- Reaction score
- 1.531
Το γ@μησατε και ψόφησε. Γιατι; δεν έχει εξιμισαρια που να σηκώνουν εντάσεις? Και μάλιστα κολλητά στον τοίχο? Μια χαρά κροσαρονται... Ταμάμ.
Το correction είναι limited στο φάσμα 20Hz-150Hz.Το γ@μησατε και ψόφησε. Γιατι; δεν έχει εξιμισαρια που να σηκώνουν εντάσεις? Και μάλιστα κολλητά στον τοίχο? Μια χαρά κροσαρονται... Ταμάμ.
Τι εννοείς; Χωρίς διαλόγους ή τους είχες στείλει στα LR;Είχα βάλει john Wick να παίζει χωρίς το κεντρικό και νόμιζα ότι θα με πάρει ο ύπνος.
Στον Τζων Γουίκ, εκεί που η κυρία κόβει τις φλέβες της μέσα στην πισίνα και μετά της τραβάει μια μπιστολιά στο κεφάλι, εκείνη η μπιστολιά είναι τέρμα max SPL στάθμη, ακούγεται μόνον από το κεντρικό. (τα υπόλοιπα βγάζουν τις αντηχήσεις του χώρου).Ισχύει και ανάποδα. Είχα βάλει john Wick να παίζει χωρίς το κεντρικό και νόμιζα ότι θα με πάρει ο ύπνος.
βαράει πιστολιές
6 στις 10 πιστολιές
Μερικές πιστολιές
Τελικά είναι πιστολιά ή μπιστολιά;πιστολιά
μπριζολιά είναι το πιθανότερομπιστολιά
Και εμένα δεν μου είπατε αν είναι φαλακρός ή καραφλός.Τελικά είναι πιστολιά ή μπιστολιά;
Ευκολάκι. Καραφλός ο ένας, φαλακρός ο άλλος, για να ξεχωρίζουν.Και εμένα δεν μου είπατε αν είναι φαλακρός ή καραφλός.
Παντόφλα , παντούφλα , ή παντόφολα ?Ευκολάκι. Καραφλός ο ένας, φαλακρός ο άλλος, για να ξεχωρίζουν.
Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα είναι τελείως συμπτωματική , ονόματα δε λέμε και δε θίγουμε...
Μπριζόλα ή μπριτζόλα;
Πιζάμα ή πιτζάμα;
Οχι δεν ειχα στειλει τιποτα πουθενα απλα δεν αναψα τον τελικο απο το κεντρικο. Ηταν και ο Ζαπαντης μαζι μου αν θες να τον ρωτησεις. Ακουσαμε κατι ψιλα απο τα surround (στην σκηνη με τις κατακομβες) οπως σωστα είπε ο @costas EAR αλλα χωρις το κεντρικο ηταν βουβος κινηματογραφος και οχι μονο απο τις φωνες που οντως δεν ακουγονταν. Μονο το ζορι απο τα σαμπ καταλαβαινες και τιποτα αλλο. Το εχω δοκιμασει και σε αλλες ταινίες και το μόνο πράγμα που τρωει πραγματικο ζορι είναι τα ηχεια του ταβανιου οταν εχεις ανοιχτο το auro 3d. Αυτα πραγματικα τα δουλευουν τα λεφτα τους. Αν περιμενεις απο την dolby όμως να δεις προκοπη δεν προκειται. Καλύτερα στείλε τα για διακοπες τα atmos να κάνουν και κανα μπανακι και δεν θα καταλαβεις οτι λείπουν στο 90% απο τις ταινίες.Τι εννοείς; Χωρίς διαλόγους ή τους είχες στείλει στα LR;
Τι εννοεις; Εγώ για το σενάριο τα βλεπω τα john wick, να φανταστείς στη σκηνή με το σκυλί δάκρυσα.Είχε διαλόγους το John Wick? θα μας τρελάνετε εδώ μέσα τελείως!!!