Η ακουστικη μου αποδραση...!!!!!!!!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Η ηχητικη μου αποδραση...

Πες τα Μάνοοοοοοοοοοοοοο!!!
Με τα χρήματα θα πάρεις βαρβάτο DAC, κανένα παθητικό με μετασχηματιστάκια και θα σου μείνουν και ρέστα για σκληρούς δίσκους!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Απάντηση: Η ηχητικη μου αποδραση...

Βλα....θες να παιξουμε ξανα μαζι η δεν μου μιλας πια?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Βλα....θες να παιξουμε ξανα μαζi η δεν μου μιλας πια?
Οχι ΡΕ.......θα παιζω παιρνω φορα γαιδουρα μονο με τον Μαρκου!!!!!:143::143:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Απάντηση: Re: Η ηχητικη μου αποδραση...

Πες τα Μάνοοοοοοοοοοοοοο!!!
Με τα χρήματα θα πάρεις βαρβάτο DAC, κανένα παθητικό με μετασχηματιστάκια και θα σου μείνουν και ρέστα για σκληρούς δίσκους!
Βρουτε....σε χωριζω και σενα!!!!!!:143::143:

Θα παρω μια Metric Hallo ....ΡΕ..ειπα και ελλαλησα!!!!!!

:116::116:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Η ηχητικη μου αποδραση...

Α μπράβο! Θα σε συμπαθήσει επιτέλους κι αυτός ο CostasEAR να μη στη λέει σε κάθε του post!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.343

Πεστα Χρυσοστομε να αγιασει το στομα σου.
Τον εχω φαει να δωσει την παλιατζουρα (AMR-Modwright):409:
άσε ρε μάνο, δε γίνεται ν'αλλάξεις γριά π....α,

κι εγώ τα ίδια του λέω, αλλά .... στου χαλιεντά την πόρτα, πάρε την πόρτα και φύγε!:143::138::137:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.343

άμα πάρει μέτρικ, θα τον εσκίσω....:143::135::138::137:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Μετα απο εν μερει καποιες μελετες(εγινε μετρηση χωρου)επεσε το πρωτο προιον απο την VICOUSTIC το Flexi Wood A50.

Flexi Wood A50 is a panel dedicated to the control of medium and medium-low frequencies. It acts simultaneously as an absorber and a reflector, controlling excess energy in a room without compromising its ambience. This helps to create listening spaces with a natural, bright sound.

The panel's revolutionary design is further enhanced by the addition of a wood surface. Long known for its excellent acoustic properties, the wood also adds elegance and modernity to the panel, making it suitable for use in any type of space.

The Flexi Wood panel is available in two different thicknesses for use in different frequency ranges. Flexi Wood A50 is designed to perform to maximum effect between 400 and 1250 Hz.

Eδω και μια εβδομαδα εχουν τοποθετηθει και........αυτο που εισπραττω ειναι αυτο που ζητουσα,αυτο που θα ηθελα να βελτιωθει στον χωρο μου!!!!!

Αρχικα αυτο που με συνεπαιρνει ειναι η αμμεσοτητα που αισθανομαι ακουγοντας πολλα κομματια που γνωριζω,αισθανομαι οτι εν μερει καποιος αντιλαλος,καποιες ανακλασεις που πριν τις ενοιωθα εντονες τωρα εχουν περιοριστει σημαντικα ...........

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Mην μου πειτε.....παει γαντι με τα ηχειακια μου!!!!!!!!!!!!!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.734

Βλαση, φανταζομαι οτι αυτη η μικρη διαφορα αναμεσα στο δεξι κ το αριστερο καναλι που ειχαμε "δει", δεν πρεπει να υπαρχει πια. Να τη χαιρεσαι τη συστηματαρα σου φιλε :607:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Βλαση, φανταζομαι οτι αυτη η μικρη διαφορα αναμεσα στο δεξι κ το αριστερο καναλι που ειχαμε "δει", δεν πρεπει να υπαρχει πια. Να τη χαιρεσαι τη συστηματαρα σου φιλε :607:
Οχι Παντελο......εχει βελτιωθει σημαντικα....ασε που εχω φερει αρκετα ποιο μπροστα τα ηχεια οποτε απεγκλωβιζεται περισσοτερο ο ηχος απο το δεξιο καθετο δοκαρι και πραγματικα τα αποτελεσματα ειναι ακουστα!!!!!!!!Δοξασι ο Κυριος...δοξασι!!!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.343

μπράβο βλάση μου! είσαι στο σωστό δρόμο φιλαράκι, στο υπογράφω!

και πανέμορφο το υλικό αυτό! ωραίος!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Εδω εχει γινει και μια σημαντικη αλλαγη στα του Home Cinema.....μπκηκε το κτηνακι της Pioneer LX83 με Full HD ηχο οπου κλαινε μανες!!!!!
Σε ταινιες η Videos μουσικα με ηχο DTS Master Audio δια μεσου καρτας γραφικων ΑΤΙ 6970 και Hdmi 1.4 οι ηχοι που βγαινουν ειναι συγκλονιστικα καταιγιστικοι!!!!!!!!!!!!

Βεβαια το μεπτο σημειο ειναι τα ρευματα του Πιονερου........δηλαδη δεν οδηγει το γαιδουρινο κεντρικο ΗΤΜ1 και ειμαι καποια στιγμη για καποιον τελικο 2χ200 για να οδηγησω το θεριο!!!!

Live του Phill Cllins στο Παρισι με κλειδωμενο dts ma σου ερχεται ανατριχιλα.......εισαι μεσα με τα μπουνια στο σταδιο και ακους κατι χιλιαδες κοσμου μεσα στο σαλονι!!!!!!!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.997
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell