- Reaction score
- 103.967
Από χθες ψάρακες ...

Από χθες ψάρακες ...

Από χθες ψάρακες είμαι με το mini Nautilus & με το Eleaf / istick και ακάπνιστος....
μου έκανε εντύπωση αυτό το υγρό.... λίγο ακριβούτσικο αλλά καλό....
![]()

Και εμένα μου κάνει εντύπωση αυτό το υγρό, μήπως είναι για gay?Από χθες ψάρακες είμαι με το mini Nautilus & με το Eleaf / istick και ακάπνιστος....
μου έκανε εντύπωση αυτό το υγρό.... λίγο ακριβούτσικο αλλά καλό....
![]()

τελικα δεν ειναι τοσο φοβερο που νομιζα......παπαρια μαντολες ειναι.......στην κεφαλα μας και στην ψυχη μας ειναι ρε.......λιγο τσαμπουκα θελει...ειλικρινα σας μιλαω ρε φιλαρακια....κοβεται το ρημαδι......τα εχομεν κοψει προ πολλου νεε μου!!!!!!!!Δηλαδή εσείς οι μη ατμιστές.... δεν ρουφάτε υγρά.....![]()
![]()
![]()
![]()

...ρουφάμε μόνο την κοιλιά μας -πλέον- όταν στον περίγυρο μας εκπίπτει κορασίς με ενδιαφέρουσες απόψεις, κατόψεις κλπ, τα γνωστά γεροξεκουτιάσματα δηλαδής!!Δηλαδή εσείς οι μη ατμιστές.... δεν ρουφάτε υγρά.....![]()
![]()
![]()
![]()

Προσωπικά διαφωνώ οριζοντίως, καθέτως και διαγωνίως.Αν δεν απεξαρτηθείς από την νικοτίνη και σβουνιά να ανάψουν θα χαρμανιάζεις .
Το ΗΤ είναι μια πιασάρικη εξιδανίκευση και απενοχοποίηση της ελεεινής και αντιοικονομικής συνήθειας που λέγεται εξάρτηση νικοτίνης ,επί το λαϊκότερον φούμο .![]()
Φίλοι γεια σας.
Εχω ένα θέμα.....μετά από 2 μηνες με HT μόνο!!!!! (καπνίζω el toro cigarilo, the best for me με 12mg νικοτίνη) όταν οι δίπλα μου καπνίζουν δεν μου μυρίζουν άσχημα!!!!! Αντιθέτως π.χ η γυναίκα μου προχθές άναψε τσιγάρο και μου ήρθε η μυρωδιά κατάμουτρα και είπα από μέσα μου......αρε τσιγαράκι ωραίο!!!!!! Λέτε οι 2 μήνες να μην είναι αρκετοί για να μου βρωμάει ο καπνός των άλλων?????? Οχι ότι μου έχει έρθει να καπνίσω κανονικό αλλά δεν μου βρωμάει κι όλας.