- Reaction score
- 88.129
Βυσματικό συμβόλαιο είναι, μόνο για fanboys
Νομίζω πως δε παίζει, αλλά ρώτα κανέναν εγκαταστάτη καλύτερα.Γνωρίζετε αν με το πλάνο των 40 είμαι καλυμμένος να αλλάξω περιοχή για κανα μήνα; Η αυτό δε παίζει;
Για 1 location change τον χρόνο, δεν θα έχεις θέμα (αλλάζεις το service location στο προφίλ σου).Παίδες καλημέρα!
Κάποιες αποριούλες για όποιον γνωρίζει...
Θέλω να το τοποθετήσω στο εξοχικό κατά κύρια βάση που βρίσκεται σε παραθαλάσσιο μέρος στον Θεολόγο το σταρλινκ. Εκεί θα χρησιμοποιηθεί σίγουρα 4 με 5 μήνες.
Ερώτηση, επειδή ιδανικά θέλω να ναι φορητό, να πάρω το κανονικό ή το μίνι; 50 ευρώ διαφορά είναι αμελητέα απλά σαν χρηστικότητα το ρωτάω. γιατί ίσως χρησιμοποιηθεί για κανα μήνα μαξ και στην Κρήτη (Χανιά, σε κάτι βουνά στον Ομαλό κοντά).
Επίσης, επειδή θα χρησιμοποιηθεί φορητά πρέπει να αγοράσω το πλάνο των 72 ευρώ;
Εντάξει η Κρήτη δεν είναι τόσο απαραίτητο, απλά nice to have. Το ένα εξοχικό Θεολόγο είναι must για τηλεργασία καλοκαίρι κτλ.
Γνωρίζετε αν με το πλάνο των 40 είμαι καλυμμένος να αλλάξω περιοχή για κανα μήνα; Η αυτό δε παίζει;
Στην ουσία με ενδιαφέρει ξεκάθαρα για σταθερή βάση εξοχικού, απλά η ερώτηση κυρίως είναι αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ένα 20 μέρες 30 μαξ σε άλλο μέρος και αν με καλύπτει η συνδρομή των 40 ή πρέπει να δώσω 72;
Ευχαριστώ!