Ηλεκτρικά οχήματα (εκτός Tesla)


gid

Μηνύματα
7.818
Reaction score
9.017
Κάποιοι Πορτογάλοι ξύπνησαν άσχημα σήμερα...

Θα χρειαστεί να ληφθούν κάποια μέτρα από κατασκευαστές και ρυθμιστικές αρχές, και αργά ή γρήγορα θα στρώσουν τα πράγματα...

 

alexis

Reticular Activating System
Μηνύματα
15.714
Reaction score
29.397
Ναι ξέρουμε. Όπως έγινε και με το πλοίο που μετέφερε οχήματα, και "η φωτιά ξεκίνησε από ηλεκτρικό όχημα".

Δεν είδα πουθενά κάποια αναφορά όσων media έγραψαν ότι ξεκίνησε από ηλεκτρικό, να παρουσιάζουν το τελικό πόρισμα των αρχών, το οποίο λέει ότι η φωτιά ΔΕΝ ξεκίνησε από ηλεκτρικό.

Ένα πράγμα είναι βέβαιο. Οι φωτιές θα αυξάνονται και ο λόγος είναι τα PHEVs.
 

gid

Μηνύματα
7.818
Reaction score
9.017
Τα PHEV έχουν όντως περισσότερα περιστατικά αυτοανάφλεξης. Για το χθεσινό, ίσως μάθουμε το τελικό πόρισμα. Προς το παρόν η μόνη διαθέσιμη προκαταρκτική πληροφορία μιλάει για "ηλεκτρικό". Ψυχραιμία.
 

Μηνύματα
15.844
Reaction score
22.206
Μουσική ντε, όχι να παίζεις με bt
Αλλιώς ο χάρτης δουλεύει υποδειγματικά με σημεία φόρτισης και κατάσταση (κατειλημμένο, χαλασμένο κλπ)
 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
52.710
Reaction score
129.781
Το android auto είναι γενικώς χρήσιμο εργαλείο, για αρκετούς λόγους (πολλές εφαρμογές από το κινητό μας, περνάνε και δουλεύουν εξαιρετικά στο αυτοκίνητο όταν υπάρχει σωστά υλοποιημένο android auto).

Η σωστή - πλήρης υλοποίηση android auto, με πραγματική υποστήριξη όλων των συμβατών apps στο infotainment, είναι κάτι που δεν έχω δει ακόμα. 😎

Ο κυριότερος και πιο χρήσιμος λόγος για να θέλει android auto ο μέσος χρήστης, η γυναίκα μου λόγου χάριν, είναι οι χάρτες της Google, οι οποίοι είναι πληρέστεροι από άλλους χάρτες (όπως της φολγκζβάγκεν λόγου χάριν).

Τώρα, εάν το αυτοκίνητο διαθέτει ατοφιους χάρτες Google, με τις συνεχείς αναβαθμίσεις τους, η δουλειά γίνεται όπως την ξέρουμε.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα υπάρχουν στεναχώριες.



ΥΓ. Η μουσική, λίγο απασχολεί τον πολύ κόσμο. Ένα Spotify να περνάει στο infotainment, έστω με Bluetooth, ή να υπάρχει Spotify app ενσωματωμένο στο infotainment, έχει ικανοποιήσει το 99% του κόσμου. Τα υπόλοιπα apps μουσικής, είναι για τους 5 βλαμμένους.

Το αμέσως πιο χρήσιμο εργαλείο στο infotainment του αυτοκινήτου, είναι να δουλεύει αξιοπρεπώς η τηλεφωνική κλήση ασύρματα. Βεβαίως οι κότες, επιμένουν να κρατάνε το τηλέφωνο στ'αυτί κατά την οδήγηση, δεν υπάρχει ελπίς.
 
Last edited:


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.460
Μηνύματα
2.905.055
Members
38.048
Νεότερο μέλος
Coffee
Top