Ηχητική περιποίηση χώρου ακρόασης

Reaction score
679
Ώπα, τι έχουμε εδώ;; Κάτι για dolby atmos λέει, κάτι για immersive λέει.
Γι’αυτό η rme είναι κορυφαία εταιρία. Ακούει!

Reaction score
583
Γράφω εδώ μιας και δεν είδα κάποιο τρεντ (σόρυ αν δεν το είδα) και ρωτώ να ακούσω γνώμες.

Τι κάνετε ρε παιδιά, άνοιξη φθινόπωρο όταν μπαίνουν η βγαίνουν τα χάλια στο σπίτι;
Μιλάω καθαρά για σπίτι, γιατί κάποιοι τυχεροί έχουν σταθερό χώρο ακρόασης προσωπικό.
Καθε φορά είναι βέβαιο με την αλλαγή αλλάζει τελείως ο ήχος είτε προς το καλύτερο η προς το χειρότερο.
Απο όσο ξέρω και έχω διαβάσει, όλοι ισχυρίζονται πως τα χάλια η ή μοκέτα βελτιώνει την ακουστική του χώρου.
Τώρα πάμε για καλοκαίρι, τα βγάλαμε και;
Πως μπορεί κάποιος να έχει πάντα η σχεδόν παντα τον σωστό ήχο;
Και είναι όντως καλύτερος ο μεν η ο δε;

Προσωπικά δεν έχω καταλήξει όσα χρόνια ασχολούμαι και θα πω απλά συνηθίζουμε την κάθε αλλαγή και μετά ξανά μάνα τα ίδια.
Οι πρώτες μέρες κάθε φορά πάντως είναι δύσκολες από την αλλαγή.
Εσείς;

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.350
Γράφω εδώ μιας και δεν είδα κάποιο τρεντ (σόρυ αν δεν το είδα) και ρωτώ να ακούσω γνώμες.

Τι κάνετε ρε παιδιά, άνοιξη φθινόπωρο όταν μπαίνουν η βγαίνουν τα χάλια στο σπίτι;
Μιλάω καθαρά για σπίτι, γιατί κάποιοι τυχεροί έχουν σταθερό χώρο ακρόασης προσωπικό.
Καθε φορά είναι βέβαιο με την αλλαγή αλλάζει τελείως ο ήχος είτε προς το καλύτερο η προς το χειρότερο.
Απο όσο ξέρω και έχω διαβάσει, όλοι ισχυρίζονται πως τα χάλια η ή μοκέτα βελτιώνει την ακουστική του χώρου.
Τώρα πάμε για καλοκαίρι, τα βγάλαμε και;
Πως μπορεί κάποιος να έχει πάντα η σχεδόν παντα τον σωστό ήχο;
Και είναι όντως καλύτερος ο μεν η ο δε;

Προσωπικά δεν έχω καταλήξει όσα χρόνια ασχολούμαι και θα πω απλά συνηθίζουμε την κάθε αλλαγή και μετά ξανά μάνα τα ίδια.
Οι πρώτες μέρες κάθε φορά πάντως είναι δύσκολες από την αλλαγή.
Εσείς;
αν δεν έχεις τίποτα άλλο σε επιφάνεια περιποίησης και ο χώρος είναι όλος ξερός ''γυαλί''...ναι το χαλί ακούγεται :biggrin: άλλες φορές έντονα άλλες όχι
...το πόση διαφορά θα κάνει εξαρτάται από το πάχος του...+βάλε και λίγο το θέμα τύχης της γενικότερης απόκρισης του ηχείου ως προς την θέση ακρόασης.....
αν διαθέτεις κάποιο είδος ισοστάθμισης πχ ντιρακ....κάνε μία καινούρια μέτρηση και σύγκρινε τα πρισετς...πριν και μετά

Υ.Γ. Θυμήθηκα μπουχάρα @Dimifoot τώρα :cry:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
32.262
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ !!
Χαλιά χαϊένδ :dance2::party:
Τι να μας πούνε τώρα οι μπίλιες και τα ρακς. :biggrin:
Πώς δεν το έχει σκεφτεί κανείς μέχρι τώρα?

Ακούτε χαλιά? Αμέ και συγκριτικό θα κάνουμε!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.072
Members
38.406
Νεότερο μέλος
wolf23