JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.603
Καλοτάξιδο Rose.
Αν λες αυτόν που έρχεται μαζί με το όχημα καλύτερα να ρωτήσεις τον ΔΕΔΔΗΕ. Αν λες για άλλον ναι. Επίσης, για μένα, πρέπει να ρωτήσεις την αντιπροσωπεία αν η εγγύηση της μπαταρίας προϋποθέτει πιστοποιημένο φορτιστή και πιστοποίηση εγκατάστασης φόρτισης, ή κάτι άλλο που δεν ξέρεις.Και τους φορτιστές υβριδικών πρέπει να δηλώσουμε;
Πριτς. Γιατί να δηλώσουμε;Προφανώς η δήλωση του ΔΕΔΔΗΕ προκάλεσε συζήτηση και ερωτήσεις, οπότε ήρθε και η απάντηση. Για ξεκινήστε να δηλώνετε φορτιστές.
Τι έχεις κάνει δηλαδή; Tι είναι αυτός ο φορτιστής-καλώδιο;φορτιστή-καλώδιο
Ένας φορτιστής τέτοιου τύπου:Τι έχεις κάνει δηλαδή; Tι είναι αυτός ο φορτιστής-καλώδιο;
Στο ΑΜΙ μια απλή πρίζα θέλει όπως το δείχνουν. Ακόμα και το καλώδιο είναι πάνω στο αμάξι. Και πολλά ηλεκτρικά σκούτερ επίσης, με απλή πρίζα.Θα βάλεις απευθείας το αμάξι στην πρίζα με μια μπαλαντέζα; Δεν γίνεται. Μόνο σε κάνα Citroen Ami δεν ξέρω αν είναι έτσι (που δεν υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση ούτως ή άλλως), να μπαίνει απευθείας στην πρίζα με σκέτο καλώδιο.
Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ θέλει νέα ΥΔΕ, αν καταλήγει σε απλή πρίζα. Και εδώ έρχεται η ερώτηση. Αν βάζεις εκεί portable φορτιστή όπως τον GO-e, πρέπει να δηλωθεί; Γνωστός τον έχει δηλώσει και ο ΔΕΔΔΗΕ δεν είπε πως δεν χρειάζεται.Αν έχεις τραβήξει για τον φορτιστή νέα γραμμή από τον πίνακα, είναι αλλαγή της εγκατάστασης και πρέπει να δηλωθεί στον ΔΕΔΗΕ
Αυτό που έχω δεν έχει καμία διαφορά σε σχέση με έναν "κανονικό" φορτιστή, μόνο η θέση του κουτιού αλλάζει και ο τρόπος σύνδεσης.Όσο αφορά τον τρόπο φόρτισης σου, τι απώλειες έχεις; Tις έχεις μετρήσει σε σχέση με κανονικό ταχυφορτιστή; O inverter του ID3 για παράδειγμα είναι της πλάκας (τα έχω γράψει παλαιότερα, έχει σημαντικές διαφορές). Ο δικός τι είναι; Θέλω να πω, μήπως τελικά μακροπρόθεσμα συμφέρει ένας κανονικός φορτιστής αντί αυτού που έχεις;
Ε ναι. Porsche με μόνο τα διπλά απ' το αυγουλένιο και να γκρινιάζει;Μια χαρά είναι.
Ναι, για πόρσε είναι μια χαρά.Μια χαρά είναι.
Μπα, δε "γκρινιάζω", απλώς δηλώνω τα ..προφανή!να γκρινιάζει;
Πρόσθετο κι αυτό! Ένα πεντακοσάρικο αν θυμάμαι καλά!ΜΕ ΠΙΣΩ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΑ ΦΥΣΙΚΑ!
Ε, θέλει λίγα ακόμα να βάλεις. Το πήγες πολύ σπαρτιάτικα, πιθανώς ούτε πίσω υαλοκαθαριστήρα δεν έβαλες.109000€ μου βγαίνει
Με όλα τα απαραίτητα χωρίς γερμανοκιτσαριές.Ε, θέλει λίγα ακόμα να βάλεις. Το πήγες πολύ σπαρτιάτικα, πιθανώς ούτε πίσω υαλοκαθαριστήρα δεν έβαλες.
Άμα βάλεις θερμομονωμενα και ηχομονωμενα τζάμια, ή διπλά τζάμια, δε μπαίνει πίσω υαλοκαθαριστήρας!Με όλα τα απαραίτητα χωρίς γερμανοκιτσαριές.
Και η "Turbo" 138000€. Σούπερ.
Και λίγο παραπάνω.Μια Macan να μην έχει τα διπλά;