- Reaction score
- 12.242
Fixed!-Καλησπέρα, ονομάζομαι Κωνσταντίνος και έχω υψηλούς χρόνους αντήχησης.
-Tον ήπιες Κωνσταντίνε...
Fixed!-Καλησπέρα, ονομάζομαι Κωνσταντίνος και έχω υψηλούς χρόνους αντήχησης.
-Tον ήπιες Κωνσταντίνε...
σαφώς Πέτρο και τα δύο τα έχω γράψει εγώ!Αλλά πιο πριν έγραψες (τα bold)
Και για αυτό δεν θα καταφέρουμε να συνεννοηθούμε ποτέ.
έχεις πολύ χιούμορ ντοκ!Όποιος εχει παρακολουθήσει το νήμα απο την αρχή (πχ ποστ100) και καταλαβαίνει πεντε πράγματα, βλέπει πως οι μετρήσεις ειναι σχεδόν σίγουρα πραγματικές, και είναι average των δυο ηχείων+Sub σε μια μόνο θέση.
Πρεπει να ληφθεί υπόψιν επίσης και η κλίμακα της μέτρησης.
Δηλαδή δεν δείχνουν τις διαφορές-ανισορροπίες μεταξύ των δυο καναλιών (κακώς), και δεν δείχνουν τι γίνεται 30cm παραδίπλα.
Έχουμε πει πως οι μετρήσεις που αναρτώνται πρέπει να ειναι και ανά κανάλι, και average.
Συνολικά κρίνονται ως πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα για το μπατζετ και τον χώρο, αλλά όχι εξαιρετικό, με τα υπάρχοντα δεδομένα. Θέλουν δουλειά, γίνεται και καλύτερα.
Τωρα απο που κι ως που οι κοτούλες οι αποψάκηδες που δεν έχουν ανεβάσει ούτε μια μέτρηση (έστω και ανεπαρκή) τολμούν και βγάζουν γλώσσα, δεν το καταλαβαίνω.
Άντε μετρήστε να σας δω κοτούλες
Και μετά θα πάρω τηλέφωνο να σας κάνουν καλές τιμές οι ψυχαναλυτές για την κατάθλιψη που θα περάσετε
Όχι απαραιτήτως...Διότι οι διορθώσεις επί του σήματος μπορεί να μη μεταβάλουν το ίδιο το RT για δεδομένο χώρο,αλλά μπορούν να υποβαθμίσουν την αντιληπτική του βαρύτητα με προσεκτικά επιλεγμένο sweet spot.Μπορούμε χάρη σε διορθωτικές κρουστικές αποκρίσεις ν'αντιστρέφουμε σε κάποιον βαθμό την επίδραση του αντικανονικού RT πάνω στη θέση ακρόασης.Fixed!
KΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΙΝ' ΕΝΤΑΞΕΙ!-Καλησπέρα, ονομάζομαι Κωνσταντίνος και έχω υψηλούς χρόνους αντήχησης.
-Καλησπέρα Κωνσταντίνε...
Η πλάκα είναι πως κάτι τέτοιο πράγματι ισχύει εάν κι εφόσον τα μεταχειριζόμασταν ως...χασαπομάχαιρα αντί ως νυστέρια.Απαπα, του διαβόλου πράγματα αυτά τα DSP προγράμματα. Πατάς ένα κουμπί και τα κάνεις... γ@μα τα.
Oh, really...? Για σκέψου αυτό το σύστημα με αυτές τις μετρήσεις και ίσως και εφαρμογή κατάλληλης target curve και βαλ'το κόντρα με ένα high end σύστημα τιουναρισμένο με το αυτί και τα μυθικά καλώδια, με τις τραμπάλες του και τα σπυριά του... Ποιο νομίζεις ότι θα ακουστεί καλύτερα;σαφώς Πέτρο και τα δύο τα έχω γράψει εγώ!
Δε ξέρω και δεν έχω άποψη το πως θα ακούγονται τα nubert...όμως όπως και να ακούγονται, ένα σύστημα κάτω των 2000€ "όλα σ'ένα νοικοκυρεμένα" σε σύγκριση με κάποιο σετάπ ένος hienda όπως έγραφε ο @Astronaut Jr. , εννοείται ότι δεν έχει καμιά τύχη!!...μα απολύτως καμιά!
Αυτά τα περί giantkiller και "όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω" στο audio δεν ισχύουν!
Έχει άλλωστε επανηλλημένως αναφερθεί τι υλικό δε κάνει για τη βαφη των αυγών!
Τίποτα δεν εχω δει. Αν δεις εσύ, πες μουόπως βλέπεις dimi κόλλησε η βελόνα....
Άσε με να μαντέψω...Oh, really...? Για σκέψου αυτό το σύστημα με αυτές τις μετρήσεις και ίσως και εφαρμογή κατάλληλης target curve και βαλ'το κόντρα με ένα high end σύστημα τιουναρισμένο με το αυτί και τα μυθικά καλώδια, με τις τραμπάλες του και τα σπυριά του... Ποιο νομίζεις ότι θα ακουστεί καλύτερα;
Και για να μη νομίζεις ότι έχω κάτι μαζί σου, να πω για τη δική μου καμπούρα. Δεν λες και του πεταματού το σύστημά μου. Τις μετρήσεις μου τις έχεις δει, βλέπεις και του Ν.Κ. Μάλιστα, οι μετρήσεις μου έγιναν με full kimber καλωδίωση. Δεν ξέρω τί πιστεύεις εσύ, αλλά εγώ πιστεύω ότι αυτός ήδη ακούει πολύ καλύτερα απο εμένα, βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.
Ειδικά για τα προγράμματα προσομοίωσης χώρων (τα οποία έχω διαθέσιμα σε διάφορες μορφές από το 2006 κι έπειτα, πεταμένα λεφτά), τα οποία δεν κάνουν ούτε για χασαπομάχαιρα, είναι τόσο προφανής ο αποκλειστικός λόγος ύπαρξής τους αλλά και τόσο χαζός συνάμα (εντυπωσιασμός).Η πλάκα είναι πως κάτι τέτοιο πράγματι ισχύει εάν κι εφόσον τα μεταχειριζόμασταν ως...χασαπομάχαιρα αντί ως νυστέρια.
Δεν έχω χειροκροτήσει κανέναν ούτε και πρόκειται. Δεν μπήκα στο σάιτ για να χειροκροτώ, μπήκα για να μάθω. Το συντονισμένο και ομαδικό μπούλικγκ είναι που με ενοχλεί.απλόχερα το χειροκρότημα
Νταξ. Άλλοι ακούν με πιντιέφια, άλλοι ακούν με εβράποσο κοστιζουν
Φυσικά! Πρόσεξε, αφήνω στην άκρη τη κλάση του κάθε μηχανήματος, μπορεί τα δικά μου να είναι καλύτερα, μπορεί να είναι τα δικά του. Στον χώρο του, αυτό που ακούει, εγώ πιστεύω ότι είναι κλάσεις ανώτερο απο αυτό που έχω εγώ στον δικό μου χώρο. Και φυσικά, μετράει και καλύτερα.Άσε με να μαντέψω...
Ο @Ν.Κ. !... Το πέτυχα???
συγχώρα με ρε @Σταύρος Λαγκαδιανός ...αλλά δεν είχες δείξει ποτέ την ίδια ευαισθησία όταν δέχομαι εγώ το bullying ή ο @Γιάνννης πχ, μπορεί να μη το έχω προσέξει ρε φίλε... ...Το συντονισμένο και ομαδικό μπούλικγκ είναι που με ενοχλεί.