Ηλεκτρικά οχήματα (εκτός Tesla)

Reaction score
5.331
Δύο Feyree πήρα και έχω και ρέστα σε αυτά τα λεφτά (535€).

Άψογοι αποδείχτηκαν στη χρήση οι Feyree.
Και στα 240€ άνετα βάζεις έναν και στο εξοχικό χωρίς δεύτερη σκέψη για σούκο.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.211
Επειδή με το ρεύμα δεν παίζεις καθώς μια φορά φτάνει για να γίνει η στραβή, είτε από λάθος υλικά είτε από κακή συναρμολόγηση, εγώ μόνο επώνυμα προϊόντα. Δεν θέλω να κάνω έλεγχο ποιότητας για να "γλιτώσω" λίγα ευρώ. Πόσο μάλλον πάνω σε κάτι που πλήρωσα δεκάδες χιλιάδες ευρώ, πόσο μάλλον και στο σπίτι μου. Και αν τα γλιτώσω, καθώς η στραβή θα στοιχίσει στην καλύτερη 50Χ-100Χ.

Δεν καταλαβαίνω επίσης πως είναι δυνατόν να πληρώνει κάποιος 30-40-50-60-.... χιλιάρικα για ένα όχημα και να λυπάται τα 300€-400€ διαφορά ενός σοβαρού φορτιστή, ή τα χρήματα μίας νέας γραμμής φόρτισης.

Reaction score
1.841
Επειδή με το ρεύμα δεν παίζεις καθώς μια φορά φτάνει για να γίνει η στραβή, είτε από λάθος υλικά είτε από κακή συναρμολόγηση, εγώ μόνο επώνυμα προϊόντα. Δεν θέλω να κάνω έλεγχο ποιότητας για να "γλιτώσω" λίγα ευρώ. Πόσο μάλλον πάνω σε κάτι που πλήρωσα δεκάδες χιλιάδες ευρώ, πόσο μάλλον και στο σπίτι μου. Και αν τα γλιτώσω, καθώς η στραβή θα στοιχίσει στην καλύτερη 50Χ-100Χ.

Συμφωνώ μαζί σου με τα παραπάνω
και για αυτό αποφεύγω όπου μπορώ τα κινέζικα :biggrin:

Δεν καταλαβαίνω επίσης πως είναι δυνατόν να πληρώνει κάποιος 30-40-50-60-.... χιλιάρικα για ένα όχημα και να λυπάται τα 300€-400€ διαφορά ενός σοβαρού φορτιστή, ή τα χρήματα μίας νέας γραμμής φόρτισης.
μίλησα για σούκο με δεδομένο την περιστασιακή φόρτιση ελάχιστες φορές σε διάστημα 2 εβδομάδων το χρόνο
για την αποφυγή της φασαρίας νέας γραμμής
καθώς ο κατασκευαστής προβλέπει τη φόρτιση από πρίζα
και επίσης τα περισσότερα αν όχι όλα τα αυτοκίνητα δεν φορτίζουν σε περίπτωση ακόμη και πολύ μικρού προβλήματος στη γραμμή

πχ το δικό μου αρνείται να ξεκινήσει τη φόρτιση από δύο συγκεκριμένες πρίζες οι οποίες όμως δουλεύουν "κανονικά" και από ότι φαίνεται είναι μικρότερος ο κίνδυνος να κουμπώσω σε αυτές τις πρίζες το αυτοκίνητο από ότι την ηλεκτρική ψησταριά ή το αερόθερμο που δουλεύουν μεν αλλά ζεσταίνεται το φις

Reaction score
5.331

Α, κατάλαβα, ψυχολογικό το θέμα.

Μια χαρά σοβαροί φορτιστές είναι οι Feyree. 10 χρόνια με αυτό ασχολείται η εταιρεία με πολύ εξελιγμένα και αξιόπιστα μοντέλα με πολλές χιλιάδες πωλήσεις.

Και τρίτο θα πάρω. Καμία ανησυχία απολύτως.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.211
Συμφωνώ μαζί σου με τα παραπάνω
και για αυτό αποφεύγω όπου μπορώ τα κινέζικα :biggrin:
Δεν θα είχα πρόβλημα με έναν φορτιστή της BYD για παράδειγμα.

Α, κατάλαβα, ψυχολογικό το θέμα.

Μια χαρά σοβαροί φορτιστές είναι οι Feyree. 10 χρόνια με αυτό ασχολείται η εταιρεία με πολύ εξελιγμένα και αξιόπιστα μοντέλα με πολλές χιλιάδες πωλήσεις.

Και τρίτο θα πάρω. Καμία ανησυχία απολύτως.
Βλέπουμε διαφορετικά το risk assessment.

Reaction score
23.139
έχει ανοιγόμενη οροφή!!!!!!
σχεδόν ίδια με του παρόντος μοντέλου!
και 4κίνητο!

το κλειδώνω, εδώ είμαστε λογικά
(1900 κιλά το 4κίνητο , ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι)
1730730856035.png

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
10.619
Κάτσε να δούμε και την τιμή του Παναγιώτη, γιατί αν το δικίνητο με τη μπαταρία των 49kWh και τον κινητήρα των 106kW ξεκινά από 41.000€...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.287
Members
38.169
Νεότερο μέλος
Prants