- Reaction score
- 204
Κούκλες…
link?Εξαιρετική επιλογή, ταιριάζουν και αισθητικά με τον χώρο.
Ενδείκνυται και ένα μεγάλο πάνελ ευρείας απορρόφησης, είτε σε κάποιο ταιριαστό χρώμα είτε ένα από αυτά τα αισθητικά ταιριαστά που έχουμε δει κατά καιρούς, πίσω από τον καναπέ ακρόασης.
Ξεζουμίσε τα! Τοπ ηχεία! Και του σαλονιού, και του λιμανιού.Μεσαιο/υψηλές to die for!!!!! Στερεοφωνική σκηνή θεσπέσια. Το χαμηλό, όπως φαντάζεστε από την τοποθέτηση "βρωμίζει" λίγο το άκουσμα σε κάποιες ηχογραφήσεις (υποχρεωτικά τα σφουγγάρια στα bass reflex!).
Εντάξει, ηχειάρες (όχι δηλαδή ότι τα Amphion δεν ήταν, αλλά τα είχαν τα χρονάκια τους!)....
View attachment 342506 View attachment 342509
link?
Δεν νομίζω πως κάνει για το σαλόνι που είδαμε
εγω εκεί θα πάω έχει απίστευτα πράγματα και τιμές ανθρώπινες χωρίς φρου φρου και αρώματα.
H λύση για το χαμηλό υπάρχει και ονομάζεται Soundcare Superspikes όμως ίσως να μην μπορούν να εφαρμοστούν στα ηχεία σου.Αν θυμάμαι καλά,η Soundcare χρησιμοποιεί σπειρώματα M6 και Μ8 που καλύπτουν τα περισσότερα Ευρωπαϊκά ηχεία.Τα περισσότερα Αμερικανικά ηχεία όμως έχουν σπείρωμα 1/4-20.Ερευνησε το.Μεσαιο/υψηλές to die for!!!!! Στερεοφωνική σκηνή θεσπέσια. Το χαμηλό, όπως φαντάζεστε από την τοποθέτηση "βρωμίζει" λίγο το άκουσμα σε κάποιες ηχογραφήσεις (υποχρεωτικά τα σφουγγάρια στα bass reflex!).
Εντάξει, ηχειάρες (όχι δηλαδή ότι τα Amphion δεν ήταν, αλλά τα είχαν τα χρονάκια τους!)....
ΚαλοάκουσταΜεσαιο/υψηλές to die for!!!!! Στερεοφωνική σκηνή θεσπέσια. Το χαμηλό, όπως φαντάζεστε από την τοποθέτηση "βρωμίζει" λίγο το άκουσμα σε κάποιες ηχογραφήσεις (υποχρεωτικά τα σφουγγάρια στα bass reflex!).
Καλοάκουστα
Όσον αφορά την αισθητική του χώρου δεν ξέρω αν είμαι εγώ ο περίεργος αλλά ο καναπές ανάμεσα στα ηχεία με ενοχλεί, το ίδιο και οι πολλοί πίνακες στον χώρο
Η κυρά τον επιμελήθηκε?
Και εμένα με "ενοχλεί" αλλά δεν φεύγει! Οι πίνακες καλό κάνουν φαντάζομαι (καμβάδες είναι). Προσανατολίζομαι προς panel απορρόφησης πίσω από τη θέση ακρόασης όπως προτάθηκε.Καλοάκουστα
Όσον αφορά την αισθητική του χώρου δεν ξέρω αν είμαι εγώ ο περίεργος αλλά ο καναπές ανάμεσα στα ηχεία με ενοχλεί, το ίδιο και οι πολλοί πίνακες στον χώρο
Η κυρά τον επιμελήθηκε?
Έχουν ήδη ακίδες τα ηχεία.H λύση για το χαμηλό υπάρχει και ονομάζεται Soundcare Superspikes όμως ίσως να μην μπορούν να εφαρμοστούν στα ηχεία σου.Αν θυμάμαι καλά,η Soundcare χρησιμοποιεί σπειρώματα M6 και Μ8 που καλύπτουν τα περισσότερα Ευρωπαϊκά ηχεία.Τα περισσότερα Αμερικανικά ηχεία όμως έχουν σπείρωμα 1/4-20.Ερευνησε το.
Αναφέρομαι σε πολύ καλύτερες ακίδες με ενσωματωμένα "πιάτα" ώστε να μην δημιουργούν σημάδια στο πάτωμα.Κι εγώ πιστευα ότι τα PMC είχαν ακίδες(μην τις αλλάξεις,μου έλεγε ο τέως κάτοχος των PMC γιατί ο ήχος τους έχει ρυθμιστεί μ' αυτές) ώσπου τις τοποθέτησα.Ευτυχως που δεν τον άκουσα!Και εμένα με "ενοχλεί" αλλά δεν φεύγει! Οι πίνακες καλό κάνουν φαντάζομαι (καμβάδες είναι). Προσανατολίζομαι προς panel απορρόφησης πίσω από τη θέση ακρόασης όπως προτάθηκε.
Έχουν ήδη ακίδες τα ηχεία.
Πίσω από την θέση ακρόασης η μόνη λύση είναι πάνελ απορρόφησης.Οι πίνακες καλό κάνουν φαντάζομαι (καμβάδες είναι). Προσανατολίζομαι προς panel απορρόφησης πίσω από τη θέση ακρόασης όπως προτάθηκε.
Χωρίς πρόθεση διαπληκτισμού , αν κατάλαβα καλά προτείνονται αντικραδασμικά παρελκόμενα για διευθέτηση προβλήματος επί του οποίοιυ κύριο ρόλο θα έπαιζαν η χωροταξία και η απουσία υψιπερατού κροσαρίσματος με αναγκαία sub...H λύση για το χαμηλό υπάρχει και ονομάζεται Soundcare Superspikes όμως ίσως να μην μπορούν να εφαρμοστούν στα ηχεία σου.Αν θυμάμαι καλά,η Soundcare χρησιμοποιεί σπειρώματα M6 και Μ8 που καλύπτουν τα περισσότερα Ευρωπαϊκά ηχεία.Τα περισσότερα Αμερικανικά ηχεία όμως έχουν σπείρωμα 1/4-20.Ερευνησε το.
Φιλος έχει πάρει αυτά από εκεί , τα οποία και μπορούν να βαφτούν σε άκρως λογικές τιμές.Δεν νομίζω πως κάνει για το σαλόνι που είδαμε
Το υψηλής ποιότητας φινίρισμα σε πολυτελή πάνελ δεν είναι αποκλειστικά για το θεαθήναι αλλά χρησιμεύει στο να μην απελευθερώνονταν στην ατμόσφαιρα ή να έπεφταν στο πάτωμα μικροπολυμερή σωματίδια εφόσον το υλικό κατασκευής στα φρεάτια του διαχυτή θα ήταν τέτοιο. Τα δε ξύλινα πρέπει να είναι επιστρωμένα με πλήρως ουδέτερα και αβλαβή βερνίκια και με σύνθεση ενάντια σε...τερμίτες.Φιλος έχει πάρει αυτά από εκεί , τα οποία και μπορούν να βαφτούν σε άκρως λογικές τιμές.
Τα υπόλοιπα που προτείνονται κοστίζουν μια περιουσία και κάνουν σχεδόν την ίδια δουλειά.
Άποψη μου βέβαια , και πως τα χρήματα πρέπει να πιάνουν τόπο σωστά.
Νομίζω στο συγκεκριμένο αν πέσει βάψιμο δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.Το υψηλής ποιότητας φινίρισμα σε πολυτελή πάνελ δεν είναι αποκλειστικά για το θεαθήναι αλλά χρησιμεύει στο να μην απελευθερώνονταν στην ατμόσφαιρα ή να έπεφταν στο πάτωμα μικροπολυμερή σωματίδια από το υλικό κατασκευής στα φρεάτια του διαχυτή.