- Reaction score
- 138.768
Σωστό αυτό.αν φτασει η μπαταρια...
Όχι. Ακίνητο.Μπορείς να ταξιδέψεις όσο κάνει update;
Σωστό αυτό.αν φτασει η μπαταρια...
Όχι. Ακίνητο.Μπορείς να ταξιδέψεις όσο κάνει update;
-Γιατρέ έλα γρήγορα, τροχαίο, πολλαπλά κατάγματα
-Αργώ λίγο, κάνει update το αυτοκίνητο.
@bretsos @AthanasiosL κοιτάτε τον κάφρο τι ανάβαση χάλασε για να ανέβει με ταμαξ...
Χθες πήγα στα γρήγορα μέχρι το Μαρούσι και γύρισα. Στη διαδρομή είδα:Οι ταξινομήσεις EVs στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο έφτασαν σχεδόν το 9% επί του συνόλου!
Είδα στη Λάρισα το 4ήμερο. Παρκαρισμένη πάνω στο πεζοδρόμιο φυσικά.Χθες πήγα στα γρήγορα μέχρι το Μαρούσι και γύρισα. Στη διαδρομή είδα:
3x Tesla
1x ID.3
1x ID.4
1x I-Pace (άλλη!)
και ποιός ξέρει πόσα ακόμα δεν τα έπιασε το μάτι μου. Η εξάπλωση είναι ραγδαία.
Και δεν κατέβηκα καν μέχρι το Golden (supercharger) να πεις ότι ήταν μαζεμένα, τουλάχιστον τα Tesla. Σε διάφορα σημεία τα είδα.
Υ.Γ. Παρ'όλα αυτά, μέχρι σήμερα δεν έχω δει ούτε μία Mach-E να κυκλοφορεί. Δεν ξέρω αν δεν πουλάει ή υπάρχει πολύ μικρή διαθεσιμότητα.
Έχουν μεγάλη καθυστέρηση στις παραδόσεις.Παρ'όλα αυτά, μέχρι σήμερα δεν έχω δει ούτε μία Mach-E να κυκλοφορεί. Δεν ξέρω αν δεν πουλάει ή υπάρχει πολύ μικρή διαθεσιμότητα.
Χθες είδα μια ταικαν και μια μπεμβε i8..Χθες πήγα στα γρήγορα μέχρι το Μαρούσι και γύρισα. Στη διαδρομή είδα:
Δεν είχα ξανανέβει σε τέτοια ανηφόρα με στροφιλικια κλπ με ev, κι ήταν μια αποκαλυπτική εμπειρία.@bretsos @AthanasiosL κοιτάτε τον κάφρο τι ανάβαση χάλασε για να ανέβει με ταμαξ...
φρουράαααααααααα !!!!
Πφφφ, χέσε με. Ευτυχώς που πήρα την απόφαση να το ακυρώσω.Έχουν μεγάλη καθυστέρηση στις παραδόσεις.
Χθες μίλησα με ένα παιδί που παρήγγειλε μαχί, και θέλει ακόμα 6 μήνες μέχρι να έρθει..
Ταυτίστηκα μαζί του... Αφού άρχισα κι εγώ να πατάω φρένο και με τα 2 πόδια μπας και τον βοηθήσω να σταματήσει...
Ολα αυτά που περιγράφεις τόσο γλαφυρά , σαν μειονεκτήματα των ice απλώς δεν υπάρχουν.Έχουν μεγάλη καθυστέρηση στις παραδόσεις.
Χθες μίλησα με ένα παιδί που παρήγγειλε μαχί, και θέλει ακόμα 6 μήνες μέχρι να έρθει..
Χθες είδα μια ταικαν και μια μπεμβε i8..
Χεσε.
Δεν είχα ξανανέβει σε τέτοια ανηφόρα με στροφιλικια κλπ με ev, κι ήταν μια αποκαλυπτική εμπειρία.
Ούτε να βογγαει η τρίτη να βάζεις δευτερα, ούτε να κόβει η δευτερα να βάζεις πρώτη, ούτε να κομπιαζει ο κινητήρας, ούτε να κάνει φασαρία η εξάτμιση, και ούτε να πατάς φρένο στην κατηφόρα, μέχρι να ανάψουν τα φρένα και να μη πιάνουν!
Παιδιά, αυτό το πράμα δεν υπάρχει.
Τόσο ξεκούραστη, χαλαρή κι ήσυχη ανάβαση, πραγματικά δεν υπάρχει.
Σα να ήτανε μια ευθεία.
Ιπποδύναμη όση θες, διαθέσιμη ομαλά από το τίποτα, πίσω κίνηση, κι ήσυχα ήσυχα, να ανοίγεις παράθυρο και να ακούς τα πουλάκια μόνο.
Έχω βάλει και κατάλληλα λάστιχα για χιόνι, κι αθόρυβα, οπότε ξεκινάει η σαιζόν.
Θα πάρω σβάρνα όλα τα βουνά, η οδήγηση σε τέτοιες απότομες ανηφορικές διαδρομές είναι μια εμπειρία διαφορετική πλέον, με πρωτόγνωρη για μένα άνεση και ποιότητα κύλισης, πολιτισμός.
toyota auris 1400.Ολα αυτά που περιγράφεις τόσο γλαφυρά , σαν μειονεκτήματα των ice απλώς δεν υπάρχουν.
Η υπάρχουν μόνο στο μυαλό σου.
Που είδες ice να βογγάει στις ανηφόρες και να πέφτει κοντή η πρώτη και μακριά η δευτέρα? ή η τρίτη?
ΠΛάκα μας κάνεις ε? Κανά ρενώ 4L θα εννοείς.
Να κομπιάζει ο κινητήρας? τι είναι ? ρενώ 4L του 1970?
Φασαρία η εξάτμιση? πλάκα έχεις ! το ξέρεις ε?
Να πατάς φρένο στην κατηφόρα και να μην πιάνει ? μόνο κάτι αρχαία ταμπούρλα του 70.
Ιπποδύναμη όση θες ακόμα και τα ατμοσφαιρικά πλέον. Οχι μόνο τα τουρμπάτα.
Τα άλλα δεν τα σχολιάζω άπτονται του γούστου του καθενός.