Η προσπάθεια μου

Reaction score
1.315
αλλά εγώ σε σαλόνι μόνο τηλεόραση θα έβαζα.
Αλέξανδρε λίγες οι ίντσες όταν λειτουργεί και ταυτόχρονα πολλές οι ίντσες μαυρίλας όταν δεν λειτουργεί.
Έχει ευκολίες πάρα πολλές αλλά όταν ακούω μουσική δεν μπορώ να βλέπω αυτό το πράγμα μπροστά μου.
Έφτασα στο παρα 5 να πάρω μια αξιοπρεπή full aray sony bravia 85 αλλά τελευταία στιγμή το ακύρωσα.

Reaction score
1.972
Μήπως να πας μια και καλή σε UST με οθόνη που θα σηκώνεται από πίσω από το έπιπλο;

Reaction score
6.221
Αλέξανδρε λίγες οι ίντσες όταν λειτουργεί και ταυτόχρονα πολλές οι ίντσες μαυρίλας όταν δεν λειτουργεί.
Έχει ευκολίες πάρα πολλές αλλά όταν ακούω μουσική δεν μπορώ να βλέπω αυτό το πράγμα μπροστά μου.
Έφτασα στο παρα 5 να πάρω μια αξιοπρεπή full aray sony bravia 85 αλλά τελευταία στιγμή το ακύρωσα.
Σεβαστό αν και διαφωνώ. 😉

Reaction score
168
Αγόρασα πριν από 3 μήνες μια απλή ηλεκτρική Comtevision MCE9106. Είναι η πρώτη μου οθόνη και δεν είμαι πολύ απαιτητικός χρήστης αλλά είμαι ευχαριστημένος με το οπτικό αποτέλεσμα και με μια, όχι πολύ επισταμένη, μελέτη δεν εντόπισα ζάρες. Προβάλω έναν LED Benq 690ST. Έχουμε αντικαταστήσει πλήρως την τηλεόραση πλέον, ακόμα και για ειδήσεις :)

Attachments

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.985
  1. Πάρε καλή μεγάλη τηλεόραση
  2. Πάρε φτηνό ηλεκτρικό πανί σε λίγο μεγαλύτερη διάσταση από την τηλεόραση
  3. Πούλα τον προβολέα
  4. Όταν θες να ακούσεις μουσική, κατέβαζε το πανί για να κρύβει τη μαυρίλα
  5. Bonus: τυπώνεις ό,τι θες πάνω στο πανί (έργο τέχνης, poster εμψύχωσης, φωτό του @Zizik) και το θαυμάζεις
  6. Όλα εγώ πχια...

Reaction score
1.315
Παίζει να βάλεις σταθερή;
Όχι δεν νομίζω να υπάρχει η επιλογή σταθερής.
Εκεί που θεωρητικά θα έμπαινε οθόνη είναι το μόνο μέρος που μπορεί να μπει η τηλεόραση.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.882
Χθες πήγα Κωτσόβολο στη Λ. Βουλιαγμένης. Έχει ένα stand με τρείς μεγάλες Samsung. 83", 85" & 98". Όλες τεράστιες, αλλά η 98άρα είναι ένα άλλο επίπεδο. Κάθεσαι στο μέτρο και λες WOW.

Θα λύσει πολλά προβλήματα, είναι ο φθηνότερος τρόπος μεγάλης - καλής εικόνας, αλλά......
Είναι ένα μαύρο τέρας, γυαλίζει, και αν δεν συνδικαστεί με ένα σχέδιο στον τοίχο που να την εξαφανίζει ή τουλάχιστον να την κολακεύει και να μην ενοχλεί όταν δεν παίζει, δεν θα έχει καμία διαφορά με έναν τεράστιο μαύρο καθρέφτη που πιάνει όλο τον τοίχο.

Θέλει σκέψη, δουλειά και χρήμα αλλιώς μπορεί πολύ εύκολα να είναι μια αηδία, να χαλάσει το δωμάτιο και γενικά όλο το χώρο αν μιλάμε για σαλόνι - κουζίνα - τραπεζαρία.

Last edited:

Reaction score
11.633
Είναι ένα μαύρο τέρας, γυαλίζει, και αν δεν συνδικαστεί με ένα σχέδιο στον τοίχο που να την εξαφανίζει ή τουλάχιστον να την κολακεύει και να μην ενοχλεί όταν δεν παίζει, δεν θα έχει καμία διαφορά με έναν τεράστιο μαύρο καθρέφτη που πιάνει όλο τον τοίχο.
Μόνο εμένα δεν ενοχλεί αυτό;

alexis

Reaction score
31.882
Μόνο εμένα δεν ενοχλεί αυτό;
Εμένα με χαλάει απίστευτα καθώς απεχθάνομαι ότι γυαλίζει, και ότι είναι μαύρο και αποτελεί εσωτερικό στοιχείο του σπιτιού. Θέλει ιδιαίτερη μελέτη - σχεδίαση ώστε να προσαρμοστεί κατάλληλα. Επιπλέον ο χώρος πρέπει να είναι μεγάλος. Κοινόχρηστος μικρός χώρος με ένα τοίχο όλο μαύρο δεν πάνε παρέα για μένα. Αν είναι μεγάλο δωμάτιο θα φιλοξενηθεί καλύτερα. Μεγάλο εννοώ 50m2 μόνο το σαλόνι.

Σε μικρότερες κατοικίες που οι ένοικοι αρέσκονται σε σκούρες εσωτερικές αποχρώσεις η ενσωμάτωση θα είναι αρκετά ευκολότερη. Αν δε η εσωτερική διακόσμηση φέρνει σε studio ή βιομηχανικό style ακόμα καλύτερα.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.595
Εμένα με χαλάει απίστευτα καθώς απεχθάνομαι ότι γυαλίζει, και ότι είναι μαύρο και αποτελεί εσωτερικό στοιχείο του σπιτιού. Θέλει ιδιαίτερη μελέτη - σχεδίαση ώστε να προσαρμοστεί κατάλληλα. Επιπλέον ο χώρος πρέπει να είναι μεγάλος. Κοινόχρηστος μικρός χώρος με ένα τοίχο όλο μαύρο δεν πάνε παρέα για μένα. Αν είναι μεγάλο δωμάτιο θα φιλοξενηθεί καλύτερα. Μεγάλο εννοώ 50m2 μόνο το σαλόνι.

Σε μικρότερες κατοικίες που οι ένοικοι αρέσκονται σε σκούρες εσωτερικές αποχρώσεις η ενσωμάτωση θα είναι αρκετά ευκολότερη. Αν δε η εσωτερική διακόσμηση φέρνει σε studio ή βιομηχανικό style ακόμα καλύτερα.
ε βάλε ένα ....σεμεδάκι και συ :p

1700821437685.jpeg

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.109
Χθες πήγα Κωτσόβολο στη Λ. Βουλιαγμένης. Έχει ένα stand με τρείς μεγάλες Samsung. 83", 85" & 98". Όλες τεράστιες, αλλά η 98άρα είναι ένα άλλο επίπεδο. Κάθεσαι στο μέτρο και λες WOW.

Θα λύσει πολλά προβλήματα, είναι ο φθηνότερος τρόπος μεγάλης - καλής εικόνας, αλλά......

Θέλει σκέψη, δουλειά και χρήμα αλλιώς μπορεί πολύ εύκολα να είναι μια αηδία, να χαλάσει το δωμάτιο και γενικά όλο το χώρο αν μιλάμε για σαλόνι - κουζίνα - τραπεζαρία.
Κουρτινουλα:

3.jpg

1.jpg

ή και

2.jpg

Ουτε εμενα με χαλαει παντως, αν την βαλεις καπως ωραια:

4.jpg

alexis

Reaction score
31.882
Ουτε εμενα με χαλαει παντως, αν την βαλεις καπως ωραια:
Για αυτό είπα θέλει δουλειά. Με προϋποθέσεις θα το σκεφτόμουν και εγώ.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.868
Δεν με χαλάει η μεγάλη μαύρη επιφάνεια αν βρεις έξυπνους τρόπους να φτιάξεις ντεκόρ όπως δείχνει παραπάνω ο Akis_G.
Περί ορέξεως θα μου πείτε αλλά ιδανικά οι ξύλινες επιφάνειες μ' αρέσουν..
Θα συμφωνήσω με τον Alex όμως πως χρειάζονται τετραγωνικά και ιδανικά ''αέρας'' στον τοίχο που θα μπει η tv διαφορετικά έχεις κατά κάποιο τρόπο δεμένα χέρια.. ;)
Εκτός αν βρεθεί τρόπος να την ''κρύβεις.. ''

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.899
Members
38.383
Νεότερο μέλος
Alesta