alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 30.211
Ακριβό; Έχεις δεί πόσο έχουν ABB, Legrand, Schneider;535€; Για ποιον λόγο τόσο ακριβό;
Ακριβό; Έχεις δεί πόσο έχουν ABB, Legrand, Schneider;535€; Για ποιον λόγο τόσο ακριβό;
Επειδή με το ρεύμα δεν παίζεις καθώς μια φορά φτάνει για να γίνει η στραβή, είτε από λάθος υλικά είτε από κακή συναρμολόγηση, εγώ μόνο επώνυμα προϊόντα. Δεν θέλω να κάνω έλεγχο ποιότητας για να "γλιτώσω" λίγα ευρώ. Πόσο μάλλον πάνω σε κάτι που πλήρωσα δεκάδες χιλιάδες ευρώ, πόσο μάλλον και στο σπίτι μου. Και αν τα γλιτώσω, καθώς η στραβή θα στοιχίσει στην καλύτερη 50Χ-100Χ.
μίλησα για σούκο με δεδομένο την περιστασιακή φόρτιση ελάχιστες φορές σε διάστημα 2 εβδομάδων το χρόνοΔεν καταλαβαίνω επίσης πως είναι δυνατόν να πληρώνει κάποιος 30-40-50-60-.... χιλιάρικα για ένα όχημα και να λυπάται τα 300€-400€ διαφορά ενός σοβαρού φορτιστή, ή τα χρήματα μίας νέας γραμμής φόρτισης.
Α, κατάλαβα, ψυχολογικό το θέμα.Επειδή με το ρεύμα δεν παίζεις καθώς μια φορά φτάνει για να γίνει η στραβή, είτε από λάθος υλικά είτε από κακή συναρμολόγηση, εγώ μόνο επώνυμα προϊόντα. Δεν θέλω να κάνω έλεγχο ποιότητας για να "γλιτώσω" λίγα ευρώ. Πόσο μάλλον πάνω σε κάτι που πλήρωσα δεκάδες χιλιάδες ευρώ, πόσο μάλλον και στο σπίτι μου. Και αν τα γλιτώσω, καθώς η στραβή θα στοιχίσει στην καλύτερη 50Χ-100Χ.
Δεν καταλαβαίνω επίσης πως είναι δυνατόν να πληρώνει κάποιος 30-40-50-60-.... χιλιάρικα για ένα όχημα και να λυπάται τα 300€-400€ διαφορά ενός σοβαρού φορτιστή, ή τα χρήματα μίας νέας γραμμής φόρτισης.
Δεν θα είχα πρόβλημα με έναν φορτιστή της BYD για παράδειγμα.Συμφωνώ μαζί σου με τα παραπάνω
και για αυτό αποφεύγω όπου μπορώ τα κινέζικα
Βλέπουμε διαφορετικά το risk assessment.Α, κατάλαβα, ψυχολογικό το θέμα.
Μια χαρά σοβαροί φορτιστές είναι οι Feyree. 10 χρόνια με αυτό ασχολείται η εταιρεία με πολύ εξελιγμένα και αξιόπιστα μοντέλα με πολλές χιλιάδες πωλήσεις.
Και τρίτο θα πάρω. Καμία ανησυχία απολύτως.