Shepherd
Μόνιμος
- Reaction score
- 10.834
μια προαγωγή σε τσέο θα με βόλευεπροαγωγες ... εεεε... παραγωγες!
μια προαγωγή σε τσέο θα με βόλευεπροαγωγες ... εεεε... παραγωγες!
Παιζω μονο απ τον υπολογιστη, για την ωρα εχω μια iconnectivity 2/4 , κροσσαρω απ το σαμπ, εχει πολλες επιλογες και ρυθμισεις. Εχει in απο xlr και out για τους δορυφορους παλι με xlr , ετσι το εκανα , κροσαρισμενο η οχι προς δορυφορους με hi pass διακόπτη στα 80hz . Και πολλες ρυθμισεις στο σαμπ, ακομα δε κατεληξα φυσικα, δυστυχως ειναι σχεδον στ ποδια μου οποτε οτι και να δοκιμασα καταλαβαινω απο που ερχεται το μπασο αν και σχετικα δεμενο.Με τι κάρτα τα έχεις; cross και τέτοια κάνεις στην κάρτα ή κάνει το sub?
δεν χωρανε τα ποδια μου να μπω μετα μεσα εγω...Αν το χώσεις από κάτω και βγάλεις την συρταριέρα;
Το δοκιμασα φυσικα γιατρε, ισως σε μεγαλες σταθμες ειναι καλυτερα, αλλα σε χαμηλες σταθμες μονιτορινγκ κ ακροασης ακουω εμφανη τρυπαΒαλε το κρος στα 50Hz
Θα χρειαστεί μέτρηση/ρύθμιση κατά τας γραφάς προφανώςΤο δοκιμασα φυσικα γιατρε, ισως σε μεγαλες σταθμες ειναι καλυτερα, αλλα σε χαμηλες σταθμες μονιτορινγκ κ ακροασης ακουω εμφανη τρυπα
έτσι τέτοια να ακούω....Κι αυτό το μαθητικού τύπου γραφειάκι δεν θα το αλλάξεις κάποια στιγμή;
Αισθητικά και πρακτικά θα ήταν μεγάλη αναβάθμιση ένα νέο γραφείο στα μέτρα σου.
Ο Διακόπτης HPF βάζει φίλτρο στους δορυφόρους στα 80 Hz...Βαλε το κρος στα 50Hz, όχι full range
αν μας θελει ο τζονης παω και εγω μρε μαιμου στο σαλονικα.. βοηθο θες για κουβαλημα εξ-οπλισμου κοκ... πληροφοριες λενε για ωραια κοριτσα στη Σαλονικη...