Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
5.836
Παιζει να την κοπανισω για διημερο για Στενη ευβοιας.
Μου ειπαν οτι εχει ωραια αξιοθεατα εκει.
image1.jpg

Θα σας ενημερωσω μεχρι το βραδυ για σιγουρα.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.761
Αμάν:o, να έρθουμε κι εμείς; :)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.350
Είμαι λίγο πιεσμένος λόγω εργασίας.Αν μπορέσω θα σας τηλ μπας και προλάβω.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.350
ο kayfun L+ με νίκελ και με no name organic cotton pads = γευστικά μέτριο το αποτέλεσμα.... :(
Κάπου κάνεις λάθος.
Τα συγκεκριμένα pads είναι πάρα πολύ καλά.Στην αρχή για,περίπου 5-6 τζούρες,θα σου βγάλει λίγο βαμβακίλα αλλά μετά τίποτα περίεργο.

Reaction score
8.905
Κάπου κάνεις λάθος.
Τα συγκεκριμένα pads είναι πάρα πολύ καλά.Στην αρχή για,περίπου 5-6 τζούρες,θα σου βγάλει λίγο βαμβακίλα αλλά μετά τίποτα περίεργο.
Δυστυχώς δεν υπάρχει λάθος και αναφέρομαι στο (με) νίκελ σύρμα (αποτέλεσμα), οσο για τα συγκεκριμένα βαμβάκια, τα ατμίζω (μόνο αυτά) τους τελευταίους 4 μήνες, απλά με κάνθαλ και μάικρο κόιλ (+/-1.3Ω) παίζει καλύτερα από ότι με νίκελ

Last edited:

abcd

Super Moderator
Reaction score
103.761
Γίνεται να έχει τόση διαφορά; :thumbsdown:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.350
Βρε κάπου κάνεις λάθος σου λέω..Αν όχι στο βαμβάκι(ποσότητα) τότε στην αντίσταση.

οσο για τα συγκεκριμένα βαμβάκια, τα ατμίζω (μόνο αυτά) τους τελευταίους 4 μήνες
Ποιούς 4 μήνες μαρή;Στην έκθεση κοίταγες τον dripper σαν να είναι εξωγήινη τεχνολογία:fuckyou:

Reaction score
8.905
Βρε κάπου κάνεις λάθος σου λέω..Αν όχι στο βαμβάκι(ποσότητα) τότε στην αντίσταση.
καλά εντάξει, τις αντιστάσεις που κάνω.... υπάρχουν άπειρες φώτος εδώ μέσα.... έχεις "γευτεί" νίκελ ποτέ?

abcd

Super Moderator
Reaction score
103.761
Ποιούς 4 μήνες μαρή;Στην έκθεση κοίταγες τον dripper σαν να είναι εξωγήινη τεχνολογία:fuckyou:

:roflmao:

Να πάω να πάρω ποπκόρν; :D

abcd

Super Moderator
Reaction score
103.761
Καλά, κατάλαβα.

Πάω να πάρω τελικά. :laugh:

Reaction score
8.905
καλά τραγούδα εσύ.... από θεωρία να φαν και οι κότες... έχεις εμπειρία από νίκελ η έτσι συζητάμε για να περνάει η ώρα...:fuckyou:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.350
έχεις "γευτεί" νίκελ ποτέ?
Oh yes.Μια περίεργη ''μεταλίλα'' σαν αίμα.Αν σου βγάζει και λαδίλα τότε κοίτα τα 1 που γράφω.
Μου έδειξαν μια σωστή και μια λάθος με ni200 για να καταλάβω διαφορές.Κάνει μπαμ η διαφορά και σε καταλαβαίνω που λες ότι δεν έχεις καλή γεύση.Για αυτό επιμένω ότι κάπου κάνεις λάθος.
Πάντως γενικά να ξέρεις ότι το νικελ θέλει 3 πράγματα
1)Καθάρισμα πριν την χρήση.Το ίδιο θέμα είχε και ο zizik μέχρι που του είπα να ρίξει ένα καλό πλύσιμο στο σύρμα.Και πάλι βέβαια στις 2-3 πρώτες τζούρες ίσως να είναι κάπως περίεργο.
2)Λιγότερο βαμβάκι σε σχέση με το κάνθαλ.Πρέπει να είναι ένα κλικ πιο χαλαρό το βαμβάκι.Όχι όμως πολύ γιατί πάλι δεν θα σου δουλεύει σωστά.
3)Κάπως αραιές οι σπείρες.

Υποθέτω ότι το 3 το γνωρίζεις,το 2 μάλλον το έχεις διαβάσει δεξιά-αριστερά το 1 πιθανόν και να μην το ήξερες(ούτε εγώ μέχρι που μου το είπανε).

Reaction score
8.905
Και το 1ο είναι γνωστό από καιρό.... και το κάνουμε από την αρχή (εγώ αρχικά με καθαρό ασετόν).... εγώ και ο Νίκος!

abcd

Super Moderator
Reaction score
103.761
Μήπως μπέρδεψες το ασετόν με το μανό; :p

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.644
Members
38.352