- Reaction score
- 15.543
Απάντηση: Θελω προβολι................
ξεχασα το ε βρε.......:116:
ξεχασα το ε βρε.......:116:
Αυτο το συχνα πως μεταφραζεται σε ωρες δηλ? :119:Εαν θελεις λοιπον να πας σε ποιο χαιεντοεικονα με ποιο ισοροποιμενη εικονα σε ολες τις σκηνες,πας σε sxrd-dila
Βεβαια εκει δεν θα εχεις την σταθεροτητα της dlp τεχνολογιας οσον αφορα την απεικονιση εικονας......θα θελεις ποιο συχνα τον Μανωλη Καστρουνη η Βαγγελη Λαμπρου....:116:
αυτα τα ολιγα ....αναμενουμε τα μετρα ......
...έλα βρε Κώστα,μη λες τέτοια πράγματα τώρα...Για αρχη Βλαση μου θα ελεγα οτι εαν παρεις dlp,απλα ξενοιαζεις και εχεις την ιδια εικονα που ειχες με τον optomaκο,αλλα με μεγαλυτερη αναλυση....δεν αλλαξε κατι στην τεχνολογια dlp εδω και 4 χρονια.
Ειναι βελτιωμενος κατα 2 χρονια 2005-2007...έλα βρε Κώστα,μη λες τέτοια πράγματα τώρα...
η διαφορά του Optoma H79,μοντέλο του 2005,με τον Optoma HD87 είναι μόνο στην ανάλυση του panel τους;;;
Σας παραλολουθώ με ενδιαφέρον....κύριε συντονιστά αναλάβετε το έργο σας:105:
Αυτό ισχύει για όλους τους τρίτσιπους?Το βασικο σε μια εικονα ειναι το gamma.Εαν φυγει αυτο φευγουν ολα....
Ε,εκει υπαρχει θεμα σε ολα τα τριτσιπα εκγενετης...
Για να δούμε και στον δικό μου τι θα παίζει, γιατί από μαμά δεν θα τον χαρακτήριζες και κοντά στο ιδανικό.....Αυτο που θα ελεγα και ισως δινει καποια συν σε καποιους προβολεις ως προς την σταθεροτητα τους.....ειναι οσοι απο μαμα ειναι κοντα στο ιδανικο ....
Ουτε αυτο ισχυει βεβαια ακριβως.......απλα ναχουμε να λεμε..:116:
Ρε τον c@rioli
θέλει και προβόλι.
Κρίση ρεεεεεεεεεεε!:107:
1-Θελω DLP
2-Αρχισα να διαβαζω για τον 83 που ειναι ποιο φρεσκος και με καλες μετρησεις απο οτι βλεπω..
3-Οι Dilες ειναι ακριβοι παροτι τους εχω μια καψουρα!
4-Θεωρω την ΟΠΤΟΜΑ αρκετα τιμια σε αυτο που προσφερει.
5-θα ειναι ποιο φρεσκος απο του ΖΙΖΙΚ και του ΚΕΦΑΛΑ.
6-Αρβανικε....θα τον παρω με δοσεις !
7-Εχω 96 ιντζες πανι και βλεπω απο τα 4 .50 μετρα .
8-Εχω HDMI καλωδιο 5 ετων ....τωρα για τον νεο προβολεα αντε και για 3D πρεπει να περασω HDMI 1.3a η 1,4 ?Αυτο που εχω δεν κανει?
9-Αποσταση φακου 4 μετρα.
10-παω να πιω μια μπυρα γιατι με προβληματισατε τομαρια του κερατα!
Με καταλαβες....ατιμε!!!!!!!!!!!!!:143::143:Κουφ@λ@ είναι.....:114:
Τα απαντα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:143::143:Ο δεκάλογος του γύφτου, ή οι δέκα εντολές? :138:
Τα Ζαπαντα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:143::143:
1. Καλά να πάθεις.1-Θελω DLP
2-Αρχισα να διαβαζω για τον 83 που ειναι ποιο φρεσκος και με καλες μετρησεις απο οτι βλεπω..
8-Εχω HDMI καλωδιο 5 ετων ....τωρα για τον νεο προβολεα αντε και για 3D πρεπει να περασω HDMI 1.3a η 1,4 ?Αυτο που εχω δεν κανει?
Γι' αυτό το ρώτησα. Επειδή σε είδα πολύ απόλυτο στην τοποθέτησή σου για τα τρίτσιπα. :126:Ο δικος σου και του Zizik ειναι τριτσιπα εαν δεν το γνωριζεις....:405:
1)θα ψαξω και θα σου πω...1-Θελω DLP