- Reaction score
- 99.216
Για όταν δεν υπάρχει ταβέρνα κοντά στον φορτιστή.
Για όταν ο φορτιστής είναι 50-αρης.Για όταν δεν υπάρχει ταβέρνα κοντά στον φορτιστή.
Σκέψου ότι πιο ψηλά στα μέτρα εξοικονόμισης ενέργειας είναι η κατάργηση του streaming από 720p κι επάνω.Έχω τσεκάρει τα νούμερα και έχει δίκιο. Πολύ γέλιο.
Κάνω κόπι πάστε την ανάρτηση.
Όλα τα Leaf έτσι είναι όπως διαβάζω. Και μάλλον το Ariya το έφτιαξαν με active cooling system, όπως είπαν σε άλλο video.Απαράδεκτο το αερόψυκτης μπαταρίας λιφ, Ιάπωνες μη χε μέσα...
Μακάρι, έψαξα στο site τους λίγο, δεν γράφουν τίποτα σχετικό με μπαταρίες. Μόνο capacity και ότι για 20-80 η 40αρα θέλει μία ώρα. Άλλο απαράδεκτο.Μπα, τα νεότερα λιφ είναι υδρόψυκτα
Και όμως, λίγο δουλειά, λίγο σπίτι. Αρκετά δεν τα βλέπω ολόκληρα, αλλά ως πληροφορίες είναι σημαντικές κατά την άποψη μου οπότε ανεβαίνουν και όποιος έχει χρόνο βλέπει αν θέλει.ρε παλικάρι με το συμπάθειο, έχεις ανεβάσει καμία 20 αριά βιντεάκια τα οποία είναι από 30 λετπά και πάνω, πότε προλαβαίνεις να τα δεις;
Εσύ επιβεβαιώνεις τον κανόνα που είχαμε για τα corporate videos. Το ενδιαφέρον είναι μέχρι τα 3', μετά τα 3' το κοινό αρχίζει να κοιτά δεξιά αριστερά, μετά τα 5' δεν βλέπει καν οθόνη.Εγώ πάλι δεν.
Άμα είναι πάνω από 7 λεπτά το τρέχω , αν είναι πχ σαν το τελευταίο που έβαλες 1:30 ούτε για αστείο
Για βαλε τωρα αλλαγη στην ταχυτητα και βαρος επιβατων σε εξωτερικη θερμοκρασια 30 και αμα βγει ταξιδι μου λεςΣτην τελεταία έξοδο της παρέας του Κίτσουλα, μιλώντας για ηλεκτρικά θυμάμαι πόσο επέμενε ο @Zizik ότι η εμβέλεια ενός ηλεκτρικού επηρεάζεται κατά πολύ από το μέγεθος και το προφίλ των τροχών.
Έτσι δοκίμασα να κάνω διαμόρφωση μιας EQE 350 με ζάντες 19" και 21"χωρίς οποιαδήποτε άλλη διαφορά. Τα αποτελέσματα:
19"
View attachment 273570
21"
View attachment 273571
50 χιλιόμετρα δεν τα λες και λίγα...
Αθήνα-Θεσσαλονίκη (494 km από το σπίτι μου) χωρίς φόρτιση την βγάζει πάντως χαλαρά με τις 19" ζάντες.Για βαλε τωρα αλλαγη στην ταχυτητα και βαρος επιβατων σε εξωτερικη θερμοκρασια 30 και αμα βγει ταξιδι μου λες
πες μου όταν είναι να σου δώσω ένα φάκελο να δώσεις του Κοτσίδη...ή άστο μωρέ, ας το στείλω με ΕΛΤΑ, πιο σίγουρο θα 'ναιΑθήνα-Θεσσαλονίκη (494 km από το σπίτι μου) χωρίς φόρτιση την βγάζει πάντως χαλαρά με τις 19" ζάντες.