Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.842
το βρηκα προσφορά 62,5 € τυχαία και δεν κρατηθηκαωρσιο το skar....καλοριζικο Μανο .
πολλα βαττ βλεπω !![]()
κανω και 47 βατ αμα λάχει
το βρηκα προσφορά 62,5 € τυχαία και δεν κρατηθηκαωρσιο το skar....καλοριζικο Μανο .
πολλα βαττ βλεπω !![]()
Γιατί ανεβαίνει, αφού μοιράζονται!αν βαλεις ομως 4-5 διαφορετικα αρωματα το κοστος ανεβαινει....
Με νικοτίνη και σε τι τιμές παίζει; π.χ 250 ml 12mg βγαίνει λιγότερο από 20 ευρώ;Εδώ Θεσσαλονίκη έχει μαγαζί που πουλάει ροζ μουλάρια
.....αν βαλεις ομως 4-5 διαφορετικα αρωματα το κοστος ανεβαινει....
Γιατί ανεβαίνει, αφού μοιράζονται!
γιατι εισαι χαζουλης
Πολύ ωραίο ως σχεδίαση δείχνει αυτό το ντεκ για παροχή αέρα, αν και δεν αποτελεί εύκολο ντεκ για στήσιμο αντίστασης, είναι πολύ συγκεκριμένα τα σημεία που πρέπει να μπουν τα άκρα της αντίστασης και η αντίσταση θα πρέπει να ετοιμαστεί επακριβώς σε αυτό το μήκος, όχι μόνο για να ταιριάξει να μπεί, αλλά και για να μην "λυγίσει" στο σφίξιμο, όπου προβλέπεται να λυγίζουν προς τα έξω οι ακριανές σπείρες, ιδίως η ακριανή στο άκρο που βιδωνεις τελευταίο, κάτι που φαίνεται σε σένα..(αν και είναι άριστο το στήσιμο)
Kαλησπέρα σε όλουs σαs .
Ατμίζω και εγώ .
Είμαι σε φάση αναβάθμισηs .
Θα ήθελα να μου προτείνετε τα 3 καλύτερα μοντάκια έωs 100ε νέαs γενιάs , ( γιατι έχω χαθεί )
καθώs και τουs 3 καλύτερουs ατμοποιητέs έωs 50 ε . .
( Μοντέλα 2017 . ) με Foto αν γίνεται .
Σαs ευχαριστώ εκ των προτέρων .
-
Κωστη δεν ειναι δικος μου (εγω μονο rda κανω)
αλλα εχω την δυατοτητα στην δουλεια να δοκιμαζω οτι θελω με τους τρελους εκει....4-5 ατομα.
...τους λεω θελω να δοκιμασω τον ταδε......μου τον φερνουν ετοιμο - στημενο
υγρο δικο μου...
ειναι ωραιος σαν αερατος.... και το στανταρ στησιμο ειναι γεγονος(μονη η διπλη )
....δεν εχει διαρροες καθολου ....35 ευρακια
[DOUBLEPOST=1494435475][/DOUBLEPOST]
θελεις αερατο η οχι ?
κανεις TC ?
Για τανκάτο θα σου προτεινα αυτόνΑεράτο .
Με αντίσταση . Μια ή δύο .
Εχω ενα καεφουν 4 αν δεν κάνω λάθοs
Ευχαριστώ .
-
καλε τι λες !!!!Κάνεις με TC και ποσταρεις τα 200 για να μας δείξεις τι ακριβώς.......
Οσοι ξερουν γελάνε ,οσοι δεν ξερουν παραπλανιούνται![]()