- Reaction score
- 82.056
οδηγός ήμουν....άρα...με χρωστάνε οι γριές...δεν τις χρωστάωρέϊ σεβασμό στις κ…γριές , δεν ήσουν πρόσκοπος εσυ ;![]()

οδηγός ήμουν....άρα...με χρωστάνε οι γριές...δεν τις χρωστάωρέϊ σεβασμό στις κ…γριές , δεν ήσουν πρόσκοπος εσυ ;![]()
Στους οδηγούς τότενες δεν είχε μόνο κουριτσα ;;;οδηγός ήμουν....άρα...με χρωστάνε οι γριές...δεν τις χρωστάω![]()
είχα την ξαδέλφη μου εκεί αρχηγό....Στους οδηγούς τότενες δεν είχε μόνο κουριτσα ;;;![]()
![]()
Αύριο??Αύριο θα σου πω όταν θα έρθει ο Μανώλης να τη βάλουμε στον τοίχο . Από 110" στις 85 να δούμε πως θα πάει αυτό.
Μια χαρα θα πάει!!! Θα μας τα πεις και εσύ!!! Ωραια επιλογή TV. Θέλω να μου πεις τι διαφορά κάνει το vision! Πες στο Μανώλη να το συμπεριλάβει στη ρυθμιση!!Αύριο θα σου πω όταν θα έρθει ο Μανώλης να τη βάλουμε στον τοίχο . Από 110" στις 85 να δούμε πως θα πάει αυτό.
I max είδα μέσω του Bravia core της streaming υπηρεσίας της Sony η οποία μαμαμάει και δέρνει. Ειδικά εάν ενεργοποιήσεις το pure stream (θέλει 100 mbps minimum) παίζει uncompressed 4K hdr με ήχο είτε Atmos είτε Dts HD MA επίσης uncompressed. Εάν κυκλοφορήσει επίσημα θα γίνω συνδρομητής χθες. Είναι σαν να βλέπεις 4K blu ray.Δυο σχολια αν μπορεις να μας γραψεις τις εντυπωσεις εαν εχεις δει ταινια σε imax Υπαρχει διαφορα ?
Επισης σε σχεση με την x900h αξιζει η αγορα σε θεμα ποιοτητας της εικονας ?
Σε sdr την έχω όλη μετά στο 5 , οτιδήποτε περισσότερο σε χτυπάει στα μάτια.Προσωπικά σε παλιότερο μοντέλο το brightness το έχω στο 15, παραπάνω με τυφλώνει το βράδυ, ειλικρινά δεν αντέχεται...
5 !!!Σε sdr την έχω όλη μετά στο 5 , οτιδήποτε περισσότερο σε χτυπάει στα μάτια.
Αυτό είναι τώρα με φωτεινότητα 5.
Σου στέλνω inbox περισσότερες φωτό από Bravia core να μη σπαμάρω εδώ. Πραγματικά είναι απίστευτη η ποιότητα που βλέπω. Κρίμα που οι 85" μίνι λέντ δεν υπάρχουν στα καταστήματα για απευθείας συγκρίσεις να τις δει ο κόσμος.Τωρα που βλεπω το μεγεθος και τη ποιοτητα εικονας , ενω σκεφτομουν να παρω 77 oled μπαινω σε δευτερες σκεψεις !
Στο sdr τυφλώνει , για αυτό την μέρα το έχω στο 5 και την νύχτα στο min.Δεν σε τυφλώνει;
Εννοώ επειδη είχες εμπειρία με τον προβολέα, πως σου φαίνεται τώρα με τόσο πολύ φως, έχεις κάτσει να δεις ταινία;
Έβλεπα 5 χρόνια μόνο σε προβολέα τα πάντα μέσα στα σκοτάδια , στη tv έπαιζα κάνα παιχνιδάκι που και που.Καταλαβαίνω ότι βλέπεις με φως ανοιχτό, σωστά;
Μου ακουγεται πολύ περίεργο πια, τόσα χρόνια με προβολέα έχω ξεχάσει πως είναι με τηλεόραση.