Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
3.341
ανεξαρτήτου τιμής τότε δουλεύει μια χαρά ;)
και σε γνωστό μου ο οποίος είναι καιφουνολατρης αλλά και στου ΜΗ και στον δικό μου !

Reaction score
15.548
εχει ωραια πραματακια και με ποιοτητα ...

...με τιμες δεν ασχολουμαι μιας και το σπορ ειναι πολυ οικονομικο στους ατμοποιητες και mod .....στα υγρα και αναλογα τα ml καταναλωσης ειναι σαν τα τσιγαρα στην χειροτερη.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Στο βρηκα.
Ευχαριστώ μεν.............
παραγγέλθηκε δε :whistling:
Με 33,27 $ .........:rolleyes: 2 τεμάχια special Orchid Kayfun lite + & others (Αν ταιριάξουν μεταξύ τους να με χε.......:dance: )

ΥΓ Μέχρι να τελειώσουν οι παραλαβές θα έχουμε

Last edited:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
.....στα υγρα και αναλογα τα ml καταναλωσης ειναι σαν τα τσιγαρα στην χειροτερη.
Κώστα ,
αν κανεις ποσότητες πρέπει σίγουρα να κοιτάξεις να φτιάχνεις μόνος σου .Συμφέρουν σίγουρα , 1/4 τιμής τουλάχιστον .

Reaction score
15.548
κανω παρα πολυ ..περιξ 3ml :p

ειμαι σταθερος απο την αρχη που ατμιζω.....αλλα στο τσακιρ κεφι κανω ενα ολοκληρο γεμισμα 4.5 ml

Reaction score
15.548
αυτο που θελω να ψαξω τωρα ειναι τις βασεις με τα λιγοτερα καταλοιπα....

το λεω γιατι υπαρχει και στο νικελ με θερμοκρασια....και παιζω 180-200 την θερμοκρασια (οπως λεει το μοντακι)πιθανον να θελει λιγο πιο κατω ακομα....θα το δω...θελει τον χρονο του για να βγαλω συμπερασμα καλο..

κανω δλδ τετοιου ειδους τεστακια εγω..:p

Last edited:

Reaction score
8.905
καιφούν και κουραφέξαλα...:p δυο τους έχω και κάθονται.... και με σφυροδρέπανο επάνω....:laugh:

Reaction score
8.905
επειδή είμαι καλό παιδί να σας δώσω τον expro v1.2 να παίξετε....:D και ορίτζιναλ, για να μην μου παραπονιέται ο Κωστάκης....:roflmao:

Reaction score
15.548
.... ολα αυτα που κανεις ειναι καιφουνιες σε διαφορες παραλλαγες οποτε δεν με συγκινουν....:fuckyou:

απο τετοια γεμισε ο τοπος και δεν προκειται να βγαλεις ακρη...

αν θες κατι εξαιρετικο πας αλλου αλλα δεν στο λεω...θελω να δω ποσο καιρο θα κανεις να το βρεις.. :p:fuckyou:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.754
Members
38.490
Νεότερο μέλος
c01l