Most visitors online was 2929 , on 22 Feb 2025
Με βάση τις διατάξεις της παρ. 46 του άρθρου 72 του ΚΦΕ που προστέθηκε με το άρθρο 11 του ν. 4710/2020, οι πιο πάνω διατάξεις έχουν περιορισμένη ισχύ και εφαρμόζονται μόνο για τα πάγια που αποκτώνται στα φορολογικά έτη 2020 και 2021. Για τα έτη από το 2022 και μετά ως προς τη διενέργεια αποσβέσεων εταιρικών οχημάτων μηδενικών ή χαμηλών ρύπων έως 50 γρ. CO2/χλμ θα έχουν ισχύ και για αυτές τις επιχειρήσεις τα όσα αναφέρονται στα κεφάλαια Β και Γ της νέας εγκυκλίου 2206/2020.
Πρώτον, δεν υπάρχει εταιρεία με φόρο 50%. Ο εταιρικός φόρος είναι 24%, που όπως αντιλαμβάνεσαι είναι μια τεράστια διαφορά. Μόνο ένας ελεύθερος επαγγελματίας ίσως πληρώνει 50% αν είναι στο υψηλότερο κλιμάκιο (έχω καιρό να δω τις κλίμακες) αλλά όχι εταιρεία.Συνολικα δηλαδή, ένα αυτοκίνητο 70 χιλιάρικα κοστίζει 12.
Και σε 3-4 χρόνια, το πουλάς 40 και σου μένουν τα ρέστα ως καθαρό κέρδος. Αν το θες, το πουλάς σε σένα.
Η εταιρεία θα βγάλει κέρδος 30 χιλιάρικα, λόγω της αγοραπωλησίας αυτής. Εσύ θα έχεις πάρει με 40 χιλιάρικα ένα αυτοκίνητο που έχει 70.
Κι ο σκύλος χορτάτος.
Τα διάβασα τα Β και Γ, πάλι υπεραπόσβεση έχουνγια την υπεραπόσβεση είχα διαβάσει το παρακάτω, και το οποίο ξαναείδα τώρα γραμμένο στο παραπάνω λινκ του @EAR στο # 5079
δεν ξέρω σίγουρα τι σημαίνει,
αλλά επειδή με έβαλε σε σκέψεις, έτρεξα τέλος Νοεμβρίου να προλάβω,
ξαναλέω, δεν ξέρω τι σημαίνει ούτε τισ ισχύει τώρα, ούτε βγάζω άκρη από παραπομπή σε παραπομπή,
όποιος όμως ενδιαφέρεται,
ας πάρει συγκεκριμένη απάντηση από λογιστή
και αν θέλει ας ενημερώσει και εδώ
Που είναι ο @VLASSIS-S όταν τον χρειάζονται;Αν ξέρει κάποιος αν όλα αυτά τα ωραία με τις υπεραποσβεσεις κλπ. ισχύουν για έναν απλό αυτοαπασχολουμενο που κόβει δελτία παροχής υπηρεσιών σε 1-2 πελάτες/εργοδότες ας στείλει πμ. Ισχύει για όλους τους ΚΑΔ;
Λάθος, στο ηλεκτρικό, υπάρχει.Γενικά πάντως έχετε στο νου σας ότι δεν υπάρχει free lunch![]()
Αν πας πίσω το είχα γράψει πριν πολλές σελίδες.οχι για τον ΟΤΕ συγκεκριμένα.θα δείτε κι άλλους παρόχους τηλεπικοινωνιών να μπαίνουν στο παιχνίδιΑπόλυτα σωστά τα παραπάνω.
ΣΥΝ αποταμίευση ενέργειας για τις στοχαστικής φύσεως ΑΠΕ.
Αντλησιοταμιευση και μπαταριες.
Τες πα.
Λοιπόν.
Σας έχω νέα:
Ποιός μπαίνει με το κεφάλι στο παιχνίδι της ηλεκτροκίνησης;
Ποια μεγάλη εταιρεία που αρχίζει από Ο έβαλε τα εξής στο καταστατικό της:
<<Στους νέους σκοπούς του καταστατικού περιλαμβάνεται ακόμη η ψηφιοποίηση και η παραγωγή ψηφιακού υλικού, η ηλεκτρική αυτοκίνηση και οι σταθμοί φόρτισης, συμβουλευτικές υπηρεσίες, κ.ά.>>
Βοήθεια για το κοινό: είναι στο ελληνικό χρηματιστήριο.
Δε το βρήκατε; ο ΟΤΕ φυσικά!
ΥΓ. Δεν είναι "φήμες".
![]()
Οι πρώτες κινήσεις Κοντόπουλου στο ΧΑ, οι σταθμοί φόρτισης του ΟΤΕ και η επέκταση της Blueground στο Χονγκ Κονγκ
Ο χαμηλός βαθμός ετοιμότητας, οι προτεραιότητες του Κοντόπουλου στην ΕΧΑΕ, η ανάπτυξη κι η ψηφιοποίηση αρχείων κι οι σταθμοί φόρτισης του ΟΤΕwww.powergame.gr
Συντόμως, σταθμοί φόρτισης του ΟΤΕ στη γειτονιά σας.![]()
Δεν εχω ασχοληθει ακομη οποτε δεν εχω αποψη.Που είναι ο @VLASSIS-S όταν τον χρειάζονται;
Τότε γιατί φαλιρησαν μια ντουζίνα εταιρείες ρεύματος στο uk με την άνοδο των τιμών;Η πώληση ηλεκτρικής ενέργειας θα είναι πολύ πιο κερδοφόρα από τη πώληση καυσίμων
Η πώληση ηλεκτρικής ενέργειας με σταθμούς φόρτισης.Τότε γιατί φαλιρησαν μια ντουζίνα εταιρείες ρεύματος στο uk με την άνοδο των τιμών;
Αν δεν έχουν κάποια παραγωγή πως θα εξασφαλίσουν τις δικές τους τιμές αγοράς;
250 σελίδες νήμα, τί να τις κάνεις αν δεν ασχοληθεί ο Βλάσσης να μας πει αν πρέπει να σπάσουμε τον κουμπαρά ή όχι.Δεν εχω ασχοληθει ακομη οποτε δεν εχω αποψη.
Θα επανελθω ενημερωμενος γιατι θα μου κοψει την καλημερα ο @EAR.