wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.786
Αυτό ακριβώς!
Ανάλογα τη δουλειά που κάνει κάποιος, τη αγάπη που τρέφει για το άθλημα, τη γυναίκα που παντρεύτηκε (σημαντικό) μπορεί για 2 ώρες τη μέρα να ασχοληθεί με το άθλημα.Με οικογένεια, παιδιά και λοιπές υποχρεώσεις πώς τα καταφέρνετε να αφιερώνετε τόσες ώρες στο ποδήλατο;
Εγώ έχω ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανα ποδήλατο χωρίς παιδικό κάθισμα πίσω στη σχάρα!
Δεν εχω λαβει νεοτερο email. Ομως παρατηρησα οτι ενεργοποιηθηκε στην πλατφορμα η δυνατοτητα να ανεβασω τα δικαιολογητικα της φασης Ολοκληρωση. Δηλαδη αποδειξη, ενημεροτητες, τραπεζικο λογαριασμο. Ομως εγω κατα λαθος τα ειχα υποβαλει στην αρχικη φαση ολα αυτα ως λοιπα δικαιολογητικα.Έλαβες επιβεβαίωση αποδοχής και ελέγχου των δικαιολογητικών.
Η "Απόφαση Υπαγωγής", της τελικής ένταξης δηλαδή στο πρόγραμμα επιδότησης, θα έρθει σε επόμενο στάδιο, όταν αποφασιστεί το ποσό που θα μεταφερθεί στην τράπεζα, δηλαδή στη "φάση Ολοκλήρωσης και Καταβολής της Ενίσχυσης".
Οι Ωφελούμενοι/Τελικοί αποδέκτες ενημερώνονται μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής για την υπαγωγή της αίτησης από το Φορέα Διαχείρισης. Επισημαίνεται ότι οι Ωφελούμενοι/Τελικοί αποδέκτες θα πρέπει να εξετάσουν προσεκτικά το περιεχόμενο της ηλεκτρονικής επιστολής έγκρισης της αίτησής τους πριν αποδεχθούν ηλεκτρονικά την Απόφαση Υπαγωγής, καθώς ο Φορέας Διαχείρισης, βάσει των δικαιολογητικών που έχουν προσκομισθεί/ αναρτηθεί από τους Ωφελούμενους και θα προσκομισθούν/αναρτηθούν στη φάση Ολοκλήρωσης και Καταβολής της Ενίσχυσης, θα διενεργήσει σε επόμενο στάδιο (και σε κάθε περίπτωση πριν την καταβολή των ωφελημάτων) τους απαραίτητους ελέγχους για τη διαπίστωση της τήρησης του συνόλου των όρων και προϋποθέσεων του Προγράμματος. Σε περίπτωση που κατά την ανωτέρω διαδικασία προκύψει ότι δεν πληρούνται οι όροι και προϋποθέσεις του Προγράμματος για κάποιες αιτήσεις, ο Φορέας Διαχείρισης προβαίνει σε ανάκληση της απόφασης υπαγωγής, σύμφωνα με το άρθρο 18 της Προκήρυξης της Δράσης, κατά το μέρος που αφορά στις εν λόγω αιτήσεις και ενημερώνει μέσω του πληροφοριακού συστήματος ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων τους ενδιαφερόμενους.
Oι Πίνακες Κατάταξης έχουν αυτή τη μορφή:
Κάτω δεξιά στη σελίδα, θα πρέπει να λέει "Έλεγχος Ολοκλήρωσης" και από κάτω με bold:Έχει πάρει κάποιος μέχρι στιγμής την επιδότηση; Έχει έστω λάβει ένα email ή μια άλλη επιβεβαίωση σχετικά με την τύχη της αίτησης του;
καταλαβαινεις πιστευω οτι ενα μοτερ με τιμη 67 ευρω ειναι πεταμενα λεφτα ε?Χαιρετώ την ομάδα, θέλω να μετατρέψω απλό ποδήλατο σε ηλεκτρικό. Δεν θέλω να πάρω ολοκληρωμενα κιτ διοτι ειναι πανακριβα. Εχει παραγγειλει κανείς απεξω (πχ κινα) να μου πει καποιο αξιοπιστο site που να μην πληρωνεις τελωνειο;; Ειδα στο geek μοτερ 24v στα 350w 67€ με τα μεταφορικα. Αξιζει;;