Η Τουρκία στην Ευρώπη.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.409
Στέργιο, στην εξωτερική πολιτική δεν υπάρχει Δίκαιο. Υπάρχουν μόνο συμφέροντα. Για να ελαττωθεί η αιμορραγία του Κρατικού προϋπολογισμού σε προμήθειες όπλων, υπάρχουν δύο λύσεις.
1. Να μας στείλουν οι Ολλανδοί και οι Γερμανοί τρεις - τέσσερις από αυτές τις τεμπελο-μοίρες με F15, που έχουν για να σουλατσάρουν ανάμεσα στο Άμστερνταμ και το Κίελο, για να βοηθήσουν την κατάσταση στο Αιγαίο. Αυτό μέχρι στιγμής δεν έγινε. Και δεν βρέθηκε ούτε ένας από αυτούς τους άχρηστους που στέλνουμε στις Βρυξέλλες, για να τα πει ένα χεράκι στους Βόρειους φίλους μας, όταν μας τη βγαίνουν για τα ελλείμματα του προϋπολογισμού. Το 4% του ΑΕΠ είναι πολλά λεφτά.
2. Να χώσουμε τους Τούρκους στην Ευρώπη, ώστε να αρθεί η αντιπαλότητα στο Αιγαίο, ενώ συγχρόνως να βελτιωθεί η πολιτική κατάσταση στο εσωτερικό αυτής της χώρας. Έτσι θα ελαττωθούν οι εντάσεις στο Αιγαίο, που τις δημιουργούν οι ίδιοι οι Τούρκοι, ώστε μετά να μοστράρονται οι στρατηγοί ως σωτήρες του έθνους, έναντι των αιμοσταγών Ελλήνων, εξάγοντας έτσι τα πολύ μεγάλα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα αυτής της χώρας.
Υποστηρίζουμε την ένταξη της Τουργκίας, όχι από αλτρουισμό πρός τη "φίλη" και γείτονα, αλλά διότι αυτός είναι ένας τρόπος να μας φύγει ο εξ ανατολών δικός μας πονοκέφαλος. Και αυτό θα γίνει αν φορτώσουμε το πρόβλημα αυτής της χώρας σε ώμους πολύ ισχυρότερους από τους δικούς μας.

Τόσο ωμά.

minas

Πισιά
Reaction score
4.361
Υποστηρίζουμε την ένταξη της Τουργκίας, όχι από αλτρουισμό πρός τη "φίλη" και γείτονα, αλλά διότι αυτός είναι ένας τρόπος να μας φύγει ο εξ ανατολών δικός μας πονοκέφαλος. Και αυτό θα γίνει αν φορτώσουμε το πρόβλημα αυτής της χώρας σε ώμους πολύ ισχυρότερους από τους δικούς μας.

Τόσο ωμά.
Τουλάχιστον κάποιος με πρόλαβε.

Και για την ιστορία, οι περισσότεροι Τούρκοι δεν είναι άραβες, και μεγάλο τμήμα του ισλαμικού νόμου είναι παράνομο στην Τουρκία.
Τώρα για το αν θα έπρεπε να "τους δείξουμε κόκκινη κάρτα" αν δεν σταματήσουν τις παραβιάσεις, η αν πρέπει μέσω της ένταξης να περιμένουμε βελτίωση, το μέλλον θα δείξει...
Όπως άλλωστε έχουν συνηθίσει όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις, σπρώχνουμε το πρόβλημα λίγο πιο μακριά, και όταν μας ξαναχτυπήσει την πόρτα θα δούμε πως θα το λύσουμε...

V

VIDEOMIX

Guest
Πολύ εθνικιστική άποψη αυτή, άρα και επικίνδυνη. Η ιστορία βέβαια μας λέει ότι το ελληνικό έθνος επέζησε μερικώς μόνο τις επόμενες 2 χιλιετίες από την άνθησή του, λόγω επιμίξεων με Φράγκους, Βούλγαρους, Οθωμανούς, Σελτζούκους, Αιγύπτιους, Ενετούς, Αρβανίτες κλπ κλπ.
Με συγχωρείς αλλα,τελείως απαράδεκτη άποψη,καταίσχυντη και φυσικά δεν θα πω περισσότερα διοτι παύει κανείς στοιχειοδώς αξιοπρεπής να διαλέγεται σε τέτοια θέματα με ανθρώπους  που καταστρατηγούν και διαστρευλώνουν την πραγματικότητα με τέτοιες απόψεις.

Reaction score
5
Θάνο, η ιστορία τα λέει όχι εγώ. Έχεις μια 'ειδική' ιδέα για το παρελθόν, που δυστυχώς έχουν και αρκετοί άλλοι, και που δεν έχει πραγματική βάση. Δεν απάντησες στο αν πιστεύεις ότι π.χ. εσύ είσαι καθαρός γονιδιακός απόγονος ελληνικής φυλής και στο κάτω κάτω, αν αυτό έχει να κάνει κάτι με την κατάντια των σημερινών ελλήνων, σε σχέση με το τι κατάφεραν οι πρόγονοι, λόγω των συνθηκών που επικρατούσαν τότε. Μην κολλάμε σε παρακαλώ σε προπαγάνδα καρατζαφερικού τύπου. Λιακόπουλο βλέπω και εγώ, αλλά για να γελάσω. Η πιστεύεις ότι σε 2000 χρόνια δεν έγιναν επιμιξείες!?? Σε ποιό σύγγραμα το έχεις δει αυτό, γιατί εγώ έχω δει το αντίθετο (και λογικό) σε διάφορα...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
1. Να μας στείλουν οι Ολλανδοί και οι Γερμανοί τρεις - τέσσερις από αυτές τις τεμπελο-μοίρες με F15, που έχουν για να σουλατσάρουν ανάμεσα στο Άμστερνταμ και το Κίελο, για να βοηθήσουν την κατάσταση στο Αιγαίο.
Άστο καλύτερα Κώστα...

Τους έχω δει εν δράσει στην 111 ΠΜ σε ΝΑΤΟική άσκηση και ξέρεις τι έκαναν; Χάζευαν τους δικούς μας όταν έκαναν εικονικές αερομαχίες... Μόνο για "μπούγιο" θα έκαναν...

Reaction score
5
Είναι αλήθεια ότι οι δικοί μας κάνουν καλή καθημερινή εξάσκηση :)

Reaction score
6
Θάνο, η ιστορία τα λέει όχι εγώ. Έχεις μια 'ειδική' ιδέα για το παρελθόν, που δυστυχώς έχουν και αρκετοί άλλοι, και που δεν έχει πραγματική βάση. Δεν απάντησες στο αν πιστεύεις ότι π.χ. εσύ είσαι καθαρός γονιδιακός απόγονος ελληνικής φυλής και στο κάτω κάτω, αν αυτό έχει να κάνει κάτι με την κατάντια των σημερινών ελλήνων, σε σχέση με το τι κατάφεραν οι πρόγονοι, λόγω των συνθηκών που επικρατούσαν τότε. Μην κολλάμε σε παρακαλώ σε προπαγάνδα καρατζαφερικού τύπου. Λιακόπουλο βλέπω και εγώ, αλλά για να γελάσω. Η πιστεύεις ότι σε 2000 χρόνια δεν έγιναν επιμιξείες!?? Σε ποιό σύγγραμα το έχεις δει αυτό, γιατί εγώ έχω δει το αντίθετο (και λογικό) σε διάφορα...
Καλα ... ουτε πουθενά ειναι γραμμένο πως τα τελευταία 2000 χρονια πηδιόμασταν με Φράγκους, Βούλγαρους, Οθωμανούς, Σελτζούκους, Αιγύπτιους, και δεν ξερω άλλους ποιους.
Ειναι το λιγότερο αστειο να πιστεύω πως κατι τετοιο συνέβαινε και μαλιστα σε τοσο μεγάλο βαθμό .
Μου κανει εντυπώσει που δεν υποψιάζεσαι το ποσο προφανείς ειναι η φήμη και σε τι αποσκοπεί.
Άλλο ειναι να εισαι σίγουρος για την καταγωγή σου, και άλλο να αμφιβάλεις.
Αυτο εξυπηρετεί πολλούς που ένιωθαν και συνεχίζουν να νιώθουν μειονεκτικά σε αυτό το τομέα.
Δηλαδή στην κληρονομιά που μας άφησαν οι πρόγονοι μας .
Καπως έπρεπε λοιπόν να φέρουν την ζυγαριά στα ίσια.
Αυτό γίνετε και στις μερες μας . Ότι δεν μπορεις να φτασεις του ριχνεις λασπη το υποβαθμιζεις ώστε να το φερεις στο επιπεδο που εισαι, αντι να προσπαθείς να το φτασεις.

Το παράλογο είναι πως εσυ τώρα γίνεσαι μερος αυτού ... (και βάζω έξω του χαρακτηρισμούς)
Βλέπεις εγω τουλάχιστον δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου ως Βουλγαρο η τουρκο ,ακομα και αν αυτό πολυ ευκολα το χαρακτηρίζεις ως γραφικό Καρατζεφερικό ή Λιακοπουλίστικο, λες και αυτοι εχουν μονο το δικαίωμα να το υποστηρίζουν .
Εσυ βεβαια μπορει να γελας με αυτα ( εχει βέβαια σχεση και με το επιπεδο του χιουμουρ που εχει ο καθένας) αλλα θα μου επιτρέψεις να εχω διαφορετική άποψη οσον αφορά το ποιος ειναι εθνικιστής και τι είναι επικίνδυνο.

Επιτέλους αυτη η Τατιανίστικη φόρα που έχουν παρει κάποιοι σχετικά με την ελληνική ιστορια, πρέπει να βρει ένα τελος .
Εκτός του ότι είναι εντελως γελοια θα πρεπε να μας εκανε να αναρωτηθουμε πως δεν γινετε οι μισοι προγονοι μας να ήταν ομοφυλόφιλοι και οι άλλοι μισοί να έκαναν παρτουζες μα όλη την υφήλιο.
Χα

Reaction score
5
Επιτέλους αυτη η Τατιανίστικη φόρα που έχουν παρει κάποιοι σχετικά με την ελληνική ιστορια, πρέπει να βρει ένα τελος .
Εκτός του ότι είναι εντελως γελοια θα πρεπε να μας εκανε να αναρωτηθουμε πως δεν γινετε οι μισοι προγονοι μας να ήταν ομοφυλόφιλοι και οι άλλοι μισοί να έκαναν παρτουζες μα όλη την υφήλιο.
Χα
Αντρέα, σε 2000 χρόνια γίνονται πολλά πράγματα, τόσα πράγματα που φέρνουν έναν μικρό λαό που έβγαλε μερικούς φωτισμένους ανθρώπους να είναι ένα τίποτα στην σημερινή παγκόσμια σκηνή. Εγώ (και πολλοί άλλοι) υποστηρίζω ότι οι σημερινοί Ελληνες δεν έχουν μεγάλη σχέση με τους αρχαίους. Όπως και οι σημερινοί Ιταλοί με τους Ρωμαίους, οι σημερινοί Αιγύπτιοι με τους αρχαίους, οι σημερινοί Ιρανοί με τους Πέρσες κ.ο.κ.ε. Οι εποχές αλλάζουν, τα ήθη και έθιμα αλλάζουν, ο κόσμος ΑΛΛΑΖΕΙ. Δεν μπορούμε να λέμε 'οι αρχαίοι Έλληνες δίδαξαν φιλοσοφία, άρα ο Τάκης ο Μπουλές, ο γηπεδόβιος, που τέλειωσε το γυμνάσιο κουτσά στραβά, δεν ξέρει ούτε Αγγλικά ή Γαλλικά ή Κινέζικα(!), δεν έχει δει και 5 μέρη του κόσμου, δεν έχει έρθει σε επαφή με 5 άλλους πολιτισμούς, το μόνο βιβλίο που ανοίγει είναι η αθλητική εφημερίδα, ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, επειδή 2000 χρόνια πριν κάποιοι μακρινοί πρόγονοι ήταν υπεράνω'!!!
Αυτά τα 'μας κρατάνε οι άλλοι κάτω γιατί ξέρουν ότι θα τους μαμακίσουμε αλλιώς' είναι ανιστόριτες και αφελείς ιδέες που διαδίδονται από προπαγάνδα συμφερόντων. Ο οποιοσδήποτε έχει ζήσει στο εξωτερικό θα σου πει ότι η Ελλάδα φαίνεται για αυτό που είναι. Μια μικρή χώρα 10 εκ. ανθρώπων, όπως πολλές άλλες, ωραία για διακοπές, φτωχή και σχετικά πίσω σε όλα τα άλλα. Έχω φίλους ξένους που με ζηλεύουν που ζω εδώ πλέον, γιατί ζηλεύουν την 'καλοπέραση', 'τον καλό καιρό', 'τη θάλασσα' κλπ κλπ, όχι γιατί είναι μια χώρα ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ...γιατί, τι να κάνουμε γμτ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!! Κουτσά στραβά πάμε να τα κάνουμε όλα και να καλύψουμε αιώνες οθωμανικής κατοχής, αλλά δεν μας βγαίνει. Τα γραμμένα των αρχαίων μας προγόνων είναι αποδεκτό παγκόσμια ότι συνέβαλαν στον σημερινό παγκόσμιο πολιτισμό, αλλά ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΛΛΗΝΑ;;;;
Anyway, επειδή πολλά λέμε, εγώ θα σταματήσω κάπου εδώ, είμαι από την φύση μου αισιόδοξος, και γι'αυτό επέστρεψα στην Ελλάδα του 2005. Το κίνημα εθνικισμού που βλέπω είναι αποτέλεσμα ανεξέλεγκτης εισροής μεταναστών τα τελευταία 15 χρόνια, και γενικά θα δυναμώνει. Όλες οι χώρες το έχουν αυτό, δείτε τη Γερμανία, τη Γαλλία κλπ. Απλά θα πρότεινα να κοιτάμε τα πράγματα σφαιρικά, από όλες τις μεριές, για όλο τον πλανήτη, και να μην πετάμε το 'ρε εμείς βγάλαμε έναν Αριστοτέλη' κάθε φορά που μας πιάνει το σύμπλεγμα κατωτερότητας...ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;;

Υ.Γ.1: Το όνομα είναι εντελώς τυχαίο, συγνώμη στον Τάκη Μπουλέ!
Υ.Γ.2: Δεν πιστεύω ότι είναι όλοι οι νεοέλληνες σαν τον 'Τάκη' αλλά μεγάλο κομμάτι είναι. Και υπάρχουν και άλλοι που έχουν καλύτερη παιδεία και πάλι τα ίδια λένε για διάφορους σκοπούς...
Υ.Γ.3: Πολλοί Ελληνες που φεύγουν από την Ελλάδα πάνε πολύ καλά στο εξωτερικό, αυτό τι σας λέει; Γιατί δεν μπορούμε να τους κρατήσουμε εδώ;
Υ.Γ.2: Ευχαριστώ που διαβάσατε μέχρι εδώ! Χαιρετώ!:)

Reaction score
6
Δεν μπορούμε να λέμε 'οι αρχαίοι Έλληνες δίδαξαν φιλοσοφία, άρα ο Τάκης ο Μπουλές, ο γηπεδόβιος, που τέλειωσε το γυμνάσιο κουτσά στραβά, δεν ξέρει ούτε Αγγλικά ή Γαλλικά ή Κινέζικα(!), δεν έχει δει και 5 μέρη του κόσμου, δεν έχει έρθει σε επαφή με 5 άλλους πολιτισμούς, το μόνο βιβλίο που ανοίγει είναι η αθλητική εφημερίδα, ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, επειδή 2000 χρόνια πριν κάποιοι μακρινοί πρόγονοι ήταν υπεράνω'!!!
Φυσικα δεν εχει δικαίωμα να το παίζει καποιος και φυσικα οπως τωρα ετσι και τοτε υπήρχαν ανθρωποι χαμηλού νοητικού επιπέδου.
Δεν φαντάζομαι να ήταν όλοι Αριστοτέληδες.

Τα γραμμένα των αρχαίων μας προγόνων είναι αποδεκτό παγκόσμια ότι συνέβαλαν στον σημερινό παγκόσμιο πολιτισμό, αλλά ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΛΛΗΝΑ;;;;
Καμια απολυτως

Έχω φίλους ξένους που με ζηλεύουν που ζω εδώ πλέον, γιατί ζηλεύουν την 'καλοπέραση', 'τον καλό καιρό', 'τη θάλασσα' κλπ κλπ, όχι γιατί είναι μια χώρα ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ...γιατί, τι να κάνουμε γμτ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!
Συμφωνώ επισης
Αλλα αυτο σημαίνει κατι;
Εσυ το ειπες . Οι ανθρωποι και οι κοινωνίες γενικότερα αλλάζουν .Αυτο ομως δεν σημαίνει πως αλλάζουν επειδή οπως πριν 2000 χρόνια έγιναν επιμειξίες.
Τα παραπάνω ειναι απλώς θεωρίες .
Οχι αποδείξεις ουτε καν ενδείξεις.
Με αυτά δεν γράφετε ιστορία

Τελος η αναφορά σου για κίνημα εθνικισμού ειναι άστοχη και δεν εχει καμία σχεση με την κουβέντα που κάνουμε

Reaction score
7
Sorry, αλλα το θεμα της ενταξης της τουρκιας ή οχι ειναι γονιδιακο?
Και στο κατω κατω ποιοι ηταν Ελληνες κανονικοι, οι Ιωνες ή οι Δωριεις? Θα κολησουμε εκει?
Αν το DNA εχει πληροφορια 100% ελληνικη ειναι το θεμα?

ξερω και εχω μιλησει με ξενους που ειναι πολυ πιο Ελληνες απο εμενα και απο αλλους...
Το θεμα ειναι η συμπεριφορα του λαου απεναντι σε καποιον αλλο.

Reaction score
14
Τις απόψεις μου τις έχω εκφράσει σε παρόμοιες συζητήσεις πολλές φορές στο παρελθόν.

Θα παρακαλούα να μην χρησιμοποιούμε όμως στο διάλογο που κάνουμε άσχημες λέξεις ή τουλάχιστον λέξεις που μπορεί να προκαλούν. Σε ένα συμφωνουμε σίγουρα όλοι, ότι η Ελληνική γλώσσα έχει μεγάλο πλούτο, οπότε ας χρησιμοποιούμε όταν είναι δυνατόν καλύτερες εκφράσεις.

Ευχαριστώ.

Reaction score
53
Νομίζω πως είναι γνωστή ιστορικά πλέον εδω και χρόνια η "γονιδιακή" επιμειξία που υπέστησαν οι Ελληνες από την απαρχή τους μέχρι σήμερα.
(Τωρα ποιά θεωρείται η απαρχή τους είναι άλλο θέμα- ποοί ήσαν οι Ελληνες, ποιοί οι Μακεδόνες, ποιοί οι Θράκες ...κλπ!!!)
Και γονιδιακή επιμειξία επήλθε με Ρωμαίους, Σλάβους, Ιλυρριούς, Θράκες, Μακεδόνες, Ρωμανούς-ακρίτες!, Αραβες, Οθωμανούς, Αρβάνίτες, Φράγκους και τρέχα γύρευε!!!
Δεν θα αναλυσουμε το "γονιδίωμα" του Ελληνα, και δεν είναι εκεί το ζητούμενο σήμερα το να χαρακτηρίσει κάποιος κάποιον Ελληνα ανάλογα με το γονιδίωμα του.
Ελληνας χαρακτηρίζεται αυτός που έχει "αποδεχτεί" την ιστορία του, τον τόπο του, το DNA του, την "συνοδό" πίστη του και τα χάλια του!
Και Τούρκος το ίδιο.

Η Τουρκία στην Ευρώπη είναι άλλο θέμα!
Γεωγραφικά δεν ανήκει!!! τι να κάνουμε!
Εμάς δεν μας χωράει στο μυαλό μας!
Μας το χωράει η τσέπη μας???
Ιδού το θέμα!!
Μας το χωράει η ειρήνη μας!!!???
Αλλο θεμα!!

Τι μας "βολεύει" τελικά!!
-Να ησυχάσουμε από τις "ηλίθιες" και μερικώς "βαλτές" παρενοχλήσεις??? και να κοιμόμαστε ήσυχοι τα επόμενα χρόνια από κανένα πιθανό πολεμάκο (λες κι άμα ο Bush δεν ήθελε δεν θα το έκανε), εμείς και τα παιδιά μας???
-Η να χάσουμε λίγα λεφτουδάκια παραπάνω που θα μας έδιναν οι"μεγάλοι" της Ευρώπης μπάς και ξανακάνει η Αγγελοπούλου κανένα μπάμ με βεγγαλικά στην Αθήνα :wink:

P.S (Παρεπιπτόντως ο Οδυσσέας Ανδρούτσος ήταν Μουσουλμάνος!! αλλά στο Δημοτικό κουβέντα δεν μας είπαν εεεε!!)

V

VIDEOMIX

Guest
H ιστορία η δική σας και οχι η πραγματική.
Αντιθέτως εχουμε παραδείγματα οτι οι Ελληνίδες κράτισαν την ακεραιότητά τους και με τεράστιες θυσίες μάλιστα.
Η ιστορία που επικαλύσε ειναι σαν αυτή που μας λέει οτι ο Μεγαλέξανδρος ήταν γκέι, κάτι σαν βαλλιανάτος δηλαδή, οτι οι περισσότεροι αρχαίοι Ελληνες ήταν το ίδιο, οτι τα έχουμε κλέψει τα του πολιτισμού μας απο κάτι τυχάρπαστους ινδούς,φίνικες, άραβες των οποίων ουδένα όνομα υπάρχει!!!
Και ξέρουμε πολύ καλά απο που πηγάζει αυτή η προπαγάνδα. Αλλα δυστηχώς βρίσκουν και ντόπιους εδω να αναμασάνε και να μεταδίδουν τέτοιες γελιότητες. Αλλάξτε ρότα μερικοί βρε παιδιά. Μην γίνεσται φασίστες και μιλλάτε για καρατζαφέριδες φλωράκιδες και αλλους πολιτικούς η και βλακοπολιτικούς.
Κυττάξτε την Ελλάδα. Μόνο αυτήν.

Απ'ότι βλέπω με΄πρόλαβε και ενας φίλος.

Reaction score
1
Η ιστορία που επικαλύσε ειναι σαν αυτή που μας λέει οτι ο Μεγαλέξανδρος ήταν γκέι, κάτι σαν βαλλιανάτος δηλαδή, οτι οι περισσότεροι αρχαίοι Ελληνες ήταν το ίδιο
.
Tα ηθη και εθιμα στην αρχαιοτητα ηταν πολυ διαφορετικα απο οτι ειναι σημερα.Πραγματα που σημερα φανταζουν εξωφρενικα εκεινη την εποχη ηταν απολυτως φυσιολογικα. Ας μην ξεχναμε οτι τοτε δεν υπηρχε χριστιανισμος ο οποιος επεβαλε μια πολυ συντηρητικη δομη στην κοινωνια.

Οσο για τις επιμειξίες δυστυχως γινονταν οσο και αν δεν θελουμε να το παραδεχτουμε.Σε καποιες περιοχες λιγοτερο και σε αλλες περισσοτερο και γινονταν απο αρχαιοτατων χρονων.Αλλα μην ξεχναμε οτι οι αρχαιοι προγονοι μας ελεγαν οτι Ελληνας ειναι αυτος που κατεχει την Ελληνικη παιδεια.Επομενος καλο ειναι να αφησουμε τα γονιδια στην ακρη γιατι ακρη δεν προκειται να βγαλουμε.

Reaction score
1
Η ιστορία που επικαλύσε ειναι σαν αυτή που μας λέει οτι ο Μεγαλέξανδρος ήταν γκέι, κάτι σαν βαλλιανάτος δηλαδή, οτι οι περισσότεροι αρχαίοι Ελληνες ήταν το ίδιο,
.
Tα ηθη και εθιμα στην αρχαιοτητα ηταν πολυ διαφορετικα απο οτι ειναι σημερα.Πραγματα που σημερα φανταζουν εξωφρενικα εκεινη την εποχη ηταν απολυτως φυσιολογικα. Ας μην ξεχναμε οτι τοτε δεν υπηρχε χριστιανισμος ο οποιος επεβαλε μια πολυ συντηρητικη δομη στην κοινωνια.

Οσο για τις επιμειξίες δυστυχως γινονταν οσο και αν δεν θελουμε να το παραδεχτουμε.Σε καποιες περιοχες λιγοτερο και σε αλλες περισσοτερο και γινονταν απο αρχαιοτατων χρονων.Αλλα μην ξεχναμε οτι οι αρχαιοι προγονοι μας ελεγαν οτι Ελληνας ειναι αυτος που κατεχει την Ελληνικη παιδεια.Επομενος καλο ειναι να αφησουμε τα γονιδια στην ακρη γιατι ακρη δεν προκειται να βγαλουμε.

Υ.Γ Το ξαναγραφω γιατι εγινε λαθος στο quote sorry. :(

Reaction score
0
Εγώ θα έλεγα όχι μόνο "Εξω η Τουρκία από την Ευρωπαική Ένωση" αλλά έξω και η Ελλάδα από την Ευρωπαική Ενωση...

Τι ωραία που είμασταν με τις δραχμές... :x :x :(

V

VIDEOMIX

Guest
Η ιστορία που επικαλύσε ειναι σαν αυτή που μας λέει οτι ο Μεγαλέξανδρος ήταν γκέι, κάτι σαν βαλλιανάτος δηλαδή, οτι οι περισσότεροι αρχαίοι Ελληνες ήταν το ίδιο,
.
Tα ηθη και εθιμα στην αρχαιοτητα ηταν πολυ διαφορετικα απο οτι ειναι σημερα.Πραγματα που σημερα φανταζουν εξωφρενικα εκεινη την εποχη ηταν απολυτως φυσιολογικα.  Ας μην ξεχναμε οτι τοτε δεν υπηρχε χριστιανισμος ο οποιος επεβαλε μια πολυ συντηρητικη δομη στην κοινωνια.

Οσο για τις επιμειξίες δυστυχως γινονταν οσο και αν δεν θελουμε να το παραδεχτουμε.Σε καποιες περιοχες λιγοτερο και σε αλλες περισσοτερο και γινονταν απο αρχαιοτατων χρονων.Αλλα μην ξεχναμε οτι οι αρχαιοι προγονοι μας ελεγαν οτι  Ελληνας ειναι αυτος που κατεχει την Ελληνικη παιδεια.Επομενος καλο ειναι να αφησουμε τα γονιδια στην ακρη γιατι ακρη δεν προκειται να βγαλουμε.

Υ.Γ Το ξαναγραφω γιατι εγινε λαθος στο quote sorry. :(
Aυτά που λές ειναι ανυπόστατα, αυθαίρετα. Κάποιοι βλάκες ξένοι τα έχουν εφεύρει για να μειώσουν τα επιτεύγματα του λαού μας λόγο κατωτερότητας των προγώνων τους (βλέπε ζωικά όντα βορειας Ευρώπης και κυρίως η ζηλόφθονη περιούσια φυλή κάτω απ'την μικρά Ασία) :roll: και εσείς "κατάπιατε" την "παραμύθα". Και το τρελλό ειναι οτι σας αρέσει η υποτίμηση της φυλής σας!!!!! Εξωφρενικό, παράλογο, "περίεργο".

V

VIDEOMIX

Guest
Εγώ θα έλεγα όχι μόνο "Εξω η Τουρκία από την Ευρωπαική Ένωση" αλλά να έξω και η Ελλάδα από την Ευρωπαική Ενωση...

Τι ωραία που είμασταν με τις δραχμές... :x  :x  :(
Συμφωνώ με τον Japan. Και οχι μόνο για την δραχμή αλλα για πολλά άλλα που βλέπουμε και κυρίως για τα πολύ χειρώτερα που ακόμα δεν έχουν έρθει.

Reaction score
1
Φιλε VIDEOMIX δεν ξερω που τα εχεις διαβασει και τα παρουσιαζεις ετσι τα πραγματα,δηλαδη οτι ειναι ανυποστατα και αυθαιρετα.Αυτα ειναι γνωστα και εχουν διατυπωθει οχι μονο απο ξενους αλλα και απο Ελληνες ερευνητες,αρχαιολογους,πανεπιστημιακους.
Το να παραδεχεσαι οτι ειναι ετσι τα πραγματα δεν νομιζω οτι υποτιμας καμια φυλη και καμια κουλτουρα. Οι αρχαιοι προγονοι μας εχουν να επιδειξουν παρα πολλα πραγματα(τεχνες,γραμματα,θετικες επιστημες,ιατρικη κλπ) που εκαναν τον κοσμο καλυτερο και τους χρωσταμε πολλα αλλα το οτι εκαναν και πολλα ασχημα και πολλες κουτσουκελες και αυτο πρεπει να το παραδεχτουμε.

Καθολου εξωφρενικό, παράλογο ή περίεργο δεν ειναι.

V

VIDEOMIX

Guest
Αποδείξεις παρακαλώ. Απο την αρχαιότητα και οχι απο τους ντιντίδες η απο εβραίους υβριστές τάχαμου αρχαιολόγους ερευνητές.
Αποδείξεις μέσα απο κείμενα αρχαιοελληνικά φυσικά.
Τίποτε αλλο δεν ειναι απόδειξη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.728
Members
38.603
Νεότερο μέλος
g tv