Ηλεκτρονικό τσιγάρο

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.350
Έχουμε εξαγορές -συγχωνεύσεις ?:sneaky:
Όχι.Απλά τα fpawns όταν τα έφτιαχναν δοκιμαζόντουσαν σε kayfun(το έχουν πει οι ίδιοι).
Η Vaporflask έκανε μια εμπορική συμφωνία και οι της fpawns το δέχτηκαν.Λογικό μιας και είναι,αισθητικά/ποιοτικά,κάτι ξεχωριστό,τουλάχιστον όταν κυκλοφόρησε.Πράγμα που συνάδει με το marketing της fpawns.

Reaction score
15.543
τι λεει ο busardo ρε Γιωργη ...εξαιρετικοι οι κλωνοι ? :D

Άντε στου Ζιζικ να δοκιμάσεις όλο το βαρέλι ..έχει τα πάντα σε παρακαταθήκη ;)
μια φορα δοκιμασα five pawns στου Μητσου αλλα ηταν αερατη η τζουρα για τα γουστα μου και δεν καταλαβα και πολλα...σαν αρωμα ωραιο εδειχνε.

Reaction score
15.543
μετα απο 25ml και θερμοκρασια 180 -200 C στα 11 watt και σφυχτη τζουρα τα υπολοιματα ειναι ελαχιστα(μετα απο ξεπλυμα)σε no name βαμβακι(αυτα τα τετραγωνα) το νικελ με μια χαρτοπετσετα ηταν σαν καινουργιο....

θα παρω και καποιο επωνυμο βαμβακι να δω αν υπαρχει διαφορα.

ποιο προτεινετε ?

Reaction score
8.905
Ο Νικολάκης έπαθε πλάκα με το

Σήμερα θα μου φέρει από εδώ..... γιατί άμα περιμένουμε από τον Γιάννη.... σωθήκαμε.... :p :laugh:

Reaction score
8.905
τι λεει ο busardo ρε Γιωργη ...εξαιρετικοι οι κλωνοι ?
τώρα εξηγούνται όλα... γιατί πούλησαν στον Κεφάλα κλώνο καιφούνη σε τιμή του οριτζινάλε....
και μάλιστα όχι σε 1:1 αντίγραφο & ποιότητα... :roflmao: :roflmao: :roflmao:

Reaction score
5.836
Πριν λιγο αλλαξα το βαμβακι στον kayfun απο Faber Freaks,σε KGD.

Δυστυχως δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει, 3 φορες αλλαξα βαμβακι,και στα 10watt με 1,7ohm αντισταση,δεν εχω καθολου γευση,και μολις ανεβαζω watt παιρνω καμμενο.

Last edited by a moderator:

Reaction score
8.905
δηλαδή τροφοδοσία μηδέν...? μήπως βουλώνεις τα λούκια με πολύ βαμβάκι...?

Το FF είναι αεράτο σαν "πλέξη-υλικό".... το KGD θέλει προσοχή γιατί με υγρό επάνω του φουσκώνει και μπορεί να φράζει τις 2 υδρορροές!

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.644
Members
38.352
Νεότερο μέλος
statys