Η Starlink στην Ελλάδα.

Reaction score
459
Παίδες καλημέρα!

Κάποιες αποριούλες για όποιον γνωρίζει...

Θέλω να το τοποθετήσω στο εξοχικό κατά κύρια βάση που βρίσκεται σε παραθαλάσσιο μέρος στον Θεολόγο το σταρλινκ. Εκεί θα χρησιμοποιηθεί σίγουρα 4 με 5 μήνες.
Ερώτηση, επειδή ιδανικά θέλω να ναι φορητό, να πάρω το κανονικό ή το μίνι; 50 ευρώ διαφορά είναι αμελητέα απλά σαν χρηστικότητα το ρωτάω. γιατί ίσως χρησιμοποιηθεί για κανα μήνα μαξ και στην Κρήτη (Χανιά, σε κάτι βουνά στον Ομαλό κοντά).

Επίσης, επειδή θα χρησιμοποιηθεί φορητά πρέπει να αγοράσω το πλάνο των 72 ευρώ;

Εντάξει η Κρήτη δεν είναι τόσο απαραίτητο, απλά nice to have. Το ένα εξοχικό Θεολόγο είναι must για τηλεργασία καλοκαίρι κτλ.

Γνωρίζετε αν με το πλάνο των 40 είμαι καλυμμένος να αλλάξω περιοχή για κανα μήνα; Η αυτό δε παίζει;

Στην ουσία με ενδιαφέρει ξεκάθαρα για σταθερή βάση εξοχικού, απλά η ερώτηση κυρίως είναι αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ένα 20 μέρες 30 μαξ σε άλλο μέρος και αν με καλύπτει η συνδρομή των 40 ή πρέπει να δώσω 72;

Ευχαριστώ!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.647
Γνωρίζετε αν με το πλάνο των 40 είμαι καλυμμένος να αλλάξω περιοχή για κανα μήνα; Η αυτό δε παίζει;
Νομίζω πως δε παίζει, αλλά ρώτα κανέναν εγκαταστάτη καλύτερα.

Reaction score
459
Και γω αυτό καταλαβαίνω. Το θέμα είναι πόσο εύκολα αλλάζει το πρόγραμμα; Τύπου Μάιο ας πούμε θελώ να μαι Κρήτη άρα παίρνω απεριόριστα με 72.

Μετά που θα μαι σταθερός για 4,5 μήνες αλλού, αλλάζει εύκολα σε 40 ευρώ το μήνα απεριόριστα;

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.722
Παίδες καλημέρα!

Κάποιες αποριούλες για όποιον γνωρίζει...

Θέλω να το τοποθετήσω στο εξοχικό κατά κύρια βάση που βρίσκεται σε παραθαλάσσιο μέρος στον Θεολόγο το σταρλινκ. Εκεί θα χρησιμοποιηθεί σίγουρα 4 με 5 μήνες.
Ερώτηση, επειδή ιδανικά θέλω να ναι φορητό, να πάρω το κανονικό ή το μίνι; 50 ευρώ διαφορά είναι αμελητέα απλά σαν χρηστικότητα το ρωτάω. γιατί ίσως χρησιμοποιηθεί για κανα μήνα μαξ και στην Κρήτη (Χανιά, σε κάτι βουνά στον Ομαλό κοντά).

Επίσης, επειδή θα χρησιμοποιηθεί φορητά πρέπει να αγοράσω το πλάνο των 72 ευρώ;

Εντάξει η Κρήτη δεν είναι τόσο απαραίτητο, απλά nice to have. Το ένα εξοχικό Θεολόγο είναι must για τηλεργασία καλοκαίρι κτλ.

Στην ουσία με ενδιαφέρει ξεκάθαρα για σταθερή βάση εξοχικού, απλά η ερώτηση κυρίως είναι αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ένα 20 μέρες 30 μαξ σε άλλο μέρος και αν με καλύπτει η συνδρομή των 40 ή πρέπει να δώσω 72;

Ευχαριστώ!
Για 1 location change τον χρόνο, δεν θα έχεις θέμα (αλλάζεις το service location στο προφίλ σου).
Τώρα αν το βολτάρεις και Κρήτη, δεν ξέρω αν θα σε μπλοκάρουν, δεν έχω συναντήσει τέτοια περίπτωση με το personal residential plan για να σου πω με σιγουριά.

Reaction score
459
Ε τότε ίσως το ξεκινάω με Κρήτη που θα ναι και το πρώτο ταξίδι, και μετά το γυρίζω.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.873
Members
38.381
Νεότερο μέλος
panosmou