- Reaction score
- 14
Άσε που είδε και έπαθε να το "στρώσει" το μαλλί....τώρα που το "ίσιωσε"....δεν λέει. 8)
Μιας και από επιστημονική γνώση είμαι λίγο αγνόμων η άποψη μου είναι καθαρά εμπειρική απο το δικό μου σύστημα με τα kimber 8tc.5) KIMBER
Dear Vassilis
Kimber Kable products generally sound great right out of the package.
However, Kimber Kable speaker cables do take approximately 50 hours to begin
sounding more like their original design objectives, after which continued
improvement is realized over the next several hundred hours. Kimber Kable
[/b]......
Εδώ είμαστε!Απ' όσο ξέρω, ακόμα και τα αυτοκίνητα έπαψαν να θέλουν στρώσιμο, τα τελευταίων ετών μοντέλα τουλάχιστον. Μονάχα λίγη εγκράτεια στα πρώτα 50-100 χλμ., μην τούς βγάλουμε τα μάτια. Τι θα πει άστρωτο καλώδιο?
Καλό.
Αυτὀ !Αν εξαιρέσουμε μια αλλαγή (προς το πιό μαλακό) μετα τις 2 πρώτες ώρες,εδω και 8 ΧΡΟΝΙΑ δεν έχω ακούσει καμία διαφορά στο σύστημα μου.
Με διπλό ή τριπλό στέμμα;Καλό.
Άμα θες στρωτήρι , μόνο siltech καλώδια θα πάρεις!
Αυτό υπαινίσσομαι, μεγάλε RD, εδώ και αρκετές ημέρες προκειμένου να παρακινήσω τους ακουωδγιαφοράκηδες καβλωδίωνε ρέβματος να το αντιληφθούν από μόνοι τους. Τις προάλλες το είχε αναφέρει και ο Μπούθχιας κάπου. Φευ, στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα... Και ο Κουφού εξακολουθεί να απέχει... ηχηρά.Τα γνωστά: οι δικές μας μέθοδοι είναι οι καλύτερες, το ρευματοκαλώδιο βοηθάει το τροφοδοτικό (μόνο που περιγράφει ένα κακό τροφοδοτικό), το ασήμι οξειδώνεται. Μα αυτό το ξέραμε από τα Christofle της γιαγιάς, δεν περιμέναμε την Supra να μας το πει.