνω και το οδηγώ!![]()
στα papariamas τι λέει και ο μουνρότο λέει ο μουνρο που άνοιξε το Τέσλα
Αυτό μάλιστα, μπορείς να το συγκρίνεις και να πεις ότι θέλεις. Είναι σωστή η σύγκριση. Με VW, Volvo, Citroen, Kia, Honda, Toyota, Ford. Και με κινέζικα.Εγώ μόνον το iD.3 έχω να συγκρίνω με το Τέσλα, και είναι κλάσεις ανώτερο αυτοκίνητο το Τέσλα, όχι μόνον σε σοφτγουερ, σε όλα. Ανεξαιρέτως. Και πάνω κάτω, στα ίδια λεφτά είναι αυτά τα δύο, ένα δεκαχίλιαρο διαφορά με το ζόρι.
Έχει.αν έχει αντλία θερμότητας.
Το έχω κάνει. Όχι την ίδια μέρα. Να πω; Τesla. Tα ταμπλό στα ηλεκτρικά Mercedes δεν μου αρέσουν καθόλου. Σε κανένα. Ούτε της CLA μου αρέσει.Για βγες από το αυτοκίνητο του @rose.athensκαι μπες στο Τέσλα και πες μου![]()
Σε κάποιους αρέσει το ΙΚΕΑ. Δεν είναι περίεργο.Το έχω κάνει. Όχι την ίδια μέρα. Να πω; Τesla. Tα ταμπλό στα ηλεκτρικά Mercedes δεν μου αρέσουν καθόλου. Σε κανένα. Ούτε της CLA μου αρέσει.
Απλά σε κάποιους δεν αρέσουν αυτά που αρέσουν σε άλλους. Δεν αρέσει ούτε αυτό; Ξύδι.Σε κάποιους αρέσει το ΙΚΕΑ. Δεν είναι περίεργο.
Και πως σκέφτεσαι.Εξαρτάται από τι έχεις συνηθίσει. Απο που έρχεσαι.
Δεν προτιμώ το αυτοκίνητο του rose από το Τέσλα που έχω, για πολλούς λόγους, και δε θα το έπαιρνα σε καμία περίπτωση λόγω κόστους (όπως δεν πήρα και την ηλεκτρική Μακάν της πόρσε).Για βγες από το αυτοκίνητο του @rose.athensκαι μπες στο Τέσλα και πες μου![]()
στα papariamas τι λέει και ο μουνρό,
Το'σωσες κάπως στο τέλος.BMW, Porsche, Mercedes, Audi…. Άστο δεν είναι στην ίδια κατηγορία, και δεν πρέπει καν να γίνεται σύγκριση. Τουλάχιστον από κάποια μοντέλα και πάνω.