- Reaction score
- 76.207
Στο ViviNova έχω 2.5Ω και 3.7V.Για πείτε μου τι αντιστάσεις έχετε και σε τι Volt καθώς και τι ατμοποιητή (τες). Αν θέλετε δηλαδή..
Στο ViviNova έχω 2.5Ω και 3.7V.Για πείτε μου τι αντιστάσεις έχετε και σε τι Volt καθώς και τι ατμοποιητή (τες). Αν θέλετε δηλαδή..
Μίλα μου πρόστυχα.........μου ανεβάζεις το heatΜα και έτσι μερικές φορές μου φαίνεται πολύ το hit.
Για πείτε μου τι αντιστάσεις έχετε και σε τι Volt καθώς και τι ατμοποιητή (τες). Αν θέλετε δηλαδή..
Όπως θα δεις και στο σχετικό βίντεο, με τη μικρότερη τρύπα έχουμε υπερτροφοδοσία, σε αντίθεση με τη μεγαλύτερη. Πρακτικά τι συμβαίνει: η επιλογή της μικρότερης τρύπας σε αναγκάζει να τραβήξεις μεγαλύτερες τζούρες, γιατί νιώθεις ότι δεν έχεις τραβήξει αρκετό αέρα. Αποτέλεσμα η μεγαλύτερη παραγωγή ατμού.Ανάποδα τα λες Rose. Περισσότερος αέρας - περισσότερος ατμός και το ανάποδο. Το χτύπημα έχει να κάνει και με πολλά άλλα. Επίσης ο συγκεκριμένος είναι αντιγραφή της λογικής του Kayfun (καλό αυτό).
Το 'χετε, αλλά ας το γράψω πιο απλά. Αν δεχθούμε πως η παραγωγή ατμού είναι σταθερή στο χρόνο, το μόνο που επηρεάζει την πυκνότητα είναι η προσθήκη αέρα. Αν από μια τρύπα 1mm περνάει αέρας 5 ml το 1 sec, θα έχουμε τον παραγόμενο ατμό + 5 ml αέρα. Αν η τρύπα είναι 2 mm, θα έχουμε τον ίδιο ατμό + 10 ml αέρα. Τι είναι πυκνότερο;Πρακτικά τι συμβαίνει: η επιλογή της μικρότερης τρύπας σε αναγκάζει να τραβήξεις μεγαλύτερες τζούρες, γιατί νιώθεις ότι δεν έχεις τραβήξει αρκετό αέρα. Αποτέλεσμα η μεγαλύτερη παραγωγή ατμού.
Νομίζω τα βατ πρεπει να βγαίνουν μεταξύ 8 και 10.5 αν και αυτο ειναι σχετικό με το πως νιώθει το χτύπημα ο καθένας και με τον τύπο του υγρού και της κατασκευής του ατμοποιητη . Πχ εγω έχω συνήθως 4.2 v με 1.8 Ω. Ολα εξαρτώνται απο την αντίσταση που θα βγάλεις αυτη ρυθμίζει την τάση που θα ζητήσεις για να εχεις σταθερό αποτέλεσμα στα βατΓια πείτε μου τι αντιστάσεις έχετε και σε τι Volt καθώς και τι ατμοποιητή (τες). Αν θέλετε δηλαδή..
Κι εγώ κάπου εκεί είμαι συνήθως με τους Genesis 4.2V -4.4V & 1.8 ohm αντιστάσεις με σύρμα Kanthal και 4 σπείρες με το provari. Τελευταία βέβαια με 0.8ohm αντιστάσεις παίζω με μηχανικά αναγκαστικά οποτε έχω ανέβει σε watt σε σχέση με πριν. Τα μηχανικά μπορεί να παίζουν σε χαμηλότερα βολτ αναλόγως του επιπέδου φόρτισης της μπαταρίας αλλά τα αμπερ are free to go...θέλουν όμως προσχη διότι στην ουσία βραχυκυκλώνεις μπαταρίες.Νομίζω τα βατ πρεπει να βγαίνουν μεταξύ 8 και 10.5 αν και αυτο ειναι σχετικό με το πως νιώθει το χτύπημα ο καθένας και με τον τύπο του υγρού και της κατασκευής του ατμοποιητη . Πχ εγω έχω συνήθως 4.2 v με 1.8 Ω. Ολα εξαρτώνται απο την αντίσταση που θα βγάλεις αυτη ρυθμίζει την τάση που θα ζητήσεις για να εχεις σταθερό αποτέλεσμα στα βατ
Μη γίνεστε κακοί! :mrgreen:
Πάντως δεν υπάρχει αμφιβολία... Paris is back.
Άκουγα χωρίς καμία προσπάθεια ή άμυνα τις αρμονικές από τα Istanbul να απλώνονται τρισδιάστατα στο χώρο. Μπορούσα σχεδόν να τις απαριθμήσω καθώς θύμιζαν πίδακες από συντριβάνι που διαλύονται σε μικρά σταγονίδια υπό την πίεση του βάρους τους. Παρατήρησα πως η υφή των πιατινιών ήταν τελείως ματ. Αυτά τα πρίμα δεν είχαν ίχνος γυαλάδας ή οξύτητας, παρόλα αυτά ήταν απόλυτα ευκρινή και άπαχα και ταυτόχρονα ιδιαίτερα ογκώδη και άνετα στην παρακολούθηση. Ο ήχος της κιθάρας ακουγόταν πλούσιος σε μεσαίες αρμονικές, σαν να γουργούριζε από ευχαρίστηση.
Τα πιατίνια ακούγονταν τώρα πιο λεπτά και με μεγαλύτερη οξύτητα. Εξακολουθούσαν όμως να είναι ματ, άπαχα και ώρες-ώρες «χνουδωτά» από τις αρμονικές τους, το καθένα με το «χρωματάκι» του.
Ακολούθως, τα πιατίνια. Φούσκωσαν κι αυτά, οι αρμονικές τους άρχισαν να ομογενοποιούνται σαν να κόλλαγαν μεταξύ τους. Κάπου στο όριο ανάμεσα στη λίγη και την αρκετή ενίσχυση, ήρθε και η αφύσικη λάμψη του μετάλλου να ολοκληρώσει τη μεταμόρφωση και να κάνει τα πιατίνια από κυκλικά, μακρόστενα, καταστρέφοντας το σχήμα της διασποράς τους. Η γενική αίσθηση ήταν ότι κάτι άρχισε να πιέζει τον ήχο, να τον φουσκώνει και να τον επιταχύνει μέσα από ένα σωλήνα. Αυτό που μπήκε ήρεμο, ματ και λεπτοφυές από τη μια άκρη του σωλήνα, βγήκε από την άλλη με εσωτερική ένταση, γυαλάδα και τυχαία έμφαση σε κάποιες περιοχές. Το αραχνούφαντο, ευκίνητο πλέγμα από αρμονικές που ταυτιζόταν με την υφή του οργάνου είχε μετατραπεί σε μια μοχθηρή, αδιάφανη και ακίνητη συνθετική φούσκα χωρίς πτυχώσεις.
[Αποσπάσματα από καταχώρηση στην κατηγορία "hi-end café".]
Δεν έχω διαβάσει τίποτα -πέρα από αυτό το νήμα- για το ηλεκτρονικό τσιγάρο, αλλά κάτι δεν μου πάει καλά με την παραπάνω πρόταση...... ''Δεν παίζουν ρόλο τα volt αλλά η ενέργεια watt. Αυτά δίνουν την θερμοκρασία." ....