Η ακουστικη μου αποδραση...!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Απάντηση: Η ηχητικη μου αποδραση...

γιατρε μεγια

ευχαριστω βρε Αργυριε..

1
το διπολο φορα 8αρι γουφερ οχι 10ρι, το ειχα και εγω σε ξανθο χρωμα

ΟΚ.

2 τα μοπαντ εχουν κατι στην μεσοτοιχια ?
αν οχι βαλει κατι
ας πουμε 2 μεγαλα μοπαντ

3 γκρεμισε κανα μισομετρο τους πλαινους τοιχους ,:143: καλο θα σου κανει

Αυτο νομιζω ειναι το σωστοτερο....ασε που και το δοκαρι το απο πανω και γω νομιζω οτι πρεπει να γκρεμιστει και μαζι με αυτο και ο αδερφος μου που μενει απο πανω...:143::143:

4 προσεχε γιατι το ρικοφον μαμουνιαζει ευκολα με τις υγρασιες

Τα Ρικοφον θα φυγουν και καποια στιγμη θα μπουν διαχυτες.

5 δεν σε εχω ξεχασει , σε κανα 20ημερο θα ειμαι κουμπωμενος
οποτε ελα για ακροαστικα:126:
οκ φιλαρακι...

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Για το σύστημα του Βλάση δεν έχω να πω και πολλά...
Απλά του εύχομαι να είναι καλά και να χαίρεται μ' αυτό όλες τις μουσικές που τον ταξιδεύουν.

Να' σαι καλά ρε φίλε.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.028

Κύριε συντονιστά εχω μια ερώτησης .....
Τα πίσω ηχεία που τα εχεις και δεν φαίνονται πουθενά?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Κύριε συντονιστά εχω μια ερώτησης .....
Τα πίσω ηχεία που τα εχεις και δεν φαίνονται πουθενά?
Πραγματι αγαπητο μελος...δεν φαινοντε....ειναι πισω απο την πορτα στην τελευταια φωτο

λεω τωρα πλακα πλακα να φτιαξω εναν δικαναλο classD 2 χ 200 και να τα ταισω ...εχω τοσα live hi def με πολυ παλαμακι......να μην τα ακουω ζορικα βρε παιντι μου?:143::138:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.028

Πραγματι αγαπητο μελος...δεν φαινοντε....ειναι πισω απο την πορτα στην τελευταια φωτο

λεω τωρα πλακα πλακα να φτιαξω εναν δικαναλο classD 2 χ 200 και να τα ταισω ...εχω τοσα live hi def με πολυ παλαμακι......να μην τα ακουω ζορικα βρε παιντι μου?

Aν με ξαναβρίσεις ετσι θα σου κάψω τον krell.:142::143::141:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Θες να σου δείξω?
Για τραβα και συ πιλοτε καμια ωραια φωτο ξανα και ριχτηνα στο κονακι μας για σε εχουμε να σε καμαρωνουμε...αντε-αντε...και θελω και κοντινες απο τον SANSUI νεαρουλι μου ...και αμα τον ανοιγες κιολας μεσα.......ωραια που θα ητανε!!!!!!:143::143:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Θες να σου δείξω?
οχι βρε σκασμενο ....δεν θελουμε ...μια χαρα μου τα λεει το ενισχυτακι μου....γιατι να το φουρκισουμε?????:142::137::137:

Reaction score
70
Re: Η ηχητικη μου αποδραση...

Πολύ ωραία μηχανήματα άλλα εγώ θέλω να ρωτήσω δύο πράγματα.

1.Γιατί τα ηχεία δεν έχουν γίνει ακόμα ενεργά??
2.Γιατί δεν υπάρχει μηχάνημα για room correction??

:142::143::135::138:

D

Deleted member 23222

Guest

Τωρα για το Perla το αλατι δεν το ηξερα μαστορα μου.....για τα καρβουνα συμφωνω στο οτι μπηκαν φυλα ανθρακα κατα την κατασκευη.
Το αλάτι είναι έντονα διαβρωτικό...
Η γείωση που περιγράφεις,έτσι όπως τη περιγράφεις,είναι μόνο για το σπίτι...δεν είναι δόκιμο να έχεις ξεχωριστή γείωση...παρά μόνο αν έχεις...ξεχωριστό ρολόι για το σύστημα σου...δε νομίζω...ε?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Απάντηση: Re: Η ηχητικη μου αποδραση...

Πολύ ωραία μηχανήματα άλλα εγώ θέλω να ρωτήσω δύο πράγματα.

1.Γιατί τα ηχεία δεν έχουν γίνει ακόμα ενεργά??
2.Γιατί δεν υπάρχει μηχάνημα για room correction??
1--δυστυχως δεν το κατεω το αθλημα αλλα σιγουρα κατι με τρωει ...στο μελλον ομως ειλικρινα θελω να το ψαξω και σιγουρα καποια στιγμη θα το κανω.....ειναι και αυτος ο παλιεαρ που με μπριζωνει συνεχεια οποτε.......

2--εγιναν καποια στιγμη καποιες μετρησεις του χωρου αλλα βλεπεις οταν ειναι σαλονι ειναι κομματακι δυσκολο να γινουν οι σωστες επεμβασεις στα λαθη του χωρου.....αχ αυτο το dedicated room ...ποσο θα το ηθελα!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Το αλάτι είναι έντονα διαβρωτικό...
Η γείωση που περιγράφεις,έτσι όπως τη περιγράφεις,είναι μόνο για το σπίτι...δεν είναι δόκιμο να έχεις ξεχωριστή γείωση...παρά μόνο αν έχεις...ξεχωριστό ρολόι για το σύστημα σου...δε νομίζω...ε?

Ναι...η γειωση ειναι για το σπιτι και δεν υπαρχει ξεχωριστο ρολοι για το συστημα...απλα 3 ρελεδες ανεξαρτητοι με καλωδιο αξιοπιστο και τρια σουκο αποκλειστικα για το συστημα ...thats all ....:114:

Reaction score
70
Re: Απάντηση: Re: Η ηχητικη μου αποδραση...

1--δυστυχως δεν το κατεω το αθλημα αλλα σιγουρα κατι με τρωει ...στο μελλον ομως ειλικρινα θελω να το ψαξω και σιγουρα καποια στιγμη θα το κανω.....ειναι και αυτος ο παλιεαρ που με μπριζωνει συνεχεια οποτε.......

2--εγιναν καποια στιγμη καποιες μετρησεις του χωρου αλλα βλεπεις οταν ειναι σαλονι ειναι κομματακι δυσκολο να γινουν οι σωστες επεμβασεις στα λαθη του χωρου.....αχ αυτο το dedicated room ...ποσο θα το ηθελα!!!!!
Θέλω να σου δώσω μια συβουλή!!!! Όταν με το καλό κάνεις ενεργά τα 802 να κάθεσαι στον καναπέ με ένα ποτήρι δροσερό νερό δίπλα....:114:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η ηχητικη μου αποδραση...

Θέλω να σου δώσω μια συβουλή!!!! Όταν με το καλό κάνεις ενεργά τα 802 να κάθεσαι στον καναπέ με ένα ποτήρι δροσερό νερό δίπλα....:114:
Οχι βρε πουλακι μου.....μην μου λες τετγια.....ασε γιατι εχουμε στερεψει απο φραγκα γαμωτι μου!!!!!!

Τοση ηττα λες να παθω .....και τα λεει ο ΕΑΡ... καντα και θα σου φυγει το κλαπετο!!!!!!

Βαστγιεμαι-βαστγιεμαι...πως λεμε αντιτιθεμαι ενα πραμα !!!!!

Για την ωρα ετσι!!!!!:143::143::143:

Reaction score
70
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η ηχητικη μου αποδραση...

Οχι βρε πουλακι μου.....μην μου λες τετγια.....ασε γιατι εχουμε στερεψει απο φραγκα γαμωτι μου!!!!!!

Τοση ηττα λες να παθω .....και τα λεει ο ΕΑΡ... καντα και θα σου φυγει το κλαπετο!!!!!!

Βαστγιεμαι-βαστγιεμαι...πως λεμε αντιτιθεμαι ενα πραμα !!!!!

Για την ωρα ετσι!!!!!
Εφόσον κάνεις ψηφιακή ενεργή πολυενίσχυση κάποια πράγματα από το σύστημα δεν χρειάζονται. Για παράδειγμα μπορούν να πάρουν πόδι το cd player,ο προενισχυτής και..... τα υλικά του crossover.

Όποτε με τα χρήματα που θα εξοικονομήσεις από αυτά που είπα παραπάνω μπορεί να φτάσουν για την μετατροπή, ίσως και να περισέψουν. Χτυπάς ένα μηχανάκι σαν αυτό που έγραψα στο θέμα παρακάτω και είσαι άρχοντας. Παίρνεις και 2 ακόμα krell με τα ρέστα....

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=88541

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Πεστα Χρυσοστομε να αγιασει το στομα σου.
Τον εχω φαει να δωσει την παλιατζουρα (AMR-Modwright):409:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Πεστα Χρυσοστομε να αγιασει το στομα σου.
Τον εχω φαει να δωσει την παλιατζουρα (AMR-Modwright)
:111::111:

Κουβέντες που θα σημάνουν το τέλος μιας φιλίας...

:143:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.997
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell