- Reaction score
- 137.238
και εγώ αυτό σκέφτηκα, μετά από το ότι κάτι θέλει να μετρήσειΈμεινες;
ούτε μου πέρασε από το μυαλό,Updating...
Μπαίνει 2.4 στην καρεντα, κάτι χιλιόμετρα μακριά είναι, αλλά ένα κλιματιστικό τους το ανοίγω από δω που είμαι.
Μου'δωσαν ένα φρέσκο Α3 βενζίνης αυτόματο, φουλ εξοπλισμό. Πιο ακριβό από iD3. Απορώ γιατί υπάρχουν αυτές οι αηδίες...
Εντελώς πεταμένα λεφτά.
Μιας και είναι εκεί πες να σου αλλάξουν ένα φίλτρο γύρης καμπίνας, να μην τρέχεις τού χρόνου.Όχι βρε, απλώς κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης, δεν διαβάζει δεδομένα μπαταρίας.
Συνήλθε τώρα, δείχνει κανονικά.
Λογικά θα με πάρουν τηλέφωνο σε λίγο να πα να το πάρω.
75% είναι η μπαταρία, μεθαύριο θα πα να δω άμα πιάνει 130+ kWh.
Δε δικαιούμαι σερβις. Με διώχνουν.Μιας και είναι εκεί πες να σου αλλάξουν ένα φίλτρο γύρης καμπίνας, να μην τρέχεις τού χρόνου.
Έχει μια συνέχεια ενεργειών, κάνουν ένα update, μετά γίνεται ένα τεστ και αναλόγως αλλάζουν ή όχι την 12-βολτη μπαταρία του αυτοκινήτου, που κατά 95% την αλλάζουν, μετά γίνεται νέο τεστ με τη νέα μπαταρία αφού τη φορτίσει η μεγάλη μπαταρία του ev, μετά γίνεται αλλαγή μιας πλακέτας ενός ελεγκτή, μετά γίνεται ένα update firmware που δε γινόταν πριν, μετά γίνονται 3 τμηματικά updates.Γιατί από πάνω κάθονται όταν κάνει απντειτ; Εγώ περίμενα να το βάζουν το βράδυ και να κάνουν ριμπουτ το πρωί!
ΌχιΔέχονται παραγγελίες;
Αν προχωρήσεις σε μεταχειρισμένο πρόσεξε την μπαταρία. Έχουν βγει δύο μοντέλα. Το πρώτο ήταν με την μικρή μπαταρία και η αναφερόμενη αυτονομία είναι 180χλμ. Αν βάλεις μέσα θέρμανση ψύξη σκάρτα 100 θα μείνουν.Αρχηγέ, ρωτώ στα παρακαλώ τι παίζει με e-up! Δέχονται παραγγελίες; Παίζουν μ.τ.χ. ή μακρυά; Σοβαρά τώρα, κάνε μια ερωτηση οταν ξαναπάς, ενδιαφέρομαι άμεσα για αγορά. (απίστευτο κι όμως αληθινό.)