Ηλεκτρονικό τσιγάρο

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.961
geekvape fused clapton 26*2 /32 SS316....
View attachment 73745

Δεν μου αρεσει ....δοκιμή ηταν ,θα αλλάξω σε κατι πάνω από 0,25 Ω
Μάνο, δοκίμασε να δώσεις μια κλίση στα πηνία, ώστε να ακολουθούν το κυκλικό σχήμα του καπακιού και να είναι όλο το πηνίο δίπλα στην παροχή αέρα, όπως έκανα εδώ:

IMG_20170426_135343.jpg

Κι άσε το άνοιγμα εισαγωγής αέρα τόσο ανοιχτό, ώστε να βλέπει ίσα ίσα την αντίσταση, ίσως και μισή-μία σπείρα να μη φαίνεται στις άκρες.

Έχει καλή διαφορά. ;)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.961
Επίσης, στη φωτογραφία σου, η μία αντίσταση φαίνεται να είναι χαμηλά. Σήκωσέ τες και τις δύο στην ευθεία με τις βίδες του ντεκ, ώστε ο αέρας να εισέρχεται στο κάτω μέρος των αντιστάσεων, κι όχι από πάνω τους.

Λεν ότι οι είσοδοι αέρα από τα πλάγια της αντίστασης βγάζουν λιγότερο άρωμα από ότι αν η είσοδος αέρα είναι από κάτω, και οι δικές μου δοκιμές συμφωνούν με αυτή την κατεύθυνση. Οπότε, σήκωσα λίγο τις αντιστάσεις και η είσοδος αέρα βρίσκεται οριακά στο κάτω μέρος της αντίστασης, οπότε λογικά το ρεύμα αέρα κατά την εισπνοή "αγκαλιάζει" όλη την αντίσταση. Τίγκα στο άρωμα είναι το ρημάδι, δουλεύει ωραία..

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Το δικο μου στησιμο ειναι τελείως διαφορετικό ..
1) τα πηνία ειναι πολύ κοντα στο κεντρο
2) ειναι πάνω από την εισοδο αέρα ,δουλευει σαν να έχει παροχή αέρα από κάτω > ζεστό τραβηγμα
3) εχω λιγότερες σπειρες >χαμηλότερα Ω > περισσότερα βατ για να πάρει μπρός και μεγαλύτερος χρόνος προθέρμανσης

Μόλις αδειάσει θα τα αλλάξω .Τα τριψήφια βατ μου φέρνουν πονο κεφαλο :whistling:

Υγ Κώστα , στα πόσα βατ δουλεύεις αυτο το στησιμο ?και ποσα Ω εισαι ?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.961
Κώστα , στα πόσα βατ δουλεύεις αυτο το στησιμο ?και ποσα Ω εισαι ?
0.34 ωμ είναι το τύλιγμα που βλέπεις.

Δουλεύει (για δυνατό τράβηγμα με κρύα τζούρα) μια χαρά στα 4,5βολτ, στα 60 βατ.
Στα 50 βατ δουλεύει κανονικά, στα 4,12 βολτ, με νορμάλ τράβηγμα τζουρας, χλιαρό προς κρύο ατμισμα.
Στα 40 βατ δουλεύει επίσης όμορφα, στα 3,7 βολτ, με χαλαρό τράβηγμα τζουρας, απλώς θέλει όταν είναι κρύο λίγο προθέρμανση πριν αρχίσεις τζούρα, χωρίς να υπολείπεται σε άρωμα ή παραγωγή ατμού.

Συνήθως 55-60 βατ το δουλεύω. Προφανώς πάει και πολύ πιο πάνω, αλλά δε το δοκίμασα πολύ, μερικές μόνο τζούρες πήρα μέχρι τα 120 βατ. Έφτιαξα μεγάλου μεγέθους πηνία, που κει πάνω βγάζουν νέφος να μη σε βλέπει άνθρωπος! :p:D:D

Reaction score
36
Καλησπέρα ,το άτμισμα πηγαίνει εξαιρετικά με το aspire 2 nautilus.Δεν έχω βάλει τσιγάρο στο στόμα ούτε μου λείπει με καφέ τσίπουρα μπύρες και λοιπές κρεπάλες.

Λίγο παιδεύομαι με τα υγρά λόγω περιοχής και λόγω αλλαγών στην νομοθεσία αλλά και εκεί θα βρω την άκρη μου.

Ένα σαιτ που βρήκα ειν το http://www.onepoundeliquid.com/ στο οποίο το English tobacco το βρήκα εξαιρετικό για τα γούστα μου και φθηνό.Ετοιμάζομαι για παραγγελία και θα σας πω τα τι και πως.

Επίσης σκέφτομαι να πάρω κανα φτηνιάρικο rda να παίξω και για να μάθω,στις αναζητήσεις μου βρήκα ένα εξαιρετικό site εργαλείο το οποίο πιστεύω θα βοηθήσει αρκετούς με ότι απαιτούν οι επισκευασιμοι ατμοποιητες οπότε το βάζω εδώ (αν έχει ξαναειπωθεί σόρρυ)

http://www.steam-engine.org/

Αυτά τα λίγα μετά απο καιρό.

Reaction score
36
View attachment 73743

Εκτός από κουκλί, δουλεύει και εξαιρετικά.

Για τσιγαρίσιες, ο,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει.

Ατμός μπόλικος, άρωμα άψογο. Με την 0.5 ωμ το έχω και κενταει.
Επίσης λεν πως παίρνει ΚΑΙ τα coil του nautilus 2 της aspire τα bvc! Όμορφο ειν.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
βρήκα ένα εξαιρετικό site εργαλείο το οποίο πιστεύω θα βοηθήσει αρκετούς με ότι απαιτούν οι επισκευασιμοι ατμοποιητες οπότε το βάζω εδώ
Ευχαριστουμε ...αλλά ειναι σα να ειπες στον αρχιεπισκοπο οτι υπάρχουν 4 ευαγγέλια :D
οσοι φτιάχνουν μονοι τους το δουλεύουν όλοι ....ειναι η βιβλος του ατμιστή για τα πάντα .:angel:

Reaction score
36
Ευχαριστουμε ...αλλά ειναι σα να ειπες στον αρχιεπισκοπο οτι υπάρχουν 4 ευαγγέλια :D
οσοι φτιάχνουν μονοι τους το δουλεύουν όλοι ....ειναι η βιβλος του ατμιστή για τα πάντα .:angel:
Που να ξερα ο δόλιος, διαβάζω για δαυτα τα επισκευάσιμα το βρήκα σε ένα φόρουμ και είπα να συνεισφέρω.

Για ρίξε κανα τιπ για σύρμα και βαμβάκι να πειραματιστώ.Αν γίνετε οι προτάσεις να ειν στο fasttech ή τέλος πάντων τι προτιμάτε απο ποιότητα και υλικό.Merci προκαταβολικά.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.961
Τελικά το iJoy ELF: (βγαίνει σε 4 χρώματα)

Παίρνει πλήθος από αντιστάσεις:

Προφανώς τις 0,5 και 0,7 ωμ από iJoy:

και δοκίμασα και μπαίνουν κανονικά οι αντιστάσεις του Nautilus (1 kai 2 μάλλον είναι ίδιες), δηλαδή πήρα τις 1,8 και 1,6 ωμ από Nautilus, και επίσης μπαίνει κανονικά και η Aspire Clapton 1.8 ωμ, (Triton & mini), πήρα και μια τέτοια, που φαίνεται να έχει μεγαλύτερης διαμέτρου πηνίο.

Μόνο τις βίδωσα, δεν έκανα τεστ ντραιβ ατμίσματος.

Οπότε, η συλλογή μπορεί να συμπεριλάβει και τις εξής:

Aspire Nautilus BVC Coil 0.7ohm

Aspire με Kanthal Σύρμα στα 1.2ohm

Ni200 0.15ohm από Aspire Triton Mini και Aspire Nautilus και Aspire Mini Nautilus.

Aspire Mini Nautilus (BVC) coils by Eigate

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
ενδιαφέρον μου φαίνεται κι αυτός.

Kennedy style air intake που έχουν και άλλοι 10 επίσης .Τα πάντα τα κάνει η καμπάνα και φυσικα το στησιμο που κάνει ο καθένας μας .Με τα χρωματιστά επιστομια δείχνει όντως πιασάρικος :sneaky:

Reaction score
433
Παρελαβα τον serpent rdta μετα απο ....45 μερες απο gearbest. Πρωτες εντυπωσεις πιο οικονομικος απο τον mini με λιγοτερες διαρροες . Δεν εχω παρει καμια φορα καμμενο , ουτε την κλασικη ...καλτσιλα των πρωτων τζουρων μετα απο στησιμο. Πολυ γευσατος μεγαλη παραγωγη ατμου αλλα με πολυ ζεστο ατμο.

Παιρνει φωτια ομως γρηγορα και θες επιστομια μακρια αλλιως καιγεσαι.

Για τα 16 ευρω που εδωσα τον θεωρω πολυ καλη επιλογη. Δεν εχω δοκιμασει βεβαια αλλον rdta.

Reaction score
15.546
γιαυτο το TC ειναι το νουμερο 1 στο ατμισμα .....

το μονο που εχεις να κανεις ειναι η ρυθμιση αερα κατα την εισπνοη σου και φτιαχνεις την θερμοκρασια που θες...

θα το βρεις ομως και με kanthal .....απλα θελει πιο πολυ δουλεια....μην αλλαξεις επιστομιο.

Reaction score
433
Δεν εχω ψαχτει λογο χρονου με tc αλλαξα επιστομιο σε πιο ψηλο και απομακρυνθηκα απο ...την φωτια! Περιμενω και μερικες πιπετες απο τεφλον να δουμε.
Δεν με χαλαει στην γευση ο ζεστος ατμος απλα παιρνει φωτια !

Εχεις να προτεινεις κανα στησιμο με 30 ή 32 αρι κανθαλ? Για την ωρα δουλεψα τις δυο ετοιμες δικες του μαλλον με 3αρι πυρηνα στα 0.3Ω

Το αλλο πολυ θετικο του ειναι το απιστευτα γρηγορο στησιμο

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.101
Members
38.408
Νεότερο μέλος
nikPIT