Ηχεια για υπολογιστη

Reaction score
56
Καλησπέρα και χρόνια πολλά για την ημέρα!

Παρακολούθησα με ενδιαφέρον το θέμα και σκέφτομαι και εγώ για μία αναβάθμιση για το desktop. Τώρα έχω τα προηγούμενα Presonus Eris 3.5, τα οποία παίζουν όμορφα και ικανοποιητικά, με πηγή το iFi Zen Air dac. Σκεφτόμουν να τα αντικαταστήσω με 2x JBL 305P MKII. Ξέρω πως είναι στα επάνω της τη τιμή τους αυτήν την περίοδο, αλλά δε βιάζομαι, θα περιμένω να δω μήπως και στο Black Friday αλλάξει τίποτα.

Επειδή είναι καιρός που είναι στην αγορά έχετε να αντιπροτείνετε κάτι. Θέλω να αποφύγω φύσημα όταν είναι idle και να παίζουν αξιοπρεπώς. Δε κάνω παραγωγή μουσικής. Η χρήση θα είναι μουσική, ταινίες και games.

Ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
11.122
Πιθανών να ακούς hiss αν βάλεις το volume των ηχείων πάνω από το 7 και ταυτόχρονα το δωμάτιο είναι απολύτως αθόρυβο και τα ηχεία δεν παίζουν τίποτα.
Από τη στιγμή που τα ηχεία παίζουν έστω και πολύ χαμηλά, δεν ακούγεται ο θόρυβος, καλύπτεται από τη μουσική.

gid

Reaction score
9.421
Σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους τα ηχεία είναι πολύ δυνατά, για απόσταση 80εκ θεωρώ πολύ απίθανο να έχει την ένταση πάνω από το 7...

Πιο πολύ θα με απασχολούσε η επάρκεια των ηχείων για τις χαμηλές...

Reaction score
1.240
Θα πω και εγώ το κοντό μου !
Αν βρεις τπτ τέτοιο, αγόρασέ το αμέσως !

Reaction score
11.122
Ρε Μήτσο, τί είναι αυτά; Μαζέψου. :roflmao: Το 1998 ζητάει τα ηχεία του πίσω!

Σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους τα ηχεία είναι πολύ δυνατά, για απόσταση 80εκ θεωρώ πολύ απίθανο να έχει την ένταση πάνω από το 7...

Πιο πολύ θα με απασχολούσε η επάρκεια των ηχείων για τις χαμηλές...
Ναι το 7 δεν το είπα τυχαία. Και εγώ εκεί τα έχω.

Reaction score
53
Δυνατό τόπικ, το μελέτησα αρκετά και θέτω και εγώ το ερώτημα...
Ηχεία γραφείου, συνήθως χαμηλή ένταση αλλά υπάρχουν φορές που θέλω να παίζουν δυνατά. Ο χώρος είναι εργασίας, μέχρι 8" θα μπορούσα αλλά το sub είναι εκτός σκέψης.
Θα πήγαινα στα Focal Alpha 65 Evo που διάβασα εδώ ή στα Pioneer Dj DM-50D-BT ή κάτι παρόμοι με μόνη βασική προϋπόθεση το bluetooth γιατί θα λειτουργούν και ως ηχεία του λαπτοπ που δεν λειτουργούν τα δικά του! Καμμιά πρόταση έως αυτά τα χρήματα;

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.576
Members
38.199
Νεότερο μέλος
Alex Nik