Κώστας Φ.
Truth hurts. Here's a teddy bear.
- Reaction score
- 895
Εγώ ήξερα ότι πας "τοίχο-τοίχο" για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.. τώρα μας το αλλάζουν κι αυτό.. τίποτα δεν αφήσανε όρθιο οι ηλεκτρικοί..Μακριά από τους τοίχους
Εγώ ήξερα ότι πας "τοίχο-τοίχο" για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.. τώρα μας το αλλάζουν κι αυτό.. τίποτα δεν αφήσανε όρθιο οι ηλεκτρικοί..Μακριά από τους τοίχους
Είναι δύσκολα πλέον, για τους κατόχους ice.Ρεζερβέ για ηλεκτρικά λέει.
Οι θερμικοί πού παρκάρουν;
Απαντάς μόνος σου:Εγώ ήξερα ότι πας "τοίχο-τοίχο" για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.. τώρα μας το αλλάζουν κι αυτό..
τίποτα δεν αφήσανε όρθιο οι ηλεκτρικοί..
Στην Ελλάδα πάντως αυτό δε θα περνούσε εύκολα.Το Μονακό είναι ιδιαίτερη περίπτωση.
Ακόμα και τα "σπίτια του λαού" βρίσκονται σε υπερπολυτελή τερατώδη κτίρια, τα οποία ας πούμε μέχρι τον 25ο όροφο ανήκουν στο κράτος, και ενοικιάζονται σε μόνιμους κατοίκους σε νορμάλ τιμές (πχ ένα 3-αρι στα 900€/μήνα) και πάνω από τον 26ο έχει διαμερίσματα 200 και 300 και 900 (!!!!) τετραγωνικών μέτρων (ενωμένοι όροφοι), με μίνιμουμ μίσθωμα 50.000 ευρώ το μήνα, μέσο μίσθωμα στα 100.000€ το μήνα, και ταβάνι στην τιμή, δεν υπάρχει..
Όλες αυτές οι πελώριες οικοδομές, έχουν ένα υπόγειο πάρκινγκ, το οποίο είναι όπως στις φωτογραφίες, και κοινόχρηστο. Υποχρεωτικά.
Άλλα είναι τα ιδιωτικά πάρκινγκ, εκεί οκ.
Άμα έχεις EV, θα βρεις σίγουρα να παρκάρεις.
Άμα έχεις Λαμποργκίνι ή Φερράρι ή Ρόλς Ρόις, αυτοκίνητα πολύ συνηθισμένα εκεί, δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα βρεις να παρκάρεις, όσο απίστευτο κι αν σας φαίνεται.
Αυτά τα άκουσα από μόνιμους κατοίκους εκεί. Είναι γεγονός πως παίρνουν EV και για αυτόν τον λόγο, για να βρίσκουν σίγουρα μια θέση πάρκινγκ, σε οποιοδήποτε πάρκινγκ στο Μονακό.