vasilisnt
Golden Boy!
- Reaction score
- 2.750
κανα μουτσο δεν ξερεις...???Μην νομίζεις, κι εγώ μόνο το πίσω μπρος ξέρω.
κανα μουτσο δεν ξερεις...???Μην νομίζεις, κι εγώ μόνο το πίσω μπρος ξέρω.
@Zizik σε ζητάνε!κανα μουτσο δεν ξερεις...???
Αν και σε γενικές γραμμές συμφωνούμε η ΕΕ παράγει το 18% των ρύπων.
Κίνα 29%, ΗΠΑ 14%.
CO2 Emissions by Country - Worldometer
Carbon Dioxide (CO2) Emissions by Country in the world with Global share of CO2 greenhouse emissions by countrywww.worldometers.info
Αυτή είναι η ουσία, τα υπόλοιπα περιττά.όντως η Ευρώπη είναι ακόμη σχετικώς ψηλά, εάν τη συγκρίνεις με το αναπτυσσόμενο κόσμο.
Γενικώς, δεν είναι εντελώς ηλιθιοι αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις.
Επέτρεψέ μου κι εμένα να διαφωνώ μαζί σου.Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.
Αυτό επιφέρει ΙΜΗΟ τα αντίθετα αποτελέσματα. Όταν ξυλοφορτώνεις κάποιον μάλλον χαζεύει.Τέλος, θεωρώ πως θα έπρεπε να μας ρίχνουν κι άλλο ξύλο για να γίνουμε άνθρωποι
Αυτό επιφέρει ΙΜΗΟ τα αντίθετα αποτελέσματα. Όταν ξυλοφορτώνεις κάποιον μάλλον χαζεύει.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ανεξαρτήτως γούστου η πορεία έχει χαραχθεί.Το ξύλο που μας ρίχνουν, είναι οικονομικές κυρώσεις.
Σε όλους τους τομείς. Ξύλο μέχρι συμμόρφωσης.
Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Πολύ ξύλο.
Ταυτόχρονα, δίνουν τυράκι, δηλαδή δίνουν λεφτά για να κινηθείς στην σωστή πορεία ανάπτυξης.
Η ΔΕΗ λόγου χάριν, έχει πληρώσει ένα σωρό πρόστιμα, για την παραγωγή από λιγνίτη. Σε μια χώρα άπειρης ηλιοφάνειας, με νησιά, με αέρηδες, με ποτάμια. Ντροπή. Έφτασε ο κόμπος στο χτένι για να ξυπνήσει ο κάθε κουλης και να δώσει εντολές για ανάπτυξη του δεδδηε και έργων ΑΠΕ, και ηλεκτροκίνησης βεβαίως.
Προφανώς θέλει υποδομές η παραγωγή ρεύματος απο ΑΠΕ, όπως και η ηλεκτροκίνηση. Γι'αυτό δίνουν ευρωπαϊκά κονδύλια, για να μας βοηθήσουν ακόμα και στην εγκατάσταση φορτιστών, και στην αγορά ev.
Στη συνέχεια, έρχονται καμπάνες μη συμμόρφωσης. Ξύλο. Πολύ ξύλο.
Μια χαρά τα κάνουν αυτοί, εμείς να κοιτάξουμε τα χάλια μας.
Κι όποιος δε γουστάρει Ευρώπη, υπάρχει κι η Κίνα, κι η Ρωσία, κι άλλες περιοχές να πα να ζήσει εκεί που τον εκφράζουν οι κοινωνικές και πολιτιστικές αξίες. Δις ιζ γιούροπ.
Τπτ, μη δίνεις σημασία.Αυτό τι είναι;
Συνεργασία κατασκευαστών από την Ιαπωνία με κοινό παρονομαστή το υδρογόνο - Zougla
Στον τομέα της κινητικότητας και των μεταφορών η κατάσταση παραμένει ρευστή όσον αφορά την κατεύθυνση που θα ακολουθηθεί στη βιωσιμότητας...www.zougla.gr
Κάτι που προσπαθούν να δουλέψει όσα χρόνια υπάρχουν αυτοκίνητα.Αυτό τι είναι;
Συνεργασία κατασκευαστών από την Ιαπωνία με κοινό παρονομαστή το υδρογόνο - Zougla
Στον τομέα της κινητικότητας και των μεταφορών η κατάσταση παραμένει ρευστή όσον αφορά την κατεύθυνση που θα ακολουθηθεί στη βιωσιμότητας...www.zougla.gr
As of 2019, 98% of hydrogen is produced by steam methane reforming, which emits carbon dioxide.[4] It can be produced by electrolysis of water, or by thermochemical or pyrolytic means using renewable feedstocks, but the processes are currently expensive.[5] Various technologies are being developed that aim to deliver costs low enough, and quantities great enough, to compete with hydrogen production using natural gas.