- Reaction score
- 999
Μπραβο Κωστα! Πολυ χρησιμα αυτα τα δεδομενα που προσφερεις!
Αν δε προφτασεις, στειλε να σου φερω ενα power bank που εχω, με το καλο.Αύριο σοβαρότερο τεστ ντραιβ από τη διαδρομή προς Βόλο.
Αύριο ξεκινώ προς ιόνιο. Θα κάνω μια μόνο στάση στα 300χλμ ακριβώς από το σπίτι μου, στα ΣΕΑ Επισκοπικού, δίπλα στα Ιωάννινα, όπου έχει 50-ρη φορτιστή:
View attachment 219532
Είναι αρκετή ανηφόρα, περνάει από Γρεβενά κλπ, αλλά εκτιμώ πως τα έχει το id3, απλώς θα πηγαίνω λίγο χαλαρά, χωρίς πολλά πολλά, δηλαδή με τα όρια ταχύτητας του δρόμου.
Θα σας ενημερώσω για αυτό το δυνατό τεστ αυτονομίας, με πλήρη στοιχεία (μέση ταχύτητα, κατανάλωση, κόστος και ταχύτητα φόρτισης).
Τέτοια πραγματικά σενάρια μετακίνησης, είναι χρήσιμα για όλο τον κόσμο που ενδιαφέρεται για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ακόμα και με την αισχρή κατάσταση υποδομών φόρτισης του εθνικού οδικού δικτύου.
Θα αναμένουμε ανταπόκριση όταν φτάσεις με το καλό, κατά την Τετάρτη απόγευμα.απλώς θα πηγαίνω λίγο χαλαρά, χωρίς πολλά πολλά, δηλαδή με τα όρια ταχύτητας του δρόμου.
Αλλιώς πετάει μπαλαντέζα απο την βεράντα!Εχει αγορασει καποιος ηλεκτρικο αμαξι και να μενει σε πολυκατοικια ως ενοικιαστης; Απαιτει συμφωνη γνωμη ενοικων και ιδιοκτητη η εγκατασταση φορτιστη;
Βασικά ο ιδιοκτήτης πρέπει να δεχτεί την εγκατάσταση, η οποία έτσι κι αλλιώς θα είναι πάνω στη δικιά του χελώνα ρεύματος.Εχει αγορασει καποιος ηλεκτρικο αμαξι και να μενει σε πολυκατοικια ως ενοικιαστης; Απαιτει συμφωνη γνωμη ενοικων και ιδιοκτητη η εγκατασταση φορτιστη;
Στα 21,5 ανάβουμε θέρμανση εμείς του κάμπου !!Έξω έχει 37°C, μέσα 21,5 ανθρώπινα.
Βρε με τα ηλεκτρικά θα γίνεις καλύτερος άνθρωπος!!Σ' έναν χρόνο το νωρίτερο μπορώ να έχω το ηλεκτρικούλι που θέλω...
Εγώ; Που δεν αντέχω στην αναμονή τηλεφώνου τρία λεπτά, που στα ATM αρχίζω να χτυπάω ποδαράκι στα δύο, που στις ουρές με περισσότερους απο έναν ή δύο λεπτά (whichever comes first) φεύγω βρίζοντας χαμηλόφωνα;
Πήγαινα παντού με 110, αν είχε οριο 130, πήγαινα με 110, αν είχε 100, πήγαινα με 110, μονο μέσα στα τούνελ που είχε 80, πήγαινα με 100, αν είχε 100 πήγαινα 110.@costas EAR
Με πόσα θα έλεγες ότι "πήγαινες" στην Εθνική; 100; 110;
Βλέπω η μ.ω.τ. λέει 86 αλλά αυτό δεν λέει και πολλά γιατί έχει και κομμάτια εκτός Εθνικής.
Θα είχα κόψει όλες τις φλέβες πολλαπλά, και πόδια.Πήγαινα παντού με 110, αν είχε οριο 130, πήγαινα με 110, αν είχε 100, πήγαινα με 110, μονο μέσα στα τούνελ που είχε 80, πήγαινα με 100, αν είχε 100 πήγαινα 110.
Μάλλον χειρότερος, αν γίνεται.Βρε με τα ηλεκτρικά θα γίνεις καλύτερος άνθρωπος!!
Η Εγνατία δεν είναι για μεγάλες ταχύτητες. Στα βουνά κρατάει μεν ο δρόμος, αλλά δεν έχεις ορατότητα. Στις ευθείες τη στήνουν με ραντάρ...Παιδιά, ιδέαν δεν έχετε πόσα αυτοκίνητα περνούσα στο δρόμο, οι 9 στους 10 πήγαιναν πιο αργά.