alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 31.450
Ότι προλάβουν να κερδίσουν οι early adopters. Για όλους τους άλλους και μέχρι να πάρουμε, μια η άλλη θα είναι.
Δεν είναι τόσο απλό όσο το να ανοίγεις το καπάκι στο ραδιόφωνο. Απλά θέλει περισσότερα σημεία φόρτισης. Ούτε καν σπίτι σου.Όση εξέλιξη και αν υπάρχει στα ηλεκτρικά, αν δεν έχεις πάρκινγκ δεν γίνεται.
Εκτός και αν συμφωνήσουν οι εταιρίες σε μια κοινή γραμμή πλεύσης ώστε να πηγαίνεις στο αντίστοιχο βενζινάδικο και να σου αλλάζουν μπαταρίες, τις άδειες με γεμάτες.
Συμφωνώ, αλλά αν γινόταν μια συμφωνία από όλες τις εταιρίες κάτι μπορεί να βρίσκανε.Δεν είναι τόσο απλό όσο το να ανοίγεις το καπάκι στο ραδιόφωνο. Απλά θέλει περισσότερα σημεία φόρτισης. Ούτε καν σπίτι σου.
Ζητείται νεαρά ως 29 ετών για σύμφωνο συμβίωσης με σκοπό την επιδότηση του κινούμαι ηλεκτρικά.Ο EAR φταίει, που έχει βαλθεί να τους ξεστραβωσει όλους να πάρουν EV!![]()
Απαραίτητη προϋπόθεση, να έχει προίκα πιλοτή με παροχή ρεύματος.Ζητείται νεαρά ως 29 ετών για σύμφωνο συμβίωσης με σκοπό την επιδότηση του κινούμαι ηλεκτρικά.![]()
Δεν νομίζω πως σχεδιάζουν οι εταιρείες έχοντας στο μυαλό τους την Ελλάδα και πόσο μάλλον την Αττική. Έχω την εντύπωση πως στην Ευρώπη είναι αρκετά διαφορετικά τα πράγματα. Στις περισσότερες περιπτώσεις στις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές υπάρχει πεζοδρόμιο αρκετά μεγάλο για να φιλοξενήσει φορτιστές. (Σε πόλεις της Γερμανίας το έχω δει πριν 2 χρόνια και όχι σε κέντρο ή πλούσιες γειτονιές). Στην Αττική πάλι δεν υπάρχει πεζοδρόμιο ούτε για να περπατήσεις όποτε δεν παίζει. Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει και κανέναν φυσικά ούτε τις εταιρείες πόσο μάλλον τους κρατικούς φορείς. Προσωπικά πιστεύω ότι το 70% της Αττικής είναι τόσο άναρχα δομημένο που δεν υπάρχουν εφικτές λύσεις.Όση εξέλιξη και αν υπάρχει στα ηλεκτρικά, αν δεν έχεις πάρκινγκ δεν γίνεται.
Εκτός και αν συμφωνήσουν οι εταιρίες σε μια κοινή γραμμή πλεύσης ώστε να πηγαίνεις στο αντίστοιχο βενζινάδικο και να σου αλλάζουν μπαταρίες, τις άδειες με γεμάτες.
Μάλλον το 1/5.διάβαζα σήμερα σε εφημερίδα ότι στη φόρτιση σε δημόσιας χρήσης φορτιστές πληρώνεις 24% ΦΠΑ γιατί θεωρείται υπηρεσία και όχι ηλεκτρικό ρεύμα,
οπότε από τις τιμές στο δρόμο, άμεσα το 1/4 τουλάχιστον είναι φόροι,
ναι σωστά όπως το λεςΜάλλον το 1/5.