- Reaction score
- 1.057
Εεεεε τωρα που το ξανακοιταω σαν ν μου καν ενα blooming ......ε και δεν αντεχεται .....ν σ στειλω κ ενα memo ν μεχεις στα υποψιν ετσι ?Ενάμιση μηνιάτικο έδωσα εάν ήταν όπως τα λες τη πούλαγα και έπαιρνα άλλη
Εεεεε τωρα που το ξανακοιταω σαν ν μου καν ενα blooming ......ε και δεν αντεχεται .....ν σ στειλω κ ενα memo ν μεχεις στα υποψιν ετσι ?Ενάμιση μηνιάτικο έδωσα εάν ήταν όπως τα λες τη πούλαγα και έπαιρνα άλλη
Κώστα μην τα ισοπεδώνουμε όλα lcd τηλεόραση είναι. Όταν η φωτεινότητα είναι στο τέρμα (hdr/dolby vision ) και όταν εμφανίζεται λευκό έντονο φωτισμένο αντικείμενο κοντά στις μπάρες και εάν αντί να βλέπεις ταινία κοιτάς απ το πλάι τις μαύρες μπάρες για αποχρωματισμούς θα βρεις πραγματάκια.Blooming παρουσιάζουν μόνο ορισμένες OLED γιατί έχουν πολύ μεγάλο contrast σε Dolby Vision οι υπότιτλοι ενώ το background είναι πίσα σκοτάδι. Στην τηλεόρασή σου ξέχνα το. Δεν ξέρω αν απάντησες κάπου και δεν το είδα, εντυπώσεις σε σχέση με προβολέα σε ποσοστό. (screen perception, quality)
Αν βλέπω καλά το πιροφιλ σας δηλώνετε 60 οπότε μια χαρά,Εγώ πάντως βλέπω λίγο μπλούμιν.![]()
κακως με επαιρνες στα σοβαραΔε μας δείχνεις εσύ στις φώτο του παιδιού τι είδες και που?
Δλδ νταξει σε έπαιρνα και στα σοβάρα κιόλας..
Λοιπόν , να σου απαντήσω μετά από περίπου 4 μήνες εντατικής χρήσης, θυμίζω έβλεπα επι χρόνια τα πάντα σε budget 1080p dlp προβολέα.Σε άλλο θρεντ είχα ρωτήσει και απάντηση δεν πήρα : αν δω πχ 8 ώρες στον προτζέκτορα (104”), δεν έχω ενόχληση στα μάτια. Με τις τηλεοράσεις αυτές ισχύει το ίδιο ;
Για μένα αυτός είναι σοβαρός λόγος για να επιλέξω.
Καλησπέρα φίλε Θανάση , έχει το "χερούλι" που κρατάει το ηχείο στο μπροστά μέρος. Η σίτα κατεβαίνει μέχρι κάτω , δεν νομίζω να εφαρμόζει καλά. Τα έχω στο σαλόνι οπότε δεν με παίρνει να βγάλω τις σίτες.Καλησπέρα αγαπητέ, καλά κάνεις και έχεις τις φοβίες σου, δε ξέρω αν σου κάνει το παρακάτω, η κάποιο αντίστοιχο.
Καλημέρα!Για πείτε πως θα μπει τοίχο το surround ;
Έχω μωρό που μπουσουλάει ,φοβάμαι ότι θα το ρίξει πάνω του. Παει και τρίβεται εκεί γύρω.
Το Klipsch rp600m II δεν έχει κάποια υποδοχή για βάσεις. Τι πατέντα να κάνω για ρίξτε καμιά ιδέα.
Τρυπιέται ο τοίχος έτσι όπως έχει τους διακόπτες;
Ενοίκιο είναι δεν μπορώ να κάνω πολλές μετατροπές. View attachment 363271 View attachment 363272 View attachment 363273