- Reaction score
- 727
Εδώ δεν έχω χρόνο να το ακούω...Αααα έχεις σοβαρό μηχάνημα εσύ …
Έχεις κάνει παρουσίαση εδώ ;
Πριν κανα 3 μηνο το πήρα και έχει παίξει καμια 20αρία ταινίες ως ώρας και κάνα 5άωρο spotify, τίποτε άλλο...
Εδώ δεν έχω χρόνο να το ακούω...Αααα έχεις σοβαρό μηχάνημα εσύ …
Έχεις κάνει παρουσίαση εδώ ;
Οποτε βρεις χρόνο περιμένουμε φωτό , εντυπώσεις κτλ ! Προσωπικά με ενδιαφέρει να μάθω πως στέκεται το νέο ypao που λένε ότι έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά . Είσαι ο πρώτος από Ελλάδα που μαθαίνω ότι έχει το θηρίο της Yamaha .Εδώ δεν έχω χρόνο να το ακούω...
Πριν κανα 3 μηνο το πήρα και έχει παίξει καμια 20αρία ταινίες ως ώρας και κάνα 5άωρο spotify, τίποτε άλλο...![]()
Εδω θα διαφωνισω. Θα προτιμουσα προενισχυση και τελικη βαθμιδα σε διαφορετικα boxακια. Οι λογοι, πολλοι, τροφοδοσια, θωρακισεις, απομονωσεις, κοστος κατασκευης, θερμοκρασιες, ισχυς κλπ κλπ κλπ.Αλλά οι προενισχυτες με τα ίδια χαρακτηριστικά έχουν τα ίδια χρήματα με τους ολοκληρωμένους. Καλύτερα 7 κανάλια ενίσχυσης παρά μόνο εξόδους xlr.
Βρε ποια 2Κ; Για τα 4k κάνουμε τον αγώνα! Μια αξιοπρεπή λύση για όλους εμάς που η γυναίκα αποφασίζει το τι θα μπει στο σαλόνι της !Διαβάζοντας το τοπικ, θα ήθελα να πω πως οποίος περιμένει Dirac av ενισχυτή με πραγματικά καλά ρεύματα κάτω από 2 χιλιάρικα να περιμένει παρθένα, όμορφη, με περιουσία και σεξυ πρόθυμη αδελφή να τον βρει στο τέλος του ουρανίου τόξου.
Όπως λέει και ο Κοέλιο πολύ πετυχημένα, οποίος θέλει κάτι παρά πολύ το σύμπαν συνωμοτεί να το πετύχει. Εγώ μάλλον δεν το θέλω τόσο πολύ![]()
υστ. Πάρτε ενεργα, τόσα μαθήματα, τόσα χρόνια τσάμπα να πάνε? Άντε![]()
Εγώ που δεν θέλω ενισχυτή στον επεξεργαστή, μπορώ να ζω το κοριτσάκι με την αδερφή της και τα φράγκα χωρίς να είναι παρθένα;Διαβάζοντας το τοπικ, θα ήθελα να πω πως οποίος περιμένει Dirac av ενισχυτή με πραγματικά καλά ρεύματα κάτω από 2 χιλιάρικα να περιμένει παρθένα, όμορφη, με περιουσία και σεξυ πρόθυμη αδελφή να τον βρει στο τέλος του ουρανίου τόξου.
Όπως λέει και ο Κοέλιο πολύ πετυχημένα, οποίος θέλει κάτι παρά πολύ το σύμπαν συνωμοτεί να το πετύχει. Εγώ μάλλον δεν το θέλω τόσο πολύ![]()
υστ. Πάρτε ενεργα, τόσα μαθήματα, τόσα χρόνια τσάμπα να πάνε? Άντε![]()
Αν πάρουν οι παρόντες ART, θα είναι τουλάχιστον 2025 Q1...Κανένα νέο πότε θα βάλει art ξέρουμε;
Εσύ και άλλοι 2Έχω δορυφόρους με δεκαπενταιντσα τι εννοείς;![]()
Ιδανικά 10αρια... κάτι που είναι προφανώς πολύ περιοριστικό (από επιλογές, από mounting, από όγκο, κλπ!).Τι σημαίνει μεγάλος δορυφόρος; Τουλάχιστον 8";