Η ακουστικη μου αποδραση...!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Απάντηση: Η ηχητικη μου αποδραση...

Σ ωραίοςςςςςςςςςς!
Εσυ νεαρε μου τι θα γινει......θα ερθεις για κανενα μπανιο ......εχουμε και φρεντους και καλαμαρακια και φυσικα εκλεπτυσμενα κωλαρακια στο παραλια μας....

Λοιποοοοοοονννννν?????????????

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.285

Σε ταινιες η Videos μουσικα με ηχο DTS Master Audio δια μεσου καρτας γραφικων ΑΤΙ 6970 και Hdmi 1.4 οι ηχοι που βγαινουν ειναι συγκλονιστικα καταιγιστικοι......

....Live του Phill Cllins στο Παρισι με κλειδωμενο dts ma σου ερχεται ανατριχιλα.......εισαι μεσα με τα μπουνια στο σταδιο και ακους κατι χιλιαδες κοσμου μεσα στο σαλονι!!!!!!!
Καλά κάτσε να σου έρθω απο εκεί να βάλω τις δικές μου σκηνές αναφοράς και να σου πω πόσα λάθη έχεις:116:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Καλά κάτσε να σου έρθω απο εκεί να βάλω τις δικές μου σκηνές αναφοράς και να σου πω πόσα λάθη έχεις:116:
Μακαρι..............για να μου δοθει η ευκαιρια να τα διορθωσω!!!!!!!!!!!!!:410:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.734

Εσυ νεαρε μου τι θα γινει......θα ερθεις για κανενα μπανιο ......εχουμε και φρεντους και καλαμαρακια και φυσικα εκλεπτυσμενα κωλαρακια στο παραλια μας....

Λοιποοοοοοονννννν?????????????
...να δω μηπως κατεβουμε μαζι με τον g, εχεις τον τροπο σου να πλασαρεις την τουριστικη πλευρα της Κορινθου καλυτερα κ απο σποτακι του Υπουργειου Τουρισμου ρε μπαγασα :107:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.033
Re: Απάντηση: Η ηχητικη μου αποδραση...

Mην μου πειτε.....παει γαντι με τα ηχειακια μου!!!!!!!!!!!!!
Mε αυτα ναι , παει γαντι!

τωρα που θα τα δωσεις ομως , θα πρεπει να τα ξανασυνδυασεις.....
Πολυ καιρο τα κρατησες Κορινθιε...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Βεβαια δεν θελω να παραλλειψω και κατι αλλο που θεωρω πολυ σημαντικο στην διαφοροποιηση που εχω στον ηχο του συστηματος μου .......την στηριξη του ηχειου μου!!!!!!!!!!!

Δηλαδη ....μεχρι πριν 1 μηνα τα 802 καθονταν επανω σε αντικραδασμικα της AKTYNA.....ειχα δεν σας κρυβω καποιους προβληματισμους σχετικα με τον ηχο μου με το κυριοτερο το ηχητικο κεντρο οπου ειχα ενα πολυ αυστηρο Sweet spot και την μεσαια μου περιοχη να νοιωθω οτι εγκλωβιζεται εξαιτιας του χωρου(ετσι φανταζομουν) ομως δεν μπορουσα να πιστεψω οτι μπορει να επαιζαν ρολο οι αντικραδασμικες βασεις......μετα απο προτροπη και του καλου μου φιλου του Βασιλη του Χουρμουζιαδη και του Μακη 1973 πηρα τις μαμισιες που βγαζει η B&W ......εδω τωρα τι να σας γραψω.......μαλλον θα με κοροιδεψετε κωλοπαιδα..........και τα εχει γραψει αυτος ο ΕΑΡ σε αλλο section περι αντικραδασμικων και μηχανικης γειωσης..........

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

...να δω μηπως κατεβουμε μαζι με τον g, εχεις τον τροπο σου να πλασαρεις την τουριστικη πλευρα της Κορινθου καλυτερα κ απο σποτακι του Υπουργειου Τουρισμου ρε μπαγασα :107:
Εχω παιδια να μεγαλωσω.........και ο Δημαρχος πληρωνει καλα!!!!!!!!!!!!!!!:143:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.141

Mην μου πειτε.....παει γαντι με τα ηχειακια μου!!!!!!!!!!!!!
Με τα ''ηχειάκια'' ναι, με την οθόνη όχι! Δεν είχε μαύρα; :119:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Oι μαμησιες ακιδες-γκουμουτσες ειναι αυτες.....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Με τα ''ηχειάκια'' ναι, με την οθόνη όχι! Δεν είχε μαύρα; :119:
Μονο σοκολα αλλα δεν --τρωγωντουσαν---στο ματι!!!!!!!!!!!:135:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Το ποιο τρελλο-κουλο που θα ηθελα να σταθω ηταν το sweet spot στην θεση ακροασης.....δηλαδη αυτο που με ενοχλουσε και ειλικρινα ηταν εκνευριστικο ηταν το ηχητικο κεντρο....
Δηλαδη λιγους ποντους να κουνιομουν δεξια η αριστερα ακουγα αμεσως το αναλογο ηχειο .....κυριολεκτω παιδια....μαρτυρας μου και ο φιλαρακος ο Μανος που του εκανε εντυπωση μιας και ο ιδιος αντιλαμβανοταν το ιδιο προβλημα.....βαζοντας τις ακιδες ΞΑΦΝΙΚΑ νοιωθω το κεντρο μου να εχει ισα με ενα μετρο εμβελεια στην θεση ακροασης....σε καμια περιπτωση οσο και αν κουνιομουν λιγο δεξια η αριστερα δεν το εχανα.....
Τωρα αν θελετε να μιλησουμε και για το ανοιγμα της εικονας στην μεσαια περιοχη εδω τι να πω.......απλα απιστευτη εξελιξη εως και αναπαντεχη θα ελεγα με μια μονο αλλαγη αυτη των ακιδων!!!!
Η μεσαια απεριοχη ακουγοντας καποιες εγγραφες απεκτησε εστιαση ακριβειας και στησιματος .....σιγουρα εχει ανεβει η εικονα μου ποιο ψηλα.....δεν υπερβαλλω βρε παιδια οσο και αν ακομα δεν μπορω να το χωνεψω...
Να ξεκαθαρισω οτι οι ακιδες αλλαχτηκαν πολυ πριν μπουν τα Vicoustic ......

Eιναι δυνατον??
Μπορει να αλλαζει τοσο το ακουσμα λογω στηριξης??
Και παροτι δεν ειμαι στενομυαλος μαλακας εντουτοις ακομα δεν μπορω να χωνεψω πως ειναι δυνατον η στηριξη να παιζει τοσο ουσιαστικο και καθοριστικο ρολο!!!!!!!!!!!
Να πω επισης οτι στο δαπεδο υπαρχουν πλακακια επανω σε περλομπετο!!!!!!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.734

στο επιπεδο το που ειναι το συστημα σου, το fine tuning και ειδικα τα αντικραδασμικα, ειναι λογικο να δινει αισθητες διαφορες.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.041

Μεγειές Βλάσση καλοάκουστα.
Τώρα για τις ακίδες κάπου πάει ο νους μου , αλλά περιμένω τους ear, κόγια , να μιλήσουν πρώτοι.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Και παροτι δεν ειμαι στενομυαλος μαλακας εντουτοις ακομα δεν μπορω να χωνεψω πως ειναι δυνατον η στηριξη να παιζει τοσο ουσιαστικο και καθοριστικο ρολο!!!!!!!!!!!
Κανείς δεν σε είπε ποτέ στενόμυαλο:405::405::405:

Reaction score
4.812
Re: Η ηχητικη μου αποδραση...

ρε συ !!!
εισαι θεος !!!
εαν δεν κανω λαθος οι φωτο απο τις ακιδες ειναι δικες μου ...

Reaction score
15.543

Μεγειές Βλάσση καλοάκουστα.
Τώρα για τις ακίδες κάπου πάει ο νους μου , αλλά περιμένω τους ear, κόγια , να μιλήσουν πρώτοι.
Για να μην πεις καμια μ@λ@κ%^#^%^% :116:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.381

Eιναι δυνατον??
είναι δυνατόν να ΜΗΝ αλλάζει το άκουσμα λόγω στήριξης?

(ε, άμα είσαι κουφός όλα είναι δυνατά...)

Reaction score
15.543

Καλοριζικα Βλαση.......

.......η περιποιηση χωρου ειναι απο τα βασικα στο ηχητικο αποτελεσμα......
ειδικα εαν το πας σιγα σιγα ....ξερεις τι φτιαχνεις και εν μερη πιθανο αποτελεσμα....ειναι οτι καλυτερο....

Για τις ακιδες τι να πεις !!!!!!.....τι ειχες πριν ?...για βαλε μια φωτο

....για τον pioneer τι να πεις.......ωραιο μηχανακι με ολα τα καλουδια επεξεργασιας...δικτυου κ.λ.π. με ωραια σινεματζιδικη ατμοσφαιρα ....

Reaction score
15.543

Το ποιο τρελλο-κουλο που θα ηθελα να σταθω ηταν το sweet spot στην θεση ακροασης.....δηλαδη αυτο που με ενοχλουσε και ειλικρινα ηταν εκνευριστικο ηταν το ηχητικο κεντρο....
Δηλαδη λιγους ποντους να κουνιομουν δεξια η αριστερα ακουγα αμεσως το αναλογο ηχειο .....κυριολεκτω παιδια....μαρτυρας μου και ο φιλαρακος ο Μανος που του εκανε εντυπωση μιας και ο ιδιος αντιλαμβανοταν το ιδιο προβλημα.....βαζοντας τις ακιδες ΞΑΦΝΙΚΑ νοιωθω το κεντρο μου να εχει ισα με ενα μετρο εμβελεια στην θεση ακροασης....σε καμια περιπτωση οσο και αν κουνιομουν λιγο δεξια η αριστερα δεν το εχανα.....
Το σπαστικο στην εικονα ειναι αυτο......

Εαν εστω και λιγο το εχεις φτιαξει εισαι θεος.....:112:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Η ηχητικη μου αποδραση...

Τωρα αν θελετε να μιλησουμε και για το ανοιγμα της εικονας στην μεσαια περιοχη εδω τι να πω.......απλα απιστευτη εξελιξη εως και αναπαντεχη θα ελεγα με μια μονο αλλαγη αυτη των ακιδων!!!!
Η μεσαια απεριοχη ακουγοντας καποιες εγγραφες απεκτησε εστιαση ακριβειας και στησιματος .....σιγουρα εχει ανεβει η εικονα μου ποιο ψηλα.....δεν υπερβαλλω βρε παιδια οσο και αν ακομα δεν μπορω να το χωνεψω...
Να ξεκαθαρισω οτι οι ακιδες αλλαχτηκαν πολυ πριν μπουν τα Vicoustic ......

Eιναι δυνατον??
Να πω επισης οτι στο δαπεδο υπαρχουν πλακακια επανω σε περλομπετο!!!!!!
Με γεια παληκαρι μου!!!:610:

Φανταστικα νεα Βλαση μας!!!!!!Μπραβο μεγαλε Κορινθιε!!!

Οταν μιλουσα για τη σωστη και μελετημενη οσο γινεται καλυτερα στηριξη μηχανηματων και ηχειων, δεν ηθελαν να πιστεψουν διαφοροι φιλοι τι μπορει να κανει μια καλα μελετημενη στηριξη σε ενα καλο συστημα.

Ελεγα παντοτε οτι τα μεγαλα και καλοστημενα συστηματα ειναι μεγεθυντικοι φακοι και ''ακουνε'' σε οτι τους κανεις. Οσο πιο καλα στημενο ειναι ενα συστημα τοσο πιο πολυ την ''ακουει'' με οτι του αλλαζουμε. Εως τεραστιες διαφορες που σοκαρουν.

Ξερω ακριβως τι λες Βλαση μας και συμφωνω απολυτως με την επιλογη σου.

Χαιρομαι που η νεα σου στηριξη σε ικανοποιησε και σου εδωσε χαρα.Αυτες οι χαρες μας κρατανε ζωντανους και KRELLαμενους!!:112::442::444:

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.008
Members
38.275